Žvaigždžių savaitėje – atšauktos Nikolajaus Baskovo vestuvės ir pasileidėlių eitynės

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Nikolajus Baskovas su mylimąja ir Blac Chyna.<br> Socialinių tinklų ir ViDA Press nuotr.
 Nikolajus Baskovas su mylimąja ir Blac Chyna.<br> Socialinių tinklų ir ViDA Press nuotr.
 Blac Chyna.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Blac Chyna.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Blac Chyna.<br> ViDA Press nuotr.
 Blac Chyna.<br> ViDA Press nuotr.
 Pamela Anderson.<br> ViDA Press nuotr.
 Pamela Anderson.<br> ViDA Press nuotr.
 Tyra Banks su mylimuoju.<br> ViDA Press nuotr.
 Tyra Banks su mylimuoju.<br> ViDA Press nuotr.
 Naomi Campbell.<br> ViDA Press nuotr.
 Naomi Campbell.<br> ViDA Press nuotr.
 Nikolajus Baskovas su mylimąja.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Nikolajus Baskovas su mylimąja.<br> Socialinių tinklų nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

Oct 15, 2017, 6:48 PM

Pasileidėlių eitynės

Los Andžele jau trečią kartą vyko neeilinis renginys, kurį organizuoja socialinių tinklų žvaigždė Amber Rose (33 m.), – pasileidėlių eitynės („SlutWalk“. – Red.). Aktyviai moterų teises ginanti ir vis daugiau apie jas garsiai kalbanti Amber kvietė prisidėti visus, kurie mano, kad iki šiol labai stipri lyčių diskriminacija. Nors eitynėse netrūko apsinuoginusių dalyvių, kurie atvirai demonstravo kūną, akį rėžė ir seksualioji Blac Chyna (29 m.). Buvusi Robo Kardashiano mylimoji, kurios praeityje – skandalinga striptizo šokėjos karjera, eitynėms pasirinko labai rizikingą apdarą. Minimaliai intymias vietas dengiančiais apatiniais pasipuošusi B.Chyna kūną pridengė tinkline ilga suknele. Dviejų vaikų motina prieš keletą mėnesių varstė plastinės chirurgijos centro duris ir paklojo nemažą sumą, kad ant jos kūno neliktų jokių buvusių nėštumų požymių.

Nesusišukavo

Paryžiaus mados savaitėje apsilankiusi „Gelbėtojų“ žvaigždė Pamela Anderson (50 m.) nepraleido ir garsenybėms skirtų vakarėlių. Viename jų po „Miu Miu“ kolekcijos šou pasirodė su klasikine suknele, tačiau kiek apsiblaususiomis akimis. Aktorė vilkėjo trumpą prigludusią suknelę, kurią puošė kiek ryškesni dryžiai. Dviejų vaikų motinos šviesūs plaukai, tapę jos įvaizdžio detale, sutaršyti krito ant pečių, todėl P.Anderson sunkiai priminė Holivudo garsenybę.

Meilė baigėsi

Garsenybių pasaulį ir toliau drebina skyrybos. Po penkerių metų draugystės modelis Tyra Banks (43 m.) paskelbė apie nutrūkusius santykius su beveik dvejų metų sūnaus tėvu fotografu Eriku Asla (53 m.). Skelbiama, kad pora skirtingais keliais pasuko be didelių dramų, o sūnumi Yorku ir toliau rūpinsis abu. Nors Erikas jau išsikraustė iš bendrų namų, profesinių darbų su buvusia mylimąja neketina nutraukti. Realybės šou „America’s Next Top Model“, kuriam diriguoja Tyra, Erikas dirbo modelių fotografu. Žinia apie skyrybas pasklido po to, kai kurį laiką pora išgyveno santykių krizę, tačiau abu buvo pasiryžę sulaukti antrojo sūnaus gimtadienio, kuris bus vos po trijų mėnesių. Deja, šis laukimas porai pasirodė per sunkus. Sūnų jiems pagimdė pakaitinė motina.

Tapo neatpažįstama

Ūmiu charakteriu garsėjantis modelis Naomi Campbell (47 m.) į mados šou Paryžiuje atvyko pasikeitęs. Po atviru dangumi surengtas kolekcijos pristatymas kiek suvaržė moterų pasirinkimą vilkėti atvirus drabužius, tačiau Naomi rado kitą išeitį. Ilgus metus daug dėmesio odai ir ilgiems plaukams skiriantis modelis šįkart nustebino kardinaliais pokyčiais. Veidą pridengusi masyviais akiniais, N.Campbell pademonstravo trumpų plaukų šukuoseną. Žinoma, drastiškai plaukų moteris nenusirėžė, visa tai – tik kruopščiai pagamintas perukas. Tačiau dėmesio, kokio ir tikėtasi sulaukti, buvo su kaupu.

Atšauktos vestuvės

Žinią apie Rusijos auksinio balso dainininko Nikolajaus Baskovo (40 m.) ir TV laidų vedėjos, „Mis Rusija“ Viktorijos Lopyrevos (34 m.) santuoką rusų žiniasklaida pavadino „Amžiaus vestuvės!“. Jos buvo numatytos spalio 5 dieną Čečėnijos sostinėje Grozne, santuokos liudytojais turėjo tapti Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas ir dainininkė Valerija. Jaunikis nupirko jaunajai žiedą su 7 karatų briliantu. Porą mėnesių N.Baskovas ir V.Lopyreva į savo paskyras socialiniuose tinkluose kėlė meilias nuotraukas, dalijo saldžius interviu. Vis dėlto daug kas Rusijoje įtarė, kad tai tik reklaminė akcija, ir greičiausiai buvo teisūs: prieš kelias dienas paaiškėjo, kad vestuvių nebus, – jos neva perkeliamos į vėlesnį laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.