Žilvino Trato mylimosios Julijos Liubičianskajos vaikai mokykloje išsiskyrė prabanga

Rugsėjo 1-osios šventė visame pasaulyje minima skirtingai, tačiau neišvengiamai tai – naujas etapas kiekvieno vaiko ir, žinoma, jo tėvų gyvenime. Džiugiai nusiteikusį vaikų ketvertuką mokslo metams išlydėjo ir buvusi rusų oligarcho žmona, aktoriaus Žilvino Trato mylimoji Julija Liubičianskaja.

 Julija Liubičianskaja su vaikais.<br>„Instagram“ nuotr. 
 Julija Liubičianskaja su vaikais.<br>„Instagram“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 2, 2017, 11:22 AM, atnaujinta Sep 2, 2017, 1:06 PM

Du sūnūs, dukra ir neseniai įvaikintas vyresnėlis į mokyklą išsiruošė nešini didžiulėmis ir spalvingomis puokštėmis gėlių. Pati J.Liubičianskaja atsakingai rinkosi aprangos stilių ir derino solidžią klasiką – garsių mados namų drabužius.

„Rugsėjis mano šeimai, kaip ir visiems, begalinis laukimas, neramumai, drabužių parinkimas, vadovėliai, kuprinės, sąsiuviniai, mamos nervai, jaudulys ir gėlės. Visa tai patiria kiekvienas, tik aš – keturis kartus daugiau. Linkiu jums puikių pažymių, įdomių žinių, gerų ir išmintingų mokytojų, neįtikėtinų atradimų, ištikimų draugų, teigiam emocijų ir visko, ko galite norėti ir priimti savo gražiame amžiuje. Tik primenu, kad aš visada būsiu šalia ir palaikysiu“, - emocijomis dalijosi Julija.

Mažoji poros – Žilvino ir Julijos – dukra Lukerija, neseniai atšventė tik pirmąjį gimtadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.