Milijardierių skyrybos: kam atiteks žirgai ir pinigai?

Skyrybų mūšio su sutuoktiniu Alvaro Affonso de Miranda Neto (44 m.) metu milijardierei Athinai Onassis (32 m.) teko atlaikyti daug skaudžių smūgių. Lyg to būtų negana, jos vyras papylė purvo kalbėdamas televizijos laidoje, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „Stilius".

Tai, kad jo nerūpestingas gyvenimas  su milijardiere baigiasi, Alvaro  Affonso de Miranda Neto laiko galimybe.
Tai, kad jo nerūpestingas gyvenimas su milijardiere baigiasi, Alvaro Affonso de Miranda Neto laiko galimybe.
Athina su buvusiu  vyru nesutaria  dėl žirgų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Athina su buvusiu vyru nesutaria dėl žirgų.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Denize Severo  užkariavo  brazilų jojiko širdį.
Denize Severo užkariavo brazilų jojiko širdį.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

May 19, 2017, 10:11 AM

Praėjusį kovą turtingoji paveldėtoja A.Onassis visiškai netikėtai išsiskyrė su savo vyru kliūtinio jojimo raiteliu brazilu A.A.de Miranda Neto, kartais vadinamu tiesiog Doda.

Bet skyrybos dar nevisiškai baigtos, nes nesutariama dėl pinigų ir žirgų, kurių vertė skaičiuojama milijoninėmis sumomis.

Dabar jojimo turnyrų metu Athina atrodo prislėgta ir palūžusi, nuo veido dingo net jos drovus šypsnys. Tuo metu buvęs milijardierės vyras Brazilijoje stoja į naujo gyvenimo startą ir viename televizijos interviu pasakojo apie savo naują draugę televizijos laidų vedėją Denize Severo (30 m.).

Pora susipažino praėjusį spalį – Denize ėmė iš Alvaro Affonso interviu. Jis paprašė jos mobiliojo telefono numerio ir pakvietė papietauti.

Po to viskas pradėjo suktis žaibišku greičiu.

„Pirmojo pasimatymo metu buvome japonų restorane, o kitą dieną jau susipažinau su jo šeima“, – sakė televizijos interviu D.Severo.

Pasak jos, Alvaro Affonso – vyras, turintis puikų humoro jausmą.

„Anksčiau maniau, kad jis rimtas tipas, bet, pasirodo, laido žaismingus sąmojus ir yra labai ironiškas“, – žavėdamasi naujuoju draugu sakė televizijos laidų vedėja.

„Esu labai laimingas. Denize – Dievo dovana. Stengsiuosi būti arti jos“, – sakė jojikas.

Per visus 14 santuokos su Athina metų jie tik metus gyveno San Paule (Brazilija), visą kitą laiką – Belgijoje. A.Onassis ir A.A.de Miranda Neto net gavo šios šalies pilietybę. Dabar jis teigia, kad ateityje gyvens Brazilijoje.

Savo gimtinėje jojikas nori treniruoti žirgus.

„Mano tikslas – parengti gerą komandą 2020 metų Tokijo vasaros olimpinėms žaidynėms“, – sakė A.A.de Miranda Neto.

Bet šioms ambicijoms patenkinti jam reikia talentingų žirgų ir daug pinigų, kurių šiuo metu jis neturi. Brazilų jojikas teigia, kad olimpinėms žaidynėms parengtas žirgas gali kainuoti iki 15 mln. eurų.

Už talentingą jauną kliūtinio jojimo žirgą reikia pakloti 100–500 tūkst. eurų.

Bet kadaise A.A.de Mirandai Neto priklausiusių ir sėkmingai rungtyniavusių žirgų A.Onassis jam neatiduoda. Praėjusiais metais ji dar tuo metu sutuoktiniui uždraudė lankytis arklidėse ir teismo sprendimu jam neleidžiama paimti žirgų.

Brazilų raitelis savo žirgui Cornetto K negalėjo net obuolio paduoti – kelią į jo aptvarą užtverdavo asmens sargybiniai.

Skyrybų kare milijardierė demonstruoja geležinį kietumą. Ji nori parduoti net bendrą poilsio namą Floridoje, kur buvęs sutuoktinis jai buvęs neištikimas su kita moterimi.

