Apkaltintas žmonos sumušimu iki komos Maratas Bašarovas pagaliau prakalbo

Pastaruosius dvejus metus rusų aktorius Maratas Bašarovas (43 m.) garsėja ne dėl savo kuriamų vaidmenų, o dėl smurto. Tuomet nuaidėjo nemalonus skandalas: buvo teigiama, kad vyras iki komos primušė savo antrąją žmoną Jekateriną Archarovą. Pats menininkas buvo pasipiktinęs tokiomis kalbomis ir jas kategoriškai neigė.

 Maratas Bašarovas ir dabartinė jo žmona Jelizaveta Ševyrkova.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Maratas Bašarovas ir dabartinė jo žmona Jelizaveta Ševyrkova.<br> Asmeninio albumo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 5, 2017, 12:59 PM

Neseniai žiniasklaida pranešė, kad Maratas pakėlė ranką ir prieš trečiąją žmoną Jelizavetą Ševyrkovą. Teigiama, kad menininkas buvo labai įsiaudrinęs ir visą konfliktą pamatė porai artimas šaltinis. Jis teigia, kad Jelizaveta apie smurtą nepranešė policijai, pasipasakojo tik savo broliui Fiodorui.

Pas M.Bašarovą apsilankė laidos „Idealus Remontas“ žurnalistai. Laidoje Maratas dalyvavo kartu su žmona Jelizaveta ir metukų sūnumi Marseliu. Vyras pakomentavo apie kalbas, kurios neduoda ramybės visiems gerbėjams.

J.Ševyrkova visai neseniai tapo rusų aktoriaus žmona. Savo atžalą jiedu slėpė nuo žiniasklaidos dėmesio, taip nenorėdami pritraukti dar daugiau kalbų.

Ir šioje laidoje šeima dalyvavo turėdami tikslą: jie nori padaryti remontą namuose.

Tad prisėdus prie stalo, nejučia kalba pasisuko ir apie antrą žmoną. Jekaterina ilgai svaidėsi žiauriais kaltinimais vyrui.

„Buvo pripasakota, kad aš ją žiauriai sumušiau, bet to nebuvo. Po to skandalo daug draugų mane paliko. Pavyzdžiui, Tatjana Tarasova. Ji nustojo bendrauti su manimi. Tatjana, netikėk gandais, tikėk savo širdimi. Myliu tave, ateik aplankyti mūsų“, – kalbėjo aktorius.

Maratas teigia, kad dabar jis kaip niekad laimingas. Trečioji jo santuoka įvyko slaptai, po jos medaus mėnesiui pora išvyko į Dominikos Respubliką, kur jie ir išgirdo žiaurius kaltinimus aktoriui.

„Mes atvykome atostogauti ir internete pamatėme žiaurius kaltinimus. Buvo teigiama, kad Maratas muša ir mane. Negalėjau patikėti savo akimis“, – dėstė Marato dabartinė žmona.

Jo sūnus labai panašus į tėtį. Pats aktorius sako, jog nori kuo daugiau dėmesio skirti sūnui ir nepraleisti ypatingų akimirkų.

Jelizaveta prisiminė, kad ji buvo susitikimo su aktoriumi iniciatorė. 

„Aš buvau jo spektaklyje ir man jis pasirodė labai žavus. Grįžusi namo, susiradau jį socialiniame tinkle ir parašiau. Mes buvome pažįstami ilgai, per tą laiką Maratas sugebėjo susituokti su kita“, – sakė moteris.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.