Žvaigždžių savaitėje – Melanios Trump tradicijos ir Umos Thurman priekabiavimo skandalas

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

Melania Trump ir Uma Thurman.<br>ViDA Press nuotr.
Melania Trump ir Uma Thurman.<br>ViDA Press nuotr.
Gražuolių rinkimų akimirka.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Gražuolių rinkimų akimirka.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Shakira su mylimuoju Gerardu Pique.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Shakira su mylimuoju Gerardu Pique.<br> Socialinių tinklų nuotr.
Melania Trump Baltuosiuose rūmuose.<br>ViDA Press nuotr.
Melania Trump Baltuosiuose rūmuose.<br>ViDA Press nuotr.
Melania Trump.<br>ViDA Press nuotr.
Melania Trump.<br>ViDA Press nuotr.
 Melania Trump.<br>ViDA Press nuotr.
 Melania Trump.<br>ViDA Press nuotr.
 Beyonce ir Jay Z.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Beyonce ir Jay Z.<br> Socialinių tinklų nuotr.
 Uma Thurman.<br>ViDA Press nuotr.
 Uma Thurman.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2017-12-10 20:10

Gražiausia visatoje

Pietų Afrikos Respublikos atstovė Demi Leigh Nel-Peters (22 m.) drąsiai gali priimti komplimentus apie grožį, nes būtent jai atiteko Mis visatos karūna. Neseniai Las Vegase vykęs grožio konkursas buvo surengtas jau 66-ą kartą, o jame dalyvavo net 92 merginos iš viso pasaulio. Neseniai verslo vadybos studijas baigusi Demi užnugaryje paliko Mis Kolumbiją Laurą Gonzalez, kuriai atiteko pirmosios vicemis titulas, ir Mis Jamaiką Daviną Bennett, kuri tapo antrąja vicemis. Skambant garsioms ovacijoms karūną nugalėtojai perdavė praėjusių metų tituluota gražuolė prancūzė Iris Mittenaere.

Skyrybų nebus!

Pusantro mėnesio netylančias kalbas, kad idealia laikyta dainininkės Shakiros (40 m.) ir futbolininko Gerard’o Pique (30 m.) santuoka dūžta į šipulius, paneigė pati pora. Iki šiol kalbų apie skyrybas nekomentavusi garsenybių šeima jas pavertė niekais po to, kai romantiškai leido laiką dviese. Barselonoje pastebėta pora nė iš tolo nepriminė besikivirčijančių sutuoktinių. Automobilyje pastebėti Shakira ir Gerard’as meiliai šnekučiavosi, daug juokėsi ir apdovanojo vienas kitą šiltu dėmesiu.

Sniego karalienė

Pirmoji JAV ponia Melania Trump (47 m.) jau pasiruošusi švęsti pirmąsias šeimos Kalėdas Baltuosiuose rūmuose. Puošdama rūmus Melania laikėsi tradicijų, bet atsirado ir naujų akcentų. Daugiausia dėmesio sulaukė ne įspūdingo dydžio Kalėdų eglė ar imbierinis namelis, o blizgančios žiemiškos šakos, puošiančios rytinio rūmų sparno koridorių. Baltai pasipuošusi M.Trump įsiamžino visose išpuoštų rūmų vietose, o gerbėjai netruko jos pavadinti tikra Sniego karaliene.

Prisipažino apie neištikimybę

Apie muzikos karalienės Beyonce (36 m.) ir jos vyro Jay Z (47 m.) santykių krizes ar neištikimybę buvo kalbama jau seniai. Reperis dainoje „4:44“ erzino gerbėjus tekstu, esą jis buvo neištikimas savo ilgametei mylimajai. Praėjusią savaitę pasaulį pribloškė žinia apie garsiosios poros santykius. Pokalbio su Deanu Baquetu iš „The New York Times“ metu Jay Z buvo itin atviras. Reperis rėžė – jis išties išdavė Beyonce su kita, o jų santuoką išgelbėjo tik terapija.

Nutraukė tylą

Viena garsiausių Holivudo aktorių Uma Thurman (47 m.), kuriai teko dirbti su daugeliu geriausių kino režisierių, prabilo apie seksualiniu priekabiavimu kaltinamą režisierių Harvey Weinsteiną. Moteris sakė: „Džiaugiuosi, kad viskas vyksta lėtai, – tu nenusipelnei staigios bausmės.“ Aktorė su režisieriumi dirbo septyniuose filmuose, tarp jų – garsieji „Bulvarinis skaitalas“ ir „Nužudyti Bilą“. Vilnijant priekabiavimo skandalui prie kitų nukentėjusių garsenybių prisidėjo ir U.Thurman – prisipažino, kad ir jai teko tai patirti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.