Rytiečiai užvaldo mados rinką: išleistas pirmasis „Vogue Arabia“ numeris

Nežinia, kas didesnė naujiena: ar tai, kad pasirodė pirmasis „Vogue Arabia“ žurnalo numeris, ar tai, kad jį papuošė vos 21-erių supermodelis Gigi Hadid.

„Vogue Arabia“.
„Vogue Arabia“.
„Vogue Arabia“.
„Vogue Arabia“.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 2, 2017, 6:01 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 5:44 PM

Nors geriausiu metų modeliu pripažinta Gigi jau pozavo prancūziškam ir britiškajam „Vogue“, jau nekalbant apie ne vieną amerikietiškojo leidinio numerių puslapį, trečiadienio naujiena ypatinga.

Vis garsiau kalbant apie arabiškojo pasaulio įtaką mados rinkai, „Vogue Arabia“, panašu, bus itin sėkmingas ir geidžiamas leidinys. Kasmet arabiškų šalių gyventojai ir Europoje gyvenantys pasiturintys musulmonai madai išleidžia vis daugiau milijonų.

Nors Europoje daug arabiškos mados skeptikų, naujojo „Vogue“ viršelio nuotrauka yra neapsakomo grožio. Ir nė kiek nekliudo modelio veidą nuo pasaulio skirianti prabangių akmenų skraistė.

Kalbant apie viršelio modelį, greičiausiai, Gigi Hadid nebuvo pasirinkta vien dėl to, kad šiuo metu yra itin geidžiama visų dizainerių. Prie pasirinkimo prisidėjo ir jos šaknys.

Ji yra pusiau palestinienė ir tuo didžiuojasi. Ne mažiau ji didžiuojasi ir savo vaikinu Zayanu Maliku, kuris taip pat turi palestinietiškų šaknų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.