Kanye Westas ir Kim Kardashian surado pakaitinę motiną – sustoti neketina

Viena labiausiai intriguojančių pramogų industrijos porų, Kim Kardashian (36 m.) ir reperis Kanye Westas (40 m.), nusprendė kur kas daugiau dėmesio skirti šeimai. 

Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas ir Kim Kardashian.<br>Scanpix nuotr.
Kanye Westas su dukra North.<br> „Instagram“ nuotr.
Kanye Westas su dukra North.<br> „Instagram“ nuotr.
Kim Kardashian dukra North West.
Kim Kardashian dukra North West.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jun 24, 2017, 1:29 PM

Šaltiniai teigia, jog su savo žmona, žaviąja Kim, Kanye nori susilaukti 5 ar 6 vaikų. Nepaisant gražių norų, motina gamta gausinti šeimą porai trukdo. Po daugybės vizitų pas gydytojus Kim Kardashian išgirdo gero nežadantį nuosprendį – dar vienas nėštumas moteriai gali baigtis liūdnai. Dabar pora augina du vaikus: ketverių dukrą North ir 18 mėnesių sūnelį Saint. 

Žurnalui „People“ patikimi šaltiniai užsiminė: „Jei būtų jo valia, Kanye norėtų 5 ar 6 vaikų. Tačiau, kai Kim susilaukė Saint, daktarai jai pasakė, jog ši nebegalės išnešioti dar vieno vaiko – tai būtų pernelyg pavojinga. Ir Kim su tuo sutiko.“ 

Žinios apie Kanye ir Kim šeimos ambicijas pasklido iškart po to, kai jiedu pasisamdė surogatinę motiną, kuri turėtų atlikti Kim pareigą ir išnešioti jųdviejų trečiąjį vaiką.

Sakoma, jog pora neįvardintai moteriai pasiryžę sumokėti 45 tūkst. dolerių, o jei ši pagimdys dvynukus, papildomai jai bus sumokėta dar 5 tūkst. dolerių. 

Be šios sąlygos yra ir dar keli išskirtiniai faktai – jei nėštumo metu surogatinė motina praras savo reprodukcinį organą, ji gaus papildomą 4 tūkst. dolerių išmoką.

Porai teks pakloti nemenką sumą – agentūrai, suradusiai moterį, Kim ir Kanye sumokės 68 tūkst. dolerių avansą. 

Mainais į šį dosnų pasiūlymą, surogatinė motina viso nėštumo metu privalės nerūkyti, negerti alkoholinių gėrimų, nevartoti narkotinių medžiagų. Taip pat ji turės susilaikyti nuo pirčių, nekeisti kačių kraiko, nedažyti plaukų, nevalgyti žalios žuvies ir galės išgerti ne daugiau nei vieną kofeino turintį gėrimą per dieną. 

Taip pat pora įsipareigoja prisiimti atsakomybę už gimsiantį vaiką nepaisant jo ligų ar fizinių defektų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.