Indijos dizaineriai susitiko su žymiais Lietuvos grožio ir mados pasaulio atstovais

Jau šią savaitę Vilniuje vyks neeilinis mados renginys. Indijos nepriklausomybės dienos 70-ūjų metinių proga garsūs aukštosios mados Indijos dizaineriai „Shantanu&Nikhil“ pristatys savo 2017 rudens/žiemos kolekciją, pavadinimu „The Regiment“ (liet. „Rėžimas“).

Indijos dizaineriai susitiko su žymiais Lietuvos grožio ir mados pasaulio atstovais.	<br>Organizatorių nuotr.
Indijos dizaineriai susitiko su žymiais Lietuvos grožio ir mados pasaulio atstovais. <br>Organizatorių nuotr.
„Shantanu &amp; Nikhil“.<br>Organizatorių nuotr.
„Shantanu &amp; Nikhil“.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 16, 2017, 11:47 AM

 

„Džiaugiuosi galėdamas pakviesti savo draugus, vienus garsiausius Indijos aukštosios mados dizainerius „Shantanu & Nikhil“ ir supažindinti su Lietuvos grožio pasaulio atstovais. Lietuvą dažnai lankau ir pamačiau, jog čia mados ir kultūros pasaulis klesti. Esu laimingas turėdamas progą Indijos nepriklausomybės dienos šventę padaryti dar svaresne“ – pasakojo verslininkas Utsava Kasera.

 

„Shantanu & Nikhil“  susižavėjo lietuvaičių grožiu

 

„Shantanu & Nikhil“ kolekcija atspindi stiprios ir nepriklausomos moters įvaizdį. Man patinka jų kostiumų kirpimai, labai skoninga ir įdomu. Visa kolekcija kruopščiai išbaigta. Esu anksčiau demonstravusi militaristinio stiliaus drabužius ir esu įsitikinusi, kad tai bus dar viena puiki kolekcija“ – įspūdžiais po susitikimo su dizaineriais dalijasi modelis-stilistė Asta Valentaitė.

 

Dizaineriai įkvėpimo šiai kolekcija sėmėsi iš Indijos karinių oro pajėgų, karinio jūrų laivyno ir armijos uniformų. Drabužius puoš rankų darbo antpečiai, senovinio stiliaus apvalios sagos ir medalionai. Išskirtinis kolekcijos akcentas - Chriso Bangle kurtais Swarovski kristalais puoštos segės.
 

„Dirbau su garsiais Gucci mados namais, Hugo Boss prekiniu ženklu ir kitais garsiais dizaineriais, tačiau man dar neteko susidurti su Indijos aukštąją mada. Labai džiaugiuosi, jog galėsiu  bendradarbiauti su tokio lygio dizaineriais ir demonstruoti jų kurtus kostiumus“– sako garsus modelis, Monika Račiūnaitė.


Rūbų dizainerė Daiva Urbonavičiūtė liko sužavėta Indijos dizainerių kūryba. 

 

„Tai aukšto lygio kolekcija, su visai kitokiu požiūriu į madą. Struktūros ir spalvų derinimas gana europietiškas, tačiau kartu labai ryškūs ir indiški elementai“ – D.Urbonavičiūtė.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.