Oficialu: seksualioji ketveriukė skirstosi ir „Sekso ir miesto“ nebebus

Populiaraus TV serialo „Seksas ir miestas“ kūrėjai iš „Warner Bros.“ studijos oficialiai pranešė, kad jo tęsinio nebebus – nei serialo, nei ilgametražio filmo.

„Seksas ir miestas”.
„Seksas ir miestas”.
Už vaidmenį seriale “Seksas ir miestas” K.Cattrall (pirma iš kairės) pelnė Auksinį gaublį.<br>AP
Už vaidmenį seriale “Seksas ir miestas” K.Cattrall (pirma iš kairės) pelnė Auksinį gaublį.<br>AP
C.Nixon, S.J.Parker, K.Cattrall  ir K.Davis seriale vaidino nuo  1988 iki 2004 m.
C.Nixon, S.J.Parker, K.Cattrall ir K.Davis seriale vaidino nuo 1988 iki 2004 m.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 6, 2017, 12:28 PM

Visus septynerius metus, praėjusius nuo „Sekso ir miesto“ antrosios dalies pasirodymo, žiniasklaidoje aptarinėta galimybė išvysti trečią istoriją apie keturias bičiules.

Praėjusią savaitę Sarah Jessica Parker (52 m.), vaidinusi Kerę Bredšou, pranešė, kad studija „Warner Bros.“ jau rengėsi pradėti filmuoti naują juostą, bet paskutiniu momentu atšaukė darbus dėl per didelių Samantos Džons vaidmens atlikėjos Kim Cattrall (61 m.) reikalavimų.

„Puikus, jautrus ir juokingas scenarijus jau buvo baigtas, filmavimo grupė iš esmės suformuota, bet nepavyko visų įkalbėti vaidinti tęsinyje, todėl prodiuseriai nutarė projektą nutraukti“, – sakė aktorė.

Kaip paaiškėjo, kaltininkė – K.Cattrall. Šios aktorės ir „Warner Bros.“ nesutarimai tapo nelabai korektiškų komentarų socialiniuose tinkluose tema, taigi aktorė buvo priversta pasiaiškinti.

„Vienintelis „reikalavimas“, kurį kada nors kėliau, – atviras nenoras vaidinti trečioje dalyje. Tai pasakiau dar 2016 metais“, – šią savaitę pareiškė aktorė.

Kaip pranešė „Popcornnews“, australų dainininkė ir dainų autorė Sia (41 m.) jau pasisiūlė pakeisti K.Cattrall seriale. 

Maudėsi šlovės spinduliose

S.J.Parker, K.Cattrall, Kristin Davis (52 m.) ir Cynthia Nixon (51 m.) seriale „Seksas ir miestas“ vaidino nuo 1988 iki 2004 metų. Per 6 sezonus buvo sukurtos 94 serijos, taip pat du ilgametražiai filmai ir serialas „Kerės dienoraščiai“, pasakojantis „Sekso ir miesto“ priešistorę.

Serialas pagrįstas žurnalistės ir rašytojos Candace Bushnell to paties pavadinimo knyga.

„Seksas ir miestas“ pelnė 7 „Emmy“, 8 Auksinius gaublius ir 11 Kino aktorių gildijos apdovanojimų, pateko į geriausių šou sąrašą, kurį sudarė žurnalai „Entertainment Weekly“ ir „Time“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.