Monika Šedžiuvienė pratrūko: atskleidė tiesą apie jos ir vyro santykius

Neseniai žiniasklaidą apskriejo žinios apie Monikos ir Andriaus Šedžių skyrybas. Akylesni gerbėjai jau anksčiau pastebėjo, kad ant Monikos rankos nebespindi nei sužadėtuvių, nei vestuvių žiedai, o daugiau laiko ji praleidžia ne Šiauliuose esančiame sutuoktinių name, o Vilniuje.

M.Šedžiuvienė.<br>D.Umbraso nuotr.
M.Šedžiuvienė.<br>D.Umbraso nuotr.
Monika Šedžiuvienė.
Monika Šedžiuvienė.
Monika Šedžiuvienė.<br>L.Kodžio nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>L.Kodžio nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>V.Aglinsko (VAphotography) nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>V.Aglinsko (VAphotography) nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
Monika Šedžiuvienė.<br>„Lietuvos ryto“ archyvo nuotr.
M.Šedžiuvienė.
M.Šedžiuvienė.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Oct 28, 2017, 1:43 PM, atnaujinta Oct 28, 2017, 9:51 PM

Nors tik pasirodžius žinioms nei Monika, nei Andrius fakto nekomentavo, galų gale prabilus vienai pusei, pora pradėjo santykius aiškintis viešai.

Prieš 4 metus susituokę ir vos prieš daugiau nei metus susilaukę sūnaus Monika ir Andrius Šedžiai nebevengia atvirumo ir atskleidė pačias intymiausias ir skaudžiausias santykių peripetijas.

„Kaip šlykštu taip viešai „aiškintis“. Kokia gėda man. Aš apšalusi. Iš kur pas tą žmogų tiek fantazijos? Na, laikausi is paskutiniųjų, kad neprikalbėčiau apie visus jo romaniūkščius per mūsų bendrus 7 metus su visomis smulkmenomis.

Normalu, kad man ir atsibodo jo „boso“ vaidmuo, kad jis daro ką nori, važinėja ir negrįžta savaitėmis namo, o grįžęs namo dar ir mane šokdina, ką turiu daryti, kur eiti, kur neiti. Mes telefonu labai gražiai bendraujam dėl vaiko. Pagal jį, pasirodo, tik per advokatą. Advokatas jam skambino viena karta? Atsiprašau, mano klaida, kad daviau jam JO vaiką kelioms dienoms.

Daugiau taip nebedarysiu. Ir dar. Neturiu aš kito! Nespręsk apie mane pagal save. Žmogus tiesiog nesupranta, kur aš tokia „nabagė“ dingsiu, nesuvokia, kad galiu ir dirbti ir užsidirbti viena. Neuždirbsiu milijonų, bet vaikui ir man užteks. Ir žinot, ko labiausiai gaila? Kad tu pragyveni su žmogumi tiek metų, atlaikai visą visuomenės dėmesį ir visada kovojai už tą žmogų, už mūsų šeimą... Bet jis išmeta tave kaip daiktą i gatvę su mažamečiu vaiku, pareikšdamas, kad nieko bendro neužgyvenom. Ir dar kiaulės akis „įsistatęs“ pamiršta visas jam atleistas nuodėmes, šmeižia mane. Už ką?! Ego vyriškas, hormonai?

Kad nebesu ta kvailelė, kuria galima manipuliuoti, kaip anksčiau? Ir kad jau tą 101 kartą nebesitaiksčiau? Baisu... Ir dar įtraukia savo vaikus... Kodėl?

Dabar puikiai suprantu jo buvusią žmoną ir jos pyktį. Dieve, kai toks žmogus kuria intrigas ir kiršina visus aplinkui, ko reikia tikėtis.

Laimes visiems! Gyvenkit visi draugiškai, nes, kaip nemalonu „skalbti“ visus apatinius viešai.

(P.S. Viešai neskelbsiu jo parašytų žinučių ir susirašinėjimų, įrodančių, kad jis pakeitė spynas ir sukrovė daiktus. Viską turi advokatas mano. Ir dar, jeigu aš tokia bloga buvau, pagal ji, kodėl tada ne jis duoda skyrybų, o aš dėl jo kaltės?) Žodžiu, laukite tęsinio...“, – savo socialinio tinklo paskyroje išsiliejo Monika.

Monikos ir Andriaus istorija nuo pat jų pažinties pradžios tapo tikru žiniasklaidos saldainiu. Išsiskyręs, žurnalistų dėmesio nevengiantis tuometinis Seimo narys ir 16 metų jaunesnė, pradedanti dainininkė, dar tik baigianti mokyklą.

Monika sako, kad nesutarimų tarp jų būdavo visuomet, tačiau ji stengdavosi aiškintis ir atleisti.

„Iš mano pusės rimtos priežasties skirtis nėra, nebent tai, kad aš noriu siekti savo karjeros“, –vieno interviu metu tvirtino Monika.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.