Žvaigždžių savaitė: švaistūnė Melania Trump ir princo Williamo akibrokštas

Slaptos vestuvės

 Malania Trump ir Jungtinės Karalystės princas Williamas.<br> Scanpix ir VidaPress nuotr.
 Malania Trump ir Jungtinės Karalystės princas Williamas.<br> Scanpix ir VidaPress nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Melania Trump.<br> Scanpix nuotr.
 Stevenas Spiegelis ir Miranda Kerr.<br> VidaPress nuotr.
 Stevenas Spiegelis ir Miranda Kerr.<br> VidaPress nuotr.
 Dainininkės Shakiros šeima.<br>  VidaPress nuotr.
 Dainininkės Shakiros šeima.<br>  VidaPress nuotr.
 Modelis Winnie Harlow.<br> VidaPress nuotr.
 Modelis Winnie Harlow.<br> VidaPress nuotr.
Modelis Winnie Harlow.<br> VidaPress nuotr.
Modelis Winnie Harlow.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Jun 10, 2017, 7:47 PM

Milijardierius, visą pasaulį užvaldžiusios programėlės „Snapchat“ kūrėjas Evanas Spiegelis (26 m.) uždaroje ceremonijoje vedė savo mylimąją seksualųjį „Victoria’s Secret“ angelą Mirandą Kerr (34 m.). Ceremonija vyko Evano namuose, net smulkiausiomis jos detalėmis pasirūpino pati Miranda. Poros aplinkai artimas šaltinis atskleidė, kad vestuvės buvo labai nedidelės ir jaukios, tačiau jose netrūko ir prabangos. „Ceremonija buvo labai intymi, klasikinio stiliaus, pagal žydų tradicijas. Miranda buvo taip įsitraukusi į vestuvių planavimą, kad viską pati sudėliojo į savo vietas. Jos skonis puikus, todėl ceremoniją sukūrė tokią, apie kokią visada svajojo. Juodu labai įsimylėję“, – pasakojo šaltinis. Skelbiama, kad ceremonijoje netrūko ir „rustic“ stiliaus dekoracijų: jau kelerius metus kaimiški motyvai vestuvėse itin mėgstami. Pora susipažino 2014-aisiais „Louis Vuitton“ vakarėlyje Niujorke, apie sužadėtuves pranešė praėjusių metų liepą. Anksčiau Miranda buvo ištekėjusi už aktoriaus Orlando Bloomo (40 m.), tačiau jų santuoka nutrūko dar 2013-aisiais. Miranda augina jųdviejų sūnų Flynną, kuriam dabar šešeri.

Taisyklių laužytojas

Jungtinės Karalystės princas Williamas (34 m.) pirmą kartą taip atvirai prakalbo apie skaudžią mamos princesės Dianos netektį per tragišką avariją vaikystėje. Princas be užuolankų papasakojo, ką reiškia netekti mamos, ir pasidalijo besigraužiantis, kad iš jo buvo atimtas šansas žmoną Catherine Middleton (35 m.) supažindinti su mama. Taip pat Williamas sakė, kad visuomet įsivaizdavo, kaip princesė Diana matys, kaip auga jo paties vaikai. „Negalėčiau dirbti savo darbo be šeimos, ji man gyvenime suteikia stabilumo, – sakė Williamas. – Stabilumas namuose – svarbiausias dalykas. Noriu savo vaikus auginti džiugiame, stabiliame ir saugiame pasaulyje – tai svarbu mums abiem su Catherine. Noriu, kad George’as augtų tikroje, aktyvioje aplinkoje. Nenoriu, kad jis matytų pasaulį tik pro rūmų langą, noriu jam parodyti tikrovę. Aš kausiuosi, kad jie turėtų normalų gyvenimą“, – atvirai savo mintis dėstė princas Williamas.

Perlenkta lazda

JAV prezidento Donaldo Trumpo žmona Melania Trump (47 m.) G7 viršūnių susitikime atėmė žadą. Moteris kaip visada atrodė itin stilingai, bet skelbiama, kad šįkart gerokai perlenkė lazdą. M.Trump pasipuošė gėlėtu „Dolce & Gabbana“ švarkeliu, kurio kaina siekia per 50 tūkstančių eurų.

Sužadėtuvės

Garsioji iš Kolumbijos kilusi dainininkė Shakira (40 m.) su dešimčia metų jaunesniu mylimuoju futbolininku Gerardu Pique kartu jau septynerius metus. Pora iki šiol neatviraudavo apie santykius, tačiau ne kartą teigė, kad apie vestuves negalvoja. Juk kai yra meilė, ką pakeis įrašas pase? Atrodo, kad pora apsigalvojo ir netikėtai pranešė apie sužadėtuves. Shakira ir Gerardas augina du sūnus – Milaną (4 m.) ir Sashą (2 m.).

Būti išskirtinei

Baltme sergantis modelis Winnie Harlow (22 m.) pademonstravo puikias kūno linijas. Išskirtinės išvaizdos merginai būtent liga ir matomi jos požymiai lėmė šlovę. Dabar modelis gali pasigirti garsenybių draugija ir prabangiu gyvenimu. Monake vykusiose „Grand Prix“ lenktynėse ji palaikė Lewisą Hamiltoną (31 m.). Kiek vėliau mergina pastebėta jachtoje kolegių modelių kompanijoje besimėgaujanti saule ir jūra. Po to, kai paaiškėjo, kad ji yra naujoji „Formulės 1“ čempiono L.Hamiltono mylimoji, ji sulaukė ypač daug žiniasklaidos dėmesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.