Ar princo Harry mylimoji Meghan Markle bus priimta į karališkąją šeimą?

Žiniasklaidoje keliamas klausimas  – kodėl per Kembridžo kunigaikštienės Catherine sesers Pippos vestuves aktorei Meghan Markle nebuvo leista sėdėti prie mylimojo princo Williamo? Kalbama, kad ją aukštuomenė atstūmė, tačiau tiesa yra visai kitokia.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> ViDA Press nuotr.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 28, 2017, 10:37 PM

Niekam nėra paslaptis, kad pritapti prie karališkosios šeimos nėra taip paprasta. Juk reikia ne tik būti kilusiam iš kilmingos šeimos, baigti prestižinę mokyklą, domėtis žirgų lenktynėmis, bet ir bendrauti su atitinkamais žmonėmis.

Štai kodėl princas Harry neskubėjo viešai pristatyti savo mylimosios amerikiečių aktorės Meghan. Paaiškėjus apie jų santykius, jis dėl to pyko – saugojo savo Meghan nuo visuomenės dėmesio.

Harry planas buvo, visų pirma, Meghan supažindinti su savo draugais, tačiau įvyko taip, kaip įvyko. Jos ir princo santykiai šiuo metu nagrinėjami kiekvieną dieną.

„Harry išgyvena, kad Meghan kitiems gali sudaryti klaidingą įspūdį. Nori ją išmokyti visų etiketo subtilybių ir oficialiai pristatyti aukštuomenei“ –  komentavo karališkai šeimai artimas šaltinis.

Verta paminėti, kad per Pippos Middleton vestuves Meghan ir Harry sėdėjo atskirai todėl, kad pagal britų aukštuomenės tradicijas, sėdimos vietos yra skirtos tik susituokusioms poroms.

„Princas pergyveno, kad jiedu su Meghan turėjo sėdėti atskirai. Tą vakarą jiedu buvo atskirti. Meghan mažai su kuo pažįstama",  – sakė šaltinis.

Nors Meghan nepriklauso kilmingai šeimai, tačiau Jungtinės Karalystės karalienė Elžbieta II palaiko princo sprendimą ir pasiruošusi ją priimti į karališkąją šeimą.

32-erių Harry su M.Markle susitikinėja nuo pernai.

35-erių M.Markle vaidina ambicingą teisininko padėjėją populiarioje JAV televizijos dramoje „Suits“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.