Kim Kardashian grožis – milijono verta makiažo pamoka

Viena seksualiausių pasaulio moterų Kim Kardashian (36 m.) žino grožio paslaptis. Nuolat fotografų gaudoma žvaigždė tikrai žino, kaip sužibėti prieš blykstes bet kuriuo metu. 

 Kim Kardashian makiažo pamoka.<br> ViDa press ir Youtube nuotr.
 Kim Kardashian makiažo pamoka.<br> ViDa press ir Youtube nuotr.
 Kim Kardashian makiažo pamoka.<br> ViDa press ir Youtube nuotr.
 Kim Kardashian makiažo pamoka.<br> ViDa press ir Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-06-30 13:08

Ne paslaptis, jog išpuoselėtos K. Kardashian išvaizdos priežastis – makiažas. Jo pagalba žvaigždė visuomet atrodo nepriekaištingai – tobuli veido kontūrai išryškina egzotiškus bruožus ir įdegusią odą. 

Pasirodo, net tokia garsenybė kaip Kim Kardashian vizažistų ir grožio meistrų pagalba naudojasi ne kasdien – ji pati puikiai išmano makiažo paslaptis. Kasdienį makiažą moteris pasidaro pati.

Šįkart K.Kardashian vėl nustebino gerbėjus išleisdama savo makiažo liniją. Ta proga žvaigždė nusifilmavo vaizdo įraše, kuriame moko grožio paslapčių.

Prieš kameras be jokio makiažo pasirodžiusi moteris žingsnis po žingsnio aiškina, kaip susikurti nepriekaištingą kasdienį makiažą ir dalijasi, kaip išryškinti tam tikrus veido bruožus be gausybės grožio priemonių. 

K. Kardashian – ne pirmoji šeimoje, gerbėjus nustebinusi grožio linija. Jos jaunėlė sesuo Kylie Jenner taip pat turi, kuo pasigirti – jos milijonus šluojančią makiažo liniją graibste graibsto viso pasaulio merginos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.