Ivanka Trump drąsina moteris ir atskleidžia savo sėkmės kelią

Pirmąja Amerikos dukterimi tituluojama Ivanka Trump (35 m.) išleido savo antrąją knygą „Dirbančios moterys“ („Women Who Work“).

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 8, 2017, 4:24 PM, atnaujinta Jun 8, 2017, 4:51 PM

Kaip ir pirmoji jaunoms moterims skirta verslo patarimų knyga „Trumpo korta: žaisk, kad laimėtum darbe ir gyvenime“ („The Trump Card: Playing to Win in Work and Life“), antroji sulaukė išskirtinio JAV žiniasklaidos dėmesio.

45-ojo JAV prezidento dukra yra klestinti verslininkė, prekiauja nekilnojamuoju turtu, madingais drabužiais, juvelyrikos dirbiniais.

Trijų mažų vaikų motina ir žmona dabar be atlygio dirba savo tėvo Donaldo Trumpo vyriausiąja patarėja.

„Dirbančios moterys“ – mano asmeninis projektas. Parašiau ją kaip vadovė ir verslininkė. Rankraštį užbaigiau dar iki prezidento rinkimų – praėjusių metų lapkritį“, – paaiškino I.Trump.

Bet įžangą parašė pereinamuoju laikotarpiu po rinkimų, pasibaigusių jos tėvo D.Trumpo pergale.

212 puslapių I.Trump knygą galima vadinti patarimų šiuolaikinėms dirbančioms motinoms vadovu.

„Dirbančių moterų“ autorė aiškina, kad per savo gyvenimą jau spėjo pabendrauti su geriausiais savo srities profesionalais ir šia patirtimi pasirengusi pasidalyti su visais.

I.Trump taip pat pareiškė visada norėjusi praplėsti moterų galimybes pasaulyje. Ir jos antrosios knygos tikslas – padėti moterims siekti sėkmės.

„Suprantu, kad man pasisekė daugiau nei kitoms. Bet knyga apie tai, kad bet kuri moteris, nesvarbu, iš kokios šeimos kilusi, gali pelnyti sėkmę“, – įsitikinusi I.Trump.

Visos lėšos, gautos iš „Dirbančių moterų“ pardavimo, bus pervestos į I.Trump labdaros fondą.

Knygos kritikai jau pasidalijo į dvi stovyklas. Vieni jų mano, kad dabar I.Trump tonas rimtesnis, palyginti su nepatyrusios, bet jau klestinčios verslininkės, kokia ji buvo 27-erių, kai parašė savo pirmąją knygą.

Kiti mano, kad „Dirbančių moterų“ autorės patarimai tinka tik turtingoms ir įtakingoms.

Bet tiek vieni, tiek kiti pripažįsta, kad knyga leidžia pažvelgti į Trumpų šeimos gyvenimą, paslėptą nuo pašalinių akių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.