50-metė Halle Berry atrodo kaip 30-ies. Paslaptis – ir sunki liga

Garsi aktorė Halle Berry netrukus po to, kai šiemet atšventė savo 50-metį, socialinio tinko „Instagram“ paskyroje su gerbėjais pasidalijo nuotrauka, kurioje plačiai išskėtusi rankas pasitinka savo amžių.

 Halle Berry džiaugiasi savo kūnu ir nevengia jo rodyti.
 Halle Berry džiaugiasi savo kūnu ir nevengia jo rodyti.
 Labai daug aktorės gyvenime pakeitė diagnozuotas diabetas. <br>„ViDA Press“ ir „Instagram“ nuotr.
 Labai daug aktorės gyvenime pakeitė diagnozuotas diabetas. <br>„ViDA Press“ ir „Instagram“ nuotr.
50-metė aktorė atrodo kaip 30-ies.
50-metė aktorė atrodo kaip 30-ies.
Halle Berry  džiaugiasi savo kūnu ir  nevengia  jo rodyti.
Halle Berry džiaugiasi savo kūnu ir nevengia jo rodyti.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Dec 18, 2017, 7:32 PM

Holivudo žvaigždė po nuotrauka rašė: „Tai aš, kai man paskambina draugai ir praneša: „Užsