Serena Williams sulaužė savo taisyklę dėl būsimo vyro – išsirinko ne juodaodį

Teniso aikštynų žvaigždės Serenos Williams (35 m.) laukia džiugios permainos – ji laukiasi kūdikio ir ruošiasi vestuvėms. S.Williams išrinktuoju tapo vienas internetinės svetainės „Reddit“ įkūrėjų Alexis Ohanianas (33 m.).

Serenos išrinktasis – Alexis Ohanianas.<br> ViDA Press nuotr.
Serenos išrinktasis – Alexis Ohanianas.<br> ViDA Press nuotr.
 Serena Williams.<br>  ViDA Press nuotr.
 Serena Williams.<br>  ViDA Press nuotr.
 Neseniai paaiškėjo, kad tenisininkė laukiasi. Ji įkėlė į „Snapchat“ nuotrauką, kurioje vilki bikinį ir matyti pūpsantis pilvukas.
 Neseniai paaiškėjo, kad tenisininkė laukiasi. Ji įkėlė į „Snapchat“ nuotrauką, kurioje vilki bikinį ir matyti pūpsantis pilvukas.
Neseniai paaiškėjo, kad tenisininkė laukiasi. Ji įkėlė į „Snapchat“ nuotrauką, kurioje vilki bikinį ir matyti pūpsantis pilvukas.
Neseniai paaiškėjo, kad tenisininkė laukiasi. Ji įkėlė į „Snapchat“ nuotrauką, kurioje vilki bikinį ir matyti pūpsantis pilvukas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Jul 24, 2017, 7:11 PM

Buvo metas, kai Serena tvirtino, jog yra pasirengusi savo gyvenimą susieti tik su juodaodžiu vaikinu. Bet meilė juk ištrina visas taisykles iš susikurtų kodeksų.

„Jie tokie skirtingi ir vis dėlto kartu“, – rašė Amerikos žiniasklaida.

Žurnalistai jau pavadino A.Ohanianą neturtingiausiu ir mažiausiai žinomu iš visų pretendentų į Serenos ranką ir širdį.

Taip, teniso žvaigždės biografijoje buvo daug ryškių romanų su įžymybėmis. Bet S.Williams pasirinko A.Ohanianą.

Jo protėviai atvyko į Ameriką beveik prieš 100 metų iš Turkijos gelbėdamiesi nuo genocido. Alexis užaugo Bruklino rajone (Niujorkas), o būdamas 22 metų su savo draugu Steve’u Huffmanu įkūrė interneto svetainę „Reddit“.

Jau po metų ją pardavė leidybos namams „Conde Nast“ už aštuoniaženklę sumą.

A.Ohanianas rašo straipsnius „The New York Times“, „Washington Post“, „Forbes“ ir „Economist“, laikomas skaitmeninių technologijų specialistu.

Apie jo romaną su S.Williams pirmą kartą žiniasklaida prabilo 2015-aisiais. Tuomet Alexio „Instagram“ paskyroje pradėjo atsirasti teniso varžybų nuotraukų.

S.Williams kurį laiką tylėjo apie šiuos santykius. 2016 metų gruodį paskelbė apie sužadėtuves – žinoma, per „Reddit“.

„Alexis pasakė keturis žodžius ir aš atsakiau „taip“, – parašė tenisininkė.

A.Ohanianas, kuris socialiniuose tinkluose žinomas kaip KnOthing, jos pranešimą pakomentavo taip: „Ir ji mane padarė laimingiausiu pasaulio žmogumi“, pavadinęs S.Williams būsimąja ponia KnOthing.

Neseniai paaiškėjo, kad tenisininkė laukiasi. Ji įkėlė į „Snapchat“ nuotrauką, kurioje vilki bikinį ir matyti pūpsantis pilvukas. Ir po ja parašė – „20 savaičių“.

Vėliau prisipažino, kad tai buvo geriausia nuotrauka iš visų.

„Kas savaitę save fotografavau, kad ryškiau matytųsi pokyčiai. Tą patį padariau ir tą dieną. Išsaugojau nuotrauką. Bet, kaip tai kartais nutinka su socialiniais tinklais, nuspaudžiau ne tą mygtuką ir... Kai paskui supratau, kas įvyko, jau buvo per vėlu!“ – pasakojo S.Williams.

Nors nuotrauka buvo akimirksniu ištrinta, naujieną spėjo pamatyti tenisininkės gerbėjai. Ir taip paslaptis tapo vieša.

Teniso pasaulyje tuojau pat kilo skandalas. Šį sausį Serena laimėjo atvirąjį Australijos teniso turnyrą. Tuo metu ji jau buvo antrą mėnesį nėščia – to negalėjo nežinoti.

Vadinasi, turnyro rezultatai buvo ne visai sąžiningi. Oficialiai ankstyvasis nėštumas nėra uždraustas, bet gali tapti varžovų teisminių ginčų priežastimi.

Tuo metu moters organizmas gamina chorioninį gonadotropiną – hormoną, kuris labai pagerina fizinę savijautą ir padidina ištvermę.

Rugpjūčio mėnesio „Vanity Fair“ žurnalo viršelį S.Williams papuošė visiškai nuoga, intymiausias vietas prisidengusi rankomis. Fotosesijos autorė – garsioji JAV žvaigždžių fotografė Annie Leibovitz.

Šių metų gegužės 1-ąją būsimieji tėvai pirmą kartą pasirodė kartu per „Met Gala“ Niujorke. Tuomet A.Ohanianas papasakojo leidinio „Humans of New York“ žurnalistams apie savo jausmus S.Williams: „Ji atiduoda visą save tam, ką daro, – draugystei, meilei, o netrukus, kaip tikiuosi, dar ir motinystei.“ Per šį renginį būsimoji „ponia KnOthing“ papasakojo žurnalui „Vogue“, kad dėl vaiko lyties nusprendė nesiaiškinti: „Mums tai bus staigmena. Dabar jį tiesiog vadiname mažyliu.“

Vėliau vyresnioji jos sesuo Venus prasitarė, kad gims mergaitė. Bet jos žodžius Serena paneigė, paminėjusi pernelyg didelį giminaitės plepumą ir jų bendrą įprotį visus artimuosius vadinti „ji“. Juk jos užaugo šeimoje, kurioje buvo penkios seserys.

Apie savo karjeros ateitį teniso žvaigždė Serena kalbėjo aiškiau. Atsakydama į „TMZ Sports“ žurnalisto klausimą, ar po gimdymo ketina užbaigti savo karjerą, atsakė: „Niekada.“

Bet vaikai, kaip ir meilė, gali ištrinti visas taisykles iš susikurtų kodeksų.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.