Šeštą mėnesį nėščia Erica Jennings parodė padidėjusį pilvuką ir pasidalijo jautriomis mintimis

Dainininkė Erica Jennings gyvena džiugiu laukimu. Moteris skaičiuoja jau šeštą nėštumo mėnesį ir atrodo švytinčiai. Todėl drąsiai socialiniame tinkle su gerbėjais dalijosi gerokai apvalėjančio pilvuko nuotrauka. Geros nuotaikos nestokojo ir sveikindama kitas moteris su kovo 8-ąją, linkėdama neprarasti prigimtinio moteriškumo.

Erica Jennings.<br>„Facebook“ nuotr.
Erica Jennings.<br>„Facebook“ nuotr.
Erica Jennings.<br>„Facebook“ nuotr.
Erica Jennings.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 8, 2017, 3:57 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 9:36 AM

„Šeštas nėštumo mėnuo! Valio! Ir, žinoma, visas su Tarptautine moters diena! Aš žinau, kad dar laukia daugybė pokyčių, kuriems dar lemta įvykti, bet šiandien aš tenoriu švęsti tą tikrą stebuklą, kad apskritai egzistuoja moterys ir kiekvieną jų reikėtų apkabinti.

Kai aš galvoju apie moteris, įsivaizduoju jų klubų siūbavimą. Aš matau, kaip jos abglėbia visus aplinkinius savo užuojauta ir intuicija. Jų emocionali inteligencija ir gebėjimas perrėkti visus kalbant visiškai tyliai. Šios dvasinės vertybės yra tokios gražios ir nepaprastos. Jos puoselėja mus ir leidžia augti bei tobulėti.

Linkėčiau, kad kiekviena vieniša moteris, kiekvieną dieną suvoktų, kokią galią turi savo rankose. Tai – neišsenkantis šaltinis. Ir jūs gimėte su juo. Jūs jį paveldėjote. Ir, patikėkite manimi, tai turi labai daug galios.

Būtent tai yra priežastis, kodėl nuo senų senovės, vėl ir vėl įvairiausios institucijos, remdamosis religija ar morale, bando mus nuslopinti. Jie bandė prigimtinį grožį paversti kažkuo vulgariu ir netinkamu, mūsų įtaigią šviesą ar neblėstančią aistrą bukai paversti į kažkokią baimę.

Kai mes priimsime savo moteriškumą tokį, koks jis yra ir visuomet buvo, vėl tapsime vieningomis. Damos, kai suprasite, kad kiekviena iš jūsų viduje turi magijos ir puoselėsite ją, tapsite neįtikėtina gamtos galia“, – socialiniame tinkle rašė moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.