Gražuolė Eglė Straleckaitė-Daugėlė parduoda 15 tūkstančių eurų vertės automobilį

Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė besibaigiant žiemai ryžosi vienam svarbiausių žingsnių savo gyvenime – ištekėjo už mylimo vyro Justino Daugėlos. Ir tai – ne paskutiniai pokyčiai moters gyvenime. Eglė pasidalijo žinia, kad parduoda ilgai mylėtą ir saugotą automobilį.

Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė.<br>„Facebook“ nuotr.
Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė.<br>„Facebook“ nuotr.
Šokėja Eglė Straleckaitė Daugėlė su vyru Justinu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šokėja Eglė Straleckaitė Daugėlė su vyru Justinu.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė.<br>P.Mantauto nuotr.
Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė.<br>P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2017-04-05 13:52, atnaujinta 2017-04-13 19:35

Ryškiai geltonas „Volkwagen Beetle“ automobilis pardavimo puslapiuose kainuoja 15 tūkstančių eurų. Pati šokėja, pasidalijusi skelbimu juokavo, kad jį parduos tik geriems šeimininkams.

„Atėjo metas atsisveikinti su savo vabaliuku. Labai mylėtas, visad kvepiantis ir ryškus, ryškiai asmenybei. Kitus šeimininkus rinksim atidžiai!“ – žaismingai bičiuliams žinutę paliko E.Straleckaitė-Daugėlė.

Lygiai taip pat žaismingai apie žmonos sprendimą atsiliepė ir šokėjos vyras J.Daugėla.

„Pagaliau mano mylima žmona subrendo ir parduoda savo vaikystės žaislus. Ledinis automobilis iš ledinių rankų“, – socialiniame tinkle juokavo vyras.

Nuotykių gyvenime su šiuo automobiliu Eglė turėjo ne vieną. Dar 2015-aisiais E.Straleckaitė buvo patekusi į nedidelę avariją.

„Kelio danga buvo šlapia, automobilį sumėtė ir susidūriau su priešais atvažiuojančiu kitu automobiliu. Laimei nei aš, nei kitas vairuotojas nenukentėjome. Esu sveika“, – tąsyk po įvykio kalbėjo Eglė.

Praėjusiais metais Eglė netgi buvo atvėrusi teismo duris dėl to, kad policijai sustabdžius jos vairuojamą automobilį paaiškėjo, kad dar prieš metus šokėjai atimta teisė vairuoti. E.Straleckaitė tuomet atsipirko 350 eurų pinigine bauda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.