Buvusi „pupytė“ Vita Pliadytė nutraukė tylą: moteris švyti laime

Buvusi grupės „Naujos pupytės“ narė ir trijų vaikų mama Vita Pliadytė kurį laiką vengė viešumos. Dar praėjusiais metais ir pati Vita mynė teismo slenksčius dėl automobiliui padarytos ir neatlygintos žalos, o jos vyras Justas Jakutis iki šiol kovoja dėl galimybės būti laisvėje ir matyti augančius vaikus.

Vita Pliadytė.<br>„Instagram“ nuotr.
Vita Pliadytė.<br>„Instagram“ nuotr.
Vita Pliadytė.<br>„Instagram“ nuotr.
Vita Pliadytė.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 28, 2017, 7:02 PM, atnaujinta Apr 11, 2017, 6:37 AM

Retai pasirodanti viešuose renginiuose, ne ką dažnesnis svečias Vita ir socialiniuose tinkluose. Po ilgos tylos pertraukos moteris paviešino dailią asmenukę. Joje – laime švytintis Vitos žvilgsnis. Akivaizdu, kad motinystė moterį tik puošia.

Pastarieji metai Vitos gyvenime – ne iš lengvųjų. Moteris išgyveno ne vieną asmeninių santykių dramą. Po to, kai paaiškėjo, kad pašlijo jos santykiai su vyru J.Jakučiu, netruko pasklisti kalbos, kad šalia Vitos – naujas mylimasis. Vis dėlto likimas nepagailėjo jaunos poros. Kaip spėjama, ne dėl atsitiktinumo mylimas vyras Deimantas Boguševičius buvo nušautas savo automobilyje. O šalia jo sėdėjo ir tik per plauką gyva liko Vita.

Nors vyro gyvybė užgeso, šiuo metu Vita augina jau trečiąjį vaikutį. Dukrelės ji susilaukė su nužudytuoju D. Boguševičiumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.