Dainininkės Rihannos ir turtingojo arabo meilei trukdo kita moteris

Ne veltui sakoma, kad kur du pešasi, trečias laimi. Meilės trikampiu virtęs romanas bent vieną jo pusę labai džiugina. Dainininkė Rihanna (29 m.) netveria laime ir drąsiai skelbia, kad pagaliau sutiko TĄ vienintelį.

Rihanna neslepia: ji dar niekada nesijautė tokia įsimylėjusi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Rihanna neslepia: ji dar niekada nesijautė tokia įsimylėjusi.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Hassanas Jameelas – nebloga partija. Ateityje jis paveldės 1,3 milijardo eurų vertės turtą.
Hassanas Jameelas – nebloga partija. Ateityje jis paveldės 1,3 milijardo eurų vertės turtą.
Ūmiu charakteriu garsėjantis modelis Naomi Campbell nesidžiaugia nauju buvusio mylimojo romanu.
Ūmiu charakteriu garsėjantis modelis Naomi Campbell nesidžiaugia nauju buvusio mylimojo romanu.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 8, 2017, 10:44 AM, atnaujinta Jul 8, 2017, 10:45 AM

Atlikėja praėjusiais metais išgyveno skaudžias skyrybas ir poppasaulyje jau spėjo pelnyti viengungės etiketę. Viskas pasikeitė, kai Ibisoje atostogaujantys poilsiautojai pastebėjo ją besibučiuojančią su paslaptingu vaikinu. Kaip paaiškėjo, jis – vienas turtingiausių Saudo Arabijos Karalystės verslininkų Hassanas Jameelas (29 m.).

Vis dėlto santykių pradžia kur kas pikantiškesnė, nei gali pasirodyti. Anksčiau H.Jameelas susitikinėjo su supermodeliu Naomi Campbell (47 m.), kol netikėtai tarp jų įsimaišė Rihanna.

Kaip skelbia jų aplinkai artimi šaltiniai, Rihanna dar nebuvo tokia įsimylėjusi, o į vos kelias savaites trunkančius santykius juodu žiūri labai rimtai. Būtent šis faktas dar labiau pykdo Naomi.

„Anksčiau jie buvo artimi bičiuliai, neoficialiais duomenimis, – pora. Tačiau pernai taip susipyko, kad netgi pašalino vienas kitą iš socialinių tinklų gerbėjų sąrašo. Lygiai tas pat nutiko ir su Naomi ir Rihannos draugyste. Niekas iki šiol nežino, kodėl nutrūko jų santykiai, tačiau Naomi buvo įsitikinusi, kad greitu metu Hassanas nesusiras jokios mylimosios. O žinia, kad nuo šiol šalia jo Rihanna, ją įsiutino“, – skelbė šaltiniai.

Taigi iš kurį laiką liepsnojusio meilės trikampio pašalintas nereikalingas asmuo. Akivaizdu, kad ne ką mažiau aršesnio būdo ir atlikėja. Sunku suvokti, ar tai tikra meilė, ar tik užgaida, bet Rihanna jokiu būdu negalėjo sau leisti tapti antra.

Iki šiol pora buvo sutarusi vengti viešumos ir neskelbti informacijos apie savo santykius. Tačiau populiarių hitų atlikėja įsitikinusi, kad jis gali būti tas vienintelis, todėl tylėti tiesiog nėra prasmės.

Hassanas – išties nebloga partija. Jo šeima valdo vieną didžiausių pasaulio kompanijų, o H.Jameelui patikėta kompanijos pirmininko kėdė. Kompanija atstovauja verslo milžinei „Toyota“, o bendras turtas vertinamas apie 1,3 milijardo eurų. Būtent Hassanas vieną dieną ir paveldės juos.

Iki šiol buvusių Rihannos mylimųjų sąrašas – išties spalvingas. Praėjusių metų pabaigoje ji nutraukė santykius su reperiu Drake’u. Prieš dvejus metus ji buvo peršama su Leonardo DiCaprio ir Travisu Scottu. O kur dar skandalingai pasibaigęs romanas su atlikėju Chrisu Brownu, dėl kurio vyras netgi turėjo reikalų su teisėsauga.

Šįkart Rihanna nusiteikusi rimtai. Pristatydama mylimąjį draugams ji neslėpė – jaučiasi labai užtikrinta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.