Naomi Campbell susižavėjo 61-erių Egipto milijonieriumi

Ūmiu charakteriu ir nesėkmingai pasibaigusiais meilės romanais garsėjantis super modelis Naomi Campbell (47 m.) vėl turi naują mylimąjį. Šįkart į jos akiratį pateko iš Egipto kilęs turtuolis Louisas C.Camilleri (61 m.).

 Modelis Naomi Campbell.<br> VidaPress nuotr.
 Modelis Naomi Campbell.<br> VidaPress nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2017, 6:09 PM

Skelbiama, kad vyras valdo daugiau nei 150 milijonų eurų vertinamą turtą. Jis – dar 2004 m. išsiskyręs trijų vaikų tėvas, o patyliukais kalbama, kad jiedu slapta susitikinėja jau kurį laiką. „Naomi ir Louisas slapta susitikinėja jau keletą savaičių. Jiedu atrodo iki ausų įsimylėję. Šįkart, kaip ir ankstesniais kartais, Naomi linkusi savo romaną laikyti po keliais užraktais. Tačiau net ir artimiausi poros draugai įžvelgia, kad tai – nėra laikinas susižavėjimas“, – pasakojo šaltinis. 

Kaip „The Sun“ teigė šaltinis, Naomi tiesiog pametusi galvą dėl Louiso, o pasirodę viešumoje kartu jiedu atrodė žavingai. Spėjama, kad jiedu pirmą kartą susitiko „Formulė 1“ lenktynėse ir iškart susižavėjo vienas kito iškalba. Louisas išgarsėjo 2011-aisiais pasisakęs sukrečiančia kalba apie rūkymą. Ilgą laiką jis valdė „Philip Morris International“ akcijas.

Per visus ilgus karjeros metus jos gyvenime netrūko skandalingų romanų, skyrybų ar garsių vyrų. Vien ko vertas 2013-aisiais nutrūkęs romanas su rusų milijardieriumi Vladimiru Doroninu. Vos po metų ji jau buvo peršama su Michaeliu Fassbenderiu.

Grįžtant į praeitį, Naomi niekuomet nebuvo ištekėjusi. Visgi, dar 1994-aisiais ji buvo susižadėjusi su grupės „U2“ bosistu Adamu Claytonu. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.