Žvaigždžių savaitė: nesėkmės kalnuose ir šokas oro uoste

Nutraukė tylą

Lindsay Lohan ir Davido Beckhamo šeima.<br>VidaPress ir „Instagram“ nuotr.
Lindsay Lohan ir Davido Beckhamo šeima.<br>VidaPress ir „Instagram“ nuotr.
Penelope Cruz.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Penelope Cruz.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Lindsay Lohan.<br>VidaPress nuotr.
Lindsay Lohan.<br>VidaPress nuotr.
Davidas Beckhamas su dukrele.<br>VidaPress nuotr.
Davidas Beckhamas su dukrele.<br>VidaPress nuotr.
Brooklynas Beckhamas.<br>VidaPress nuotr.
Brooklynas Beckhamas.<br>VidaPress nuotr.
Angelina Jolie.<br>VidaPress nuotr.
Angelina Jolie.<br>VidaPress nuotr.
Princesė Diana.<br>VidaPress nuotr.
Princesė Diana.<br>VidaPress nuotr.
Princesės Dianos suknelių paroda Londone.<br>VidaPress nuotr.
Princesės Dianos suknelių paroda Londone.<br>VidaPress nuotr.
Princesės Dianos suknelių paroda Londone.<br>VidaPress nuotr.
Princesės Dianos suknelių paroda Londone.<br>VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Mar 4, 2017, 9:32 AM, atnaujinta Apr 8, 2017, 3:47 PM

Pusmetį viešojoje erdvėje aptarinėjamos garsiausios Holivudo poros skyrybos, ir aktorė Angelina Jolie (41 m.) pagaliau nu-traukė tylą. Pastaruoju metu ji ir aktorius Bradas Pittas (53 m.) – viena skandalingiausių porų. Viešėdama Kambodžoje Angelina „BBC News“ prasitarė, kad tai vienas sunkiausių jos gyvenimo periodų. „Apie skyrybas nenoriu daug kalbėti, tik galiu pasakyti, kad tai sunkus laikas ir mes esame šeima. Mes visada būsime šeima“, – susijaudinusi kalbėjo ji. Duodama interviu Angelina apsiverkė. „Daugelis žmonių mane supras. Dabar man svarbiausia mano vaikai, mūsų vaikai. Mes esame ir amžinai būsime šeima. Ieškau savo kelio, tikiu, kad tai mane sustiprins“, – sakė Angelina. Apie Holivudo poros skyrybas oficialiai pranešta praėjusių metų rugsėjo pabaigoje.

Parklupdė kalnai

Futbolininkas Davidas Beckhamas (41 m.) pasekė nesėkmingu sūnaus Brooklyno (17 m.) pavyzdžiu – per atostogas Kanados kalnuose skubiai turėjo kreiptis į medikus. Čiuoždamas snieglente vyras nusiskėlė dantį. Šaltiniai atskleidė, kad futbolo legenda dėl to pernelyg nepanikavo ir didelių dramų nekėlė. Keisčiausia, kad per tas pačias atostogas ir sūnus Brooklynas pateko į medikų rankas, – taip pat čiuoždamas snieglente vaikinas susilaužė ranką. Vis dėlto iki įvykstant nelaimėms visa šeima mėgavosi smagiomis atostogomis sniego pusnyse.

Plaukus nusirėžė trumpai

Žavingoji aktorė Penelope Cruz (42 m.) gerbėjus nustebino nauju įvaizdžiu. Nors praėjusių metų pabaigoje moteris šiek tiek pakeitė įvaizdį ir pasitrumpino vešlius plaukus, šįkart visus paliko be žado. Per Londono mados savaitę pasirodžiusi aktorė pademonstravo naują gerokai trumpesnių plaukų šukuoseną. Iki pečių nurėžtus plaukus P.Cruz paryškino šokoladine spalva, o mėgstamiems kirpčiukams leido kristi ne taip tiesiai. Tai nebe pirmas kartas, kai ispanų aktorė eksperimentuoja su plaukais. Vis dėlto gerbėjai iki šiol įpratę ją matyti vešliais, didžiulėmis garbanomis krintančiais ilgais plaukais.

Šokas oro uoste

Aktorė Lindsay Lohan (30 m.) šių metų pradžioje ryžosi iš esmės keisti gyvenimo būdą. Moteris priėmė islamo tikėjimą ir tapo musulmone. Ir pati galėjo įsitikinti, kaip oro uostų apsauga reaguoja į islamo tikėjimo asmenis. Hitrou oro uoste moteris buvo sustabdyta dėl to, kad dėvėjo didžiulę skarą, kuri dengė galvą. Rytinėje laidoje „Labas rytas, Britanija“ moteris atvirai papasakojo, kad tokios reakcijos nesitikėjo. „Skridau į Niujorką, o keliaudama į oro uostą dėvėjau skarą, dėl kurios ir buvau sustabdyta. Taip rasistiškai su manimi buvo pasielgta pirmą kartą gyvenime. Žinoma, apsaugos darbuotoja, paėmusi mano pasą ir pamačiusi pavardę, puolė atsiprašinėti. Tačiau pridūrė, kad tuojau pat nuo galvos nusiimčiau skarą. Žinoma, aš tai padariau, nieko baisaus dėl to nenutiko. Bet mane labai išgąsdino ta akimirka. Kaip jaustųsi bet kuri kita moteris tokioje situacijoje, jei nenorėtų atidengti savo veido? Tai man pasirodė labai įdomu. Netgi, sakyčiau, buvau lengvai šokiruota“, – atvirai kalbėjo aktorė. L.Lohan pripažino, kad apsaugos buvo patikrinta du kartus, kol buvo įsitikinta, kad ji – garsi aktorė.

Princesei atminti

Šiemet bus minimos Jungtinės Karalystės princesės Dianos žūties dvidešimtosios metinės. Ta proga visuomenei pristatytos jos žėrinčios suknios, elegantiški kostiumėliai ir paprastos trumpos suknelės – apdarai, kurie tuo metu traukė daugelio dėmesį, diktavo madą ir stilių. Paroda „Diana. Jos mados istorija“, kurią galima pamatyti Londono Kensingtono rūmuose, buvusioje princesės rezidencijoje, pasakoja apie jos aprangos evoliuciją nuo pirmuosiuose viešuose pasirodymuose vilkėtų itin kuklių apdarų iki ypač prabangių drabužių, būdingų vėlesniam jos gyvenimo etapui. Ekspozicijos lankytojai pamatys, kaip princesė pakeitė karališkosios šeimos atstovų aprangos stilių, padarė jį gerokai laisvesnį, arba kaip jos pasirinkti drabužiai atspindėdavo jos vidinę būseną iki pat žūties 1997 metais Paryžiuje. „Kiekviena šių suknelių yra tarsi maža biografija... Jos ne tik rodo, ką ji dėvėjo, bet ir pasakoja savo istoriją“, – sakė parodos kuratorė Libby Thompson.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.