Žvaigždžių savaitė: problemos dėl figūros ir išvaizdos pokyčiai

Mamos kopija

Lady Gaga ir Dima Bilanas.<br>VidaPress ir „Instagram“ nuotr.
Lady Gaga ir Dima Bilanas.<br>VidaPress ir „Instagram“ nuotr.
Reese Witherspoon su dukra.<br>VidaPress nuotr.
Reese Witherspoon su dukra.<br>VidaPress nuotr.
Dima Bilanas.<br>VidaPress nuotr.
Dima Bilanas.<br>VidaPress nuotr.
Dima Bilanas.<br>„Instagram“ nuotr.
Dima Bilanas.<br>„Instagram“ nuotr.
Britney Spears su dukterėčia.<br>„Instagram“ nuotr.
Britney Spears su dukterėčia.<br>„Instagram“ nuotr.
Edita Vilkevičiūtė.<br>VidaPress nuotr.
Edita Vilkevičiūtė.<br>VidaPress nuotr.
Edita Vilkevičiūtė.
Edita Vilkevičiūtė.
Olivia Wilde.<br>VidaPress nuotr.
Olivia Wilde.<br>VidaPress nuotr.
Lady Gaga.<br>VidaPress nuotr.
Lady Gaga.<br>VidaPress nuotr.
Lady Gaga.<br>VidaPress nuotr.
Lady Gaga.<br>VidaPress nuotr.
Lady Gaga.<br>VidaPress nuotr.
Lady Gaga.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (11)

Lrytas.lt

Feb 18, 2017, 7:39 PM, atnaujinta Apr 9, 2017, 7:43 PM

Aktorė Reese Witherspoon (40 m.) ilgą laiką buvo vadinama viena Holivudo auksinių mergaičių. Tačiau atrodo, kad 17-metė dukra Ava netrukus gali iš jos pasiglemžti šį titulą. Neįtikėtinai panašios Reese ir Ava kartu apsilankė Los Andžele vykusioje premjeroje. Vakaro svečiai ir nuotraukas pamatę gerbėjai netruko paskleisti juokų, kad aktorė turi savo kopiją, kurios susilaukė su aktoriumi Ryanu Phillipe’u.

Kova dėl gyvybės

Popprincesė Britney Spears (35 m.) išgyveno, ko gero, neramiausias gyvenimo valandas. Dėl gyvybės kovojo jos 8-metė dukterėčia, Jamie Lynn Spears dukra Maddie. Mergaitė ligoninėje itin sunkios būklės atsidūrė po to, kai buvo sužalota per pasivažinėjimą keturračiu. Nelaimė įvyko Kentvude, Luizianos valstijoje, – mergaitė tiesiog nukrito nuo keturračio, kai jis apvirto. Maža to, nukritusi mergaitė net kelias minutes praleido po vandeniu, kol buvo ištraukta ir nuvežta į artimiausią ligoninę. Tik praėjus kelioms dienoms po įvykio medikai patvirtino, kad mergaitės būklė sunki, tačiau stabili.

Pričiupo

Lietuvių supermodelis Edita Vilkevičiūtė (28 m.) ne kartą yra įsiamžinusi erotiškose fotosesijose, tačiau šiuo metu Šv.Bartolomėjaus saloje atostogaujančios Editos pusnuogės nuotraukos po pasaulį pasklido ne jos iniciatyva. Saulėtą dieną Edita drauge su bičiule nusprendė pasimėgauti puikiais orais ir pasideginti. Užsienio žiniasklaidos foto-grafai pasinaudojo proga ir pričiupo vieną daugiausia pasaulyje uždirbančių manekenių E.Vilkevičiūtę tuo metu, kai ji nusprendė nusimesti viršutinę maudymosi kostiumėlio dalį.

Neatpažįstamas

Rusų atlikėjas Dima Bilanas (35 m.) labiausiai išgarsėjo bene prieš 11 metų dalyvavęs „Eurovizijos“ dainų konkurse. Nors tąkart jis liko antras, merginos dėl jaunuolio ėjo iš proto visame pasaulyje. Įkaitinęs šlovės spindulius ir po poros metų dar kartą išbandęs savo jėgas dainų konkurse D.Bilanas laimėjo „Euroviziją“ ir įžiebė tikrą savo žvaigždę. Nors nemažai kalbėta, kad dainininkas bijo prarasti gražuoliuko etiketę, akivaizdu, jog bėgantys metai aktoriaus išvaizdoje palieka pėdsaką.

Šviesiems plaukams – taip!

Praėjus bene trims mėnesiams po antro vaikelio gimimo aktorė Olivia Wilde (32 m.) nustebino gerbėjus. Moteris, ilgus metus turėjusi tamsių ilgų plaukų šukuoseną, drąsiai nusirėžė juos iki pečių ir tapo blondine. Bobo kirpimą pasirinkusi aktorė plaukų šaknis paliko gerokai tamsesnes, o likusius plaukus visiškai nušviesino. Su lietuvių kilmės aktoriumi Jasonu Sudeikiu susižadėjusi aktorė, pasirodžiusi viename vakarėlyje, nepaliko abejingų. Susirinkę svečiai, o viena jų – ir artima bičiulė Kate Mara – taip pat blondinė, juokavo, kad jos nuo šiol bus it dvynės.

Pūpsančio pilvuko bėdos

Dainininkė Lady Gaga (30 m.) surengė įspūdingą šou – pasirodymą amerikietiškojo futbolo Supertaurės finale. Daugiau kaip 117 milijonų žmonių, peržiūrėję pasirodymą, pasiskirstė į dvi grupes. Vieni jų stojo ginti atlikėjos, nes kita dalis manė, kad Lady Gaga scenoje atrodė neestetiškai dėl savo pūpsančio pilvuko. Po kelių dienų pati atlikėja rėžė atsaką visiems kritikams ir gerbėjams. „Kiek girdėjau, mano kūnas tapo apkalbų objektu, tad norėjau pasakyti, kad labai didžiuojuosi savo kūnu, o jūs taip pat turėtumėte didžiuotis savuoju. Ir visiškai nesvarbu, kas jūs esate ar ką jūs veikiate. Galėčiau jums pateikti milijonus priežasčių, kodėl neprivalote niekam pataikauti, kad ko nors pasiektumėte. Tiesiog būkite savimi. Tai – čempionų taisyklė. Ačiū visiems, kurie mane palaiko. Myliu jus visus“, – viešame įraše skelbė dainininkė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?