Už 1986 m. statytą 330 kv. m ploto, 5 vonios kambarių, 4 miegamųjų vilą A.Onassis nori gauti 2,5 mln. dolerių.

Bet pirmiausia Athina stengiasi smogti ten, kur skaudžiausia buvusio sutuoktinio vieta, – jo mylimi žirgai.

Be jų jis negali dalyvauti turnyruose ir jaučiasi bedarbis.

Todėl Athina buvusiam vyrui sėkmę pelniusius žirgus – Cornetto K, su kuriuo jis dalyvavo 2016 metų vasaros olimpinėse žaidynėse Brazilijoje (5-oji komandinė vieta ir 9-oji pavienėse rungtyse), ir „Living the Dream“ – atidavė naudotis A.A. de Mirandos Neto konkurentui kliūtinio jojimo raiteliui iš Italijos Alberto Zorzi.

Po tokio savo buvusios žmonos žingsnio jis prarado amą. Tokį Athinos elgesį jis pavadino kiaulyste.

„Ji atima iš manęs žirgus ir atiduoda Alberto – kur tai girdėta? Jei mano buvusi žmona norėtų šių žirgų, viskas gerai! Tegu pasiima ir būna laiminga! Bet pasielgti taip, kaip ji dabar...“ – sakė buvęs A.Onassis sutuoktinis televizijos laidoje.

Teigiama, kad pagal vedybų sutartį A.A.de Miranda Neto už kiekvienus santuokos metus priklauso 1 milijonas eurų. Bet, JAV žiniasklaidos teigimu, jis reikalauja net 400 milijonų eurų kompensacijos.

„Daugelis tvirtina, kad norite turėti pusę savo buvusios sutuoktinės turto“, – per interviu televizijai paklausė laidos vedėjas Amaury Jaunas.

A.A.de Miranda Neto reagavo žaibiškai: „Net daugiau!“

Paskui, pakratęs galvą, pridūrė: „Visiškas absurdas! Tik nenorėčiau nubraukti savo paskutinių 14 darbo metų ir jo pradėti nuo nulio.“

Vyro teigimu, jis nenori nuskriausti Athinos.

„Norėčiau tik turėti tai, kas man priklauso ir pridera. Iš jos palikimo nieko nenoriu. Esame sudarę vedybų sutartį, nes to aš norėjau. Ji nenorėjo!“

Jie abu prieš daugelį metų buvo įsteigę bendrovę „Victory“.

„Viską, ką uždirbau savo darbu, sukišau į šią bendrovę“, – sakė A.A.de Miranda Neto.

Jo teigimu, į bendrą su buvusia žmona bendrovę „Victory“ įplaukė jo premijos ir rėmėjų investicijos. Dabar jis tik nori susigrąžinti savo dalį.

Bet A.A.de Miranda Neto dar nori susigrąžinti ir savo dukters 17-metės Viviane iš pirmosios santuokos su modeliu Cibele Dorsa žirgus.

Pasak buvusio A.Onassis sutuoktinio, bendrame jų žirgyne Valkensvarde (Olandija) yra trys žirgai, priklausantys jo dukteriai, kuri jau keturi mėnesiai negali jais jodinėti.

Viviane buvo dveji, kai jos tėvas susituokė su A.Onassis.

„Ji Athinai buvo kaip tikra duktė“, – tvirtino A.A.de Miranda Neto. Tad jam nesuprantamas buvusios sutuoktinės elgesys.

Kad jo nerūpestingas gyvenimas su milijardiere baigiasi, tai jis laiko galimybe.

„Man nepatinka žodis „problema“. Po viso to, kas atsitiko, esu labai motyvuotas. Ir jei dabar ką nors pasieksiu, kiekviena pergalė bus dar reikšmingesnė. O Athinos sportiniai rezultatai yra santykinai silpni. Ji investavo, nusipirko naujų žirgų, bet jos reitingas vis krinta. Turėti pinigų... Na, neblogai. Daugelis žmonių turi pinigų, bet laimės už pinigus nenusipirksi. Tapti laimingam sunkiau nei būti turtingam“, – įsitikinęs buvęs milijardierės A.Onassis vyras Alvaro Affonso.

Parengė Ona KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.