Jūrmaloje atostogaujanti 68-erių Ala Pugačiova nustebino nepriekaištinga išvaizda

Rusų scenos karalienė Ala Pugačiova (68 m.) šiuo metu jau atsigauna po ją ištikusio širdies priepuolio. Kartu su vyru Maksimu Galkinu ji ilsisi visai šalia Lietuvos: Latvijos pakraštyje esančiame Jūrmalos pajūryje.

 Alos Pugačiovos atostogų akimirka.<br> „Instagram“ nuotr.
 Alos Pugačiovos atostogų akimirka.<br> „Instagram“ nuotr.
 Ala Pugačiova su šeima.<br> „Instagram“ nuotr.
 Ala Pugačiova su šeima.<br> „Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 16, 2017, 12:45 PM, atnaujinta Jun 16, 2017, 12:54 PM

Maksimas pasidalijo netikėta žmonos nuotrauka, kaip A.Pugačiova mėgaujasi saulės spinduliais.

Sunku nenustebti dėl nepriekaištingos moters išvaizdos. Nors rusų scenos karalienei – jau 68-eri metai, tačiau jos figūra, toli gražu, neatskleidžia brandaus moters amžiaus. Dainininkė tiesiog spinduliuoja vidinę ramybę ir jaunatviškumą. 

„Mylimoji deginasi. Jai nematant, pasitraukiau – Ala nemėgsta būti fotografuojama“, – po žavia nuotrauka rašė žvaigždės mylimasis Maksimas. 

Elegancija ir išskirtiniu stiliumi pasižyminti Ala net besimėgaudama vasaros kaitra nepamiršta pasirūpinti savo grožiu. Saule žvaigždė mėgavosi apsivilkusi stilingą juodą maudymosi kostiumėlį ir kaspinu puoštas paplūdimio basutes.

Nors atostogomis besimėgaujančią porą skiria 28 metų amžiaus skirtumas, jiedu nuolat dalijasi savo laimingo asmeninio gyvenimo akimirkomis, kuriose spinduliuoja meile ir artumu. 

Rusijos žvaigždės kartu augina dvynius – Jelizavetą ir Harį. Jaunosios atžalos pakeitė ne tik jų dienotvarkę, bet ir požiūrį. M.Galkino teigimu, žmona ir vaikai – visatos centras, apie kurį viskas sukasi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.