Savaitės blykstėse – Katažinos ir Deivydo Zvonkų meilės šventė su dvynukais

Meilės šventės –  ir užsienyje,  ir namuose

 Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvyniais.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Katažina ir Deivydas Zvonkai su dvyniais.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Gintarė ir Darius Songailos.<br>T.Bauro nuotr.
 Gintarė ir Darius Songailos.<br>T.Bauro nuotr.
 Liepos ir Evaldo Norkevičių šventė.
 Liepos ir Evaldo Norkevičių šventė.
 Vygaudas ir Loreta Ušackai.
 Vygaudas ir Loreta Ušackai.
 Vygaudas ir Loreta Ušackai.
 Vygaudas ir Loreta Ušackai.
 Vygaudas ir Loreta Ušackai.
 Vygaudas ir Loreta Ušackai.
 Agnė Bilotaitė.
 Agnė Bilotaitė.
 Marius Jankavičius su žmona Ieva.
 Marius Jankavičius su žmona Ieva.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Aug 4, 2017, 2:08 PM

Antras vestuvių metines minėjo ir atlikėja Liepa Norkevičienė (27 m.) su vyru Evaldu Norkevičiumi (30 m.). Pora pasidalijo vestuvių akimirkomis ir jausmingais žodžiais.

„Kai prieš dvejus metus darėme vestuvinę fotosesiją, Rygoje sutikome turistų porą, kuri šventė savo auksines vestuves, ir kartu nusifotografavome. Tokią dieną kaip ši, manau, puiki proga pasidalyti tokia nuotrauka ir palinkėti mums sulaukti tokių pat nuostabių auksinių vestuvių kaip šios sutiktos poros! Myliu tave, žmonele“, – rašė Evaldas.

Iš Liepos taip pat atskriejo meilės prisipažinimas: „Šiandien ir amžinai... Myliu tave! Ačiū už dar vienus nuostabius metus kartu! Tu esi mano gyvenimas, mano siela, mano mintys... Su mūsų diena.“

Praėjusią savaitę nemažai žinomų Lietuvos porų minėjo savo vestuvių metines. Kai kurie – užsienyje, kiti – jaukiai namuose vartydami vestuvių albumą.

Graikijoje antrąsias savo vestuvių metines paminėjo „Žalgirio“ krepšinio klubo trenerių štabo narys Darius Songaila (39 m.) su žmona Gintare (26 m.). Prieš tai atšventę Šarūno Jasikevičiaus vestuves su Anna Douka, Songailai nusprendė keletą dienų paviešėti Graikijoje ir paminėti savo meilės šventę.

Šia proga Gintarė pasidalijo vestuvių nuotrauka ir skyrė vyrui jausmingus žodžius.

„Kaip vienas iš mūsų draugų pasakė: „Per dvejus metus ši pora sugyveno 3 vaikus, 2 šunis, dalyvavo 100 fotosesijų, pastatė 2 namus ir sukūrė verslą. Brangusis, turime dabar sulėtinti. Myliu tave iki mėnulio ir atgal“, – brūkštelėjo G.Songailė.

Atlikėjų pora Deivydas Zvonkus (39 m.) ir Katažina Zvonkuvienė (37 m.) paminėjo vaisines (linines) vestuvių sukaktuves. Prieš ketverius metus susituokusi pora metines paminėjo toje pačioje vietoje kaip ir kasmet – prie Lavyso ežero Varėnos rajone.

„2 x 2 = 4. Žilvino (gandro) čia jau nebėra... Jis padarė savo reikalą ir išskrido pas kitus. Mes kaip niekad laimingi, toje pačioje vietoje kaip ir kiekvienais metais. Myliu Tave, Deivydai Zvonkau“, – socialiniame tinkle rašė Katažina, paviešinusi nuotraukas iš sukaktuvių šventės su dvyniais Kornelija ir Donatu.

Europos Sąjungos ambasadorius Rusijoje Vygaudas Ušackas (52 m.) su žmona Loreta (50 m.) 26-ųjų vestuvių metinių proga nusprendė aplankyti Čiukčiją.

„Čiukotkos kontrastai. Ties poliariniu ratu. Neapsakomas grožis: Litajos kalnas prie Ravkergeggedkino ežero. Unikalūs gamtovaizdžiai. Sovietiniai miesteliai. Atšiaurus klimatas, kai žiemą siekia iki –57 laipsnių“, – potyriais dalijosi V.Ušackas.

Diplomatas prisiminė ir žiaurią istoriją, kai šiose vietovėse 1946–1957 metais kalėjo Baltijos šalių ir Ukrainos partizanai bei Antrojo pasaulinio karo metu nusižengę kariai.

Čiukčiją pora pasiekė po beveik 11 valandų skrydžio lėktuvais, 4 valandų važiavimo visureigiu ir poros valandų pėsčiomis.

„Per lietų, audrą įdomioje gamtos mylėtojų – architektų ir fotografų – kompanijoje žavimės turistų dar neišlepinta Čiukotka, vaišinamės žuviene ir ginamės nuo uodų. Grįžtant iš Egvekinoto į Anadyrį dėl labai stipraus vėjo vietoj lėktuvo mus persodino į ne ypač patikimai atrodantį sraigtasparnį ir iš paukščio skrydžio atsivėrė dar įspūdingesni vaizdai“, – džiaugėsi V.Ušackas.

Porą šis kampelis sužavėjo ir dėl vietinių nuoširdumo. Sutiktas žvejys paklausė jų, ar nenorėtų žuvies. Išgirdęs atsakymą, kad turistai nepasiėmė pinigų, žvejys atkirto, jog už pinigus nedirba, ir ištiesė tris dideles lašišas.

Sūnų pavadino Jonu

Seimo narei, konservatorei Agnei Bilotaitei (35 m.) praėjusio penktadienio vakarą gimė sūnus Jonas. Moteris šia žinia pasidalijo socialiniame tinkle ir iš-reiškė padėką gydytojams.

„Abu su mažuoju jaučiamės puikiai. Didesnio džiaugsmo tiesiog nebūna“, – pa-rašė A.Bilotaitė.

Sūnaus Agnė susilaukė su širdies draugu lenktynininku Gintu Petrumi (50 m.).

Pagrandukas

Dainininkas Mantas Jankavičius (37 m.) su žmona Ieva (35 m.) laukiasi trečio vaiko. Prieš penkiolika metų susituokusi pora augina du berniukus – 2007 metais gimusį Beną ir 2011 metais pasaulį išvydusį Herkų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.