„Keulė Rūke“ bendrasavininkė pasakė, kodėl į kanapių šalininkų akciją ji atėjo su vaikais

Organizacija „Žaliojo Žiedo Draugija“ pakvietė bendraminčius prie Seimo burtis ir šių metų Balandžio 20-tą, kartu paminėti kanapių kultūros dieną. Balandžio 20-oji (arba „4 20“) yra viena svarbiausių dienų marihuanos vartotojams visame pasaulyje, o patys skaičiai „4 20“ yra tapę „žolės“ ir jos vartojimo simboliu.

„Keulė Rūke“ bendrasavininkė pasakė, kodėl į kanapių šalininkų akciją ji atėjo su vaikais.
„Keulė Rūke“ bendrasavininkė pasakė, kodėl į kanapių šalininkų akciją ji atėjo su vaikais.
Į kanapių šalininkų akciją su vaikais atėjusi „Keulė Rūke“ bendrasavininkė atkirto ją sukritikusiavm žmogui.<br>Instagram nuotr.
Į kanapių šalininkų akciją su vaikais atėjusi „Keulė Rūke“ bendrasavininkė atkirto ją sukritikusiavm žmogui.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 21, 2017, 12:03 PM, atnaujinta Apr 22, 2017, 1:26 AM

Šiame renginyje apsilankė ir „Keulė Rūkė“ bendrasavininkai Dominykas Čečkauskas ir jo žmona Rūta Jankauskaitė (Marla Singer). Tiesa, į šį susibūrimą jiedu atvyko drauge su savo vaikais: Nikita ir Lola, o tai užkliuvo vienam socialinių tinklų vartotojui.

„Į renginį už narkotikus einama su vaikais. Fantastika... Tik kyla retorinis klausimas, ką apie tai mano kovotojai už vaiko teises“,- retoriškai klausė jis.

Rūta sureagavo į šį pasisakymą ir išsakė savo nuomonę:

„Kodėl atėjau su vaikais? Nikita per mitingą manęs paklausė, kas yra kanapė. Aš atsakiau, kad tai yra vaistai. Mano vaikams viskas gerai, bet yra vaikų, kuriems vienintelis išsigelbėjimas ir vaistas yra kanapės. Tie vaikai guli ligoninėje dėl vėžio, epilepsijos, autizmo ir kitų baisių ligų, kurių gydymą palengvintų kanapę ir ateiti negalėjo. Už juos mano vaikai ten ir pastovės“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.