Paslaptis atskleista: paaiškėjo, kur kūno linijas tobulina Vita Jakutienė

Treneris, kelis kartus tapęs Europos kultūrizmo čempionu Andrius Pauliukevičius socialiniame tinkle pasidžiaugė savo klientės, dainininkės Vitos Jakutienės sporto rezultatais.

Paaiškėjo, kur kūno linijas tobulina Vita Jakutienė.<br>Facebook nuotr.
Paaiškėjo, kur kūno linijas tobulina Vita Jakutienė.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 4, 2017, 2:08 PM

„Jau antrą mėnesį sportuoju su Vita Jakutiene - Pliadyte, 3-ijų vaikų mama, kuri nusprendė patobulinti kūno formas sporto ir mitybos pagalba. Su ja išties lengva dirbti – ji atėjo labai motyvuota treniruotis ir maitintis taip, kaip yra efektyviausia. Kiekvienos treniruotės pradžioje, jai apšylant ant dviračio, ji man pasakoja, kaip ką gamino ir valgė ir visada tai buvo taip, kaip buvau parašęs. Vita visada geros nuotaikos ir nusiteikusi dirbti, net jei tai nėra sėkmingiausia savaitės diena. Ji kartais pamini, kad štai šis ar kitas pratimas nėra pats mylimiausias, tačiau jeigu reikia, ji jį darys. Tad visi geri rezultatai yra daugiau jos pačios, nei mano nuopelnas. Ir taip yra visada – treneris yra tik kaip eismo reguliuotojas, kuris nurodo kryptį. O kilnoti svorius ir sveikai maitintis tenka pačiam klientui. 

Vita pasakojo, kad sporte buvo naujokė ir nežinojo, kaip elgtis su kai kuriais treniruokliais bei susidaryti programą, todėl kreipėsi į mane. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.