Žvaigždžių savaitėje – Nicoles Kidman baimė senti ir seksualios gelbėtojos

Netikras vardas

 Aktorė Nicole Kidman ir seksualiosios gelbėtojos.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Aktorė Nicole Kidman ir seksualiosios gelbėtojos.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Amerikiečių aktorė Meghan Markle.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Amerikiečių aktorė Meghan Markle.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorė Nicole Kidman.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Aktorė Nicole Kidman.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Naujos kartos gelbėtojos.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Naujos kartos gelbėtojos.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dainininkė Cher.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dainininkė Cher.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dainininkė Cher.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Dainininkė Cher.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Salma Hayek.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Salma Hayek.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Salma Hayek.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Salma Hayek.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Jun 4, 2017, 4:08 PM

Nuo paskelbimo apie romaną su Jungtinės Karalystės princu Harry (33 m.) amerikiečių aktorė Meghan Markle (35 m.) akimirksniu tapo atpažįstama visame pasaulyje. Tačiau paaiškėjo, kad Meghan nėra tikras aktorės vardas. Tad visi tie, kurie ją pavadintų Rachel Markle, visai nesuklystų. Rachel vardą aktorei suteikė tėvai nuo gimimo. Meghan – jos antrasis vardas, juo ji daugybę metų pristatoma kino industrijoje. Kiek ironiška, tačiau populiariausia jos suvaidinta moteris taip pat yra vardu Rachel. Holivude nebe naujiena, kad garsenybės prisistato pirmuoju ar antruoju, o kartais – ir visai išgalvotu vardu.

Aplenkti laiką

Aktorė Nicole Kidman (49 m.) – viena geidžiamiausių Holivudo aktorių. Moteris suvaidino daugybėje didžiulio pasisekimo sulaukusių kino juostų. Tačiau ne ką mažiau nei įsimintini vaidmenys dabar gerbėjus stebina aktorės išvaizdos pokyčiai. Akivaizdu, kad moteris visais įmanomais būdais siekia išsaugoti jaunystę. Jos veidas – lygut lygutėlis. Gerbėjai pastebėjo, kad veido odos patempimai ir nuolatinės injekcijos netgi pakeitė aktorės veido bruožus. Prestižiniame, jau 70-ajame, Kanų kino festivalyje pasirodžiusi N.Kidman stebino ir drabužių deriniais, ir skaisčia oda. Užsienio žiniasklaidos leidinių antraštėse klausiama: „Nicole, ar tai tu?“

Naujos kartos gelbėtojos

Visi pamena garsiuosius raudonus ištisinius maudymosi kostiumėlius, kuriuos išpopuliarino seksualios serialo „Gelbėtojai“ aktorės. Šįsyk sukurta kampanija „Maudymosi kostiumėliai visiems“, kuri pabrėžia, kad bet kokio kūno sudėjimo moterys yra dailios. Kol originalioje serialo versijoje jais puošėsi Pamela Anderson, Yasmine Bleeth ar Carmen Electra ir demonstravo dailiai nulietus savo kūnus, trykštančius seksualumu, reklamos kampanija siunčia kiek kitokią žinutę. Joje įsiamžino jau brandesnio amžiaus plius dydžio modeliai Ashley Graham (29 m.), Niki Taylor (42 m.) ir Teyana Taylor (26 m.). „Nemanau, kad plačiai reikia kalbėti apie tai, kas blaiviu protu turėtų būti priimama kaip norma. Moterys neturi teisti savęs, kad yra įtrauktos į tokią kampaniją ar kad jų sėdmenų dydis pralenkia daugumos moterų. Kaip mes save vadiname? Plius dydžio modeliais? Apvalainomis moterimis? O ar mes mažiau seksualios?“ – kalbėjo A.Graham.

Scenos karalienė

Muzikiniai apdovanojimai „Billboard“ į vieną sceną sukvietė daugybę pasaulyje garsių muzikantų. Vieni jų žavėjo skoningu stiliumi, kiti kiek prašovė pro šalį, tačiau dainininkė Cher (71 m.), turinti ilgametę patirtį scenoje, parodė, kaip iš tiesų reikia linksmintis ir nebijoti parodyti, ką turi. Moteris scenoje pasirodė apsirengusi juodu prigludusiu permatomu kombinezonu, odine striuke, apsiavusi ilgaauliais batais. Antrasis įvaizdis – dar atviresnis. Žinoma, svarbi detalė – vešlūs, garbanomis krintantys plaukai ir tarsi nesenstantis veidas. Tenka pripažinti, kad būdama tokio amžiaus atlikėja atrodo stulbinamai!

Rožinė pantera

Jau daugelį metų aktorė Salma Hayek (50 m.) liaupsinama ne tik dėl aktorinio talento, bet ir stiliaus pojūčio. Vis dėlto pasirodydama Kanų kino festivalyje aktorė visus paliko be žado. Vešlius tamsius plaukus ji nudažė švelniai rožine spalva! Tai – pirmasis aktorės pasirodymas viešumoje po tokių kardinalių pokyčių. Ilgą juodą suknelę ji puošė pastelinių spalvų detalėmis, kurios tik dar labiau atkreipė dėmesį į plaukus. Tik reikia pridurti, kad pokyčiai buvo laikini. Salmos sąskaitoje – net 71 vaidmuo įvairiuose filmuose ir TV projektuose. Tačiau moteris neslepia: pastatyk ją priešais auditoriją, ir visas pasitikėjimas savimi išgaruos akimirksniu. „Jau daugybę metų kenčiu dėl scenos baimės. Niekas gal to ir nesureikšmina, bet man tai skaudus išgyvenimas. Jei išjungtumėte kameras ir mane pastatytumėte priešais žmonių auditoriją, aš tiesiog mirčiau. Kartą esu kalbėjusi scenoje, pavyko. Tačiau visą likusią dienos dalį jaučiausi išsunkta dėl emocinio streso“, – žurnalui atvirai prisipažino aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.