Žvaigždžių savaitė: neįtikėtini pokyčiai ir gundančios linijos

Įsimintiniausi praėjusios savaitės užsienio garsenybių nuotykiai.

Amanda Seyfried.<br>ViDA Press nuotr.
Amanda Seyfried.<br>ViDA Press nuotr.
Amanda Seyfried.<br>ViDA Press nuotr.
Amanda Seyfried.<br>ViDA Press nuotr.
Gerardas Butleris.<br>ViDA Press nuotr.
Gerardas Butleris.<br>ViDA Press nuotr.
Sylvesterio Stallone mama Jackie Stallone.<br>ViDA Press nuotr.
Sylvesterio Stallone mama Jackie Stallone.<br>ViDA Press nuotr.
Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Lindsay Lohan.<br>ViDA Press nuotr.
Serena Williams.<br>ViDA Press nuotr.
Serena Williams.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jan 29, 2017, 8:29 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 6:04 AM

Sunku atpažinti

Romantiškų akių škotų aktorius Gerardas Butleris (47 m.) – vienišius, sudaužęs širdį ne vienai gražuolei. G.Butleris – aukštas, mėlynakis, raumeningas, patenkintas savimi, nepraradęs berniokiško vėjavaikiškumo ir dar viengungis. G.Butleris dažnai vadinamas idealiu vyru, bet pats aktorius į tokį epitetą nežiūri rimtai. Gaila, tačiau visa tai yra praeitis. Šiuo metu G.Butlerio neįmanoma atpažinti. Jis toli gražu neprimena seksualaus vyro. Garsus aktorius priaugo ne vieną kilogramą, prarado fizinę formą, nusikirpo plaukus.

Sustabdė laiką

Pažvelgus į garsaus Holivudo aktoriaus Sylvesterio Stallone mamą Jackie Stallone, sunku suvokti, jog jai – 95-eri! Panašu, jog Jackie bet kokiais būdais stengiasi atrodyti jaunesnė, nei yra. Garsi moteris daugybę kartų gulėsi po plastikos chirurgų skalperiu, o tam, kad palaikytų dailesnes kūno linijas ji lieja prakaitą sporto salėje. Užsienio žiniasklaidoje rašoma, jog ne tik Sylvesteris, tačiau ir jo mama naudoja biosintetiniu būdu gaminamą somototropiną arba tiesiog žmogaus augimo hormoną.

Gundančios linijos

Serena Williams (35 m.) pademonstravo savo gundančias kūno linijas, nusifotografavusi apatinių drabužių „Berlei“ linijos reklamai. Tenisininkė pademonstravo sportinio tipo liemenėles iš ateinančio rudens rudens ir žiemos kolekcijos. Komentuodama fotosesiją, sportininkė kalbėjo apie dėmesio sau svarbą. „Reikia švęsti savo moterišką tvirtybę, jėgą ir grožį. Turime skirti sau laiko ir būti stiprios. Ne tik dėl savęs pačių, bet ir tam, kad įkvėptume kitas moteris“, – kalbėjo ji.

Holivude siaučia nėštukės

Šiais metais Holivude – tikras nėštukių bumas. Paskutines nėštumo savaites skaičiuoja Natalie Portman, Irina Shayk, Cheryl Cole ir daugelis kitų garsių moterų. Prie jų prisijungė ir seksualioji aktorė Amanda Seyfried (31 m.), metų pradžioje pademonstravusi jau gerokai suapvalėjusią figūrą. Dar lapkričio mėnesį buvo patvirtina žinia, kad aktorė ir jos 40-metis sužadėtinis Thomas Sadoski laukia šeimos pagausėjimo.

Gerbėjai liko be žado

Skandalingoji Holivudo aktorė Lindsay Lohan (32 m.) jau kurį laiką studijavo koraną ir netikėtai tapo musulmone. L.Lohan nusprendė braukti brūkšnį ir ištrinti praeitį. Ne tik priimdama naują tikėjimą, bet ir ištrindama visus savo įrašus bei nuotraukas socialiniuose tinkluose. Tiesa, anketas ji paliko, tačiau vietoj savęs pristatymo parašė „Alaikum salam“. Beveik šešiems milijonams sekėjų „Instagram“ tinkle toks poelgis buvo mažų mažiausiai keistas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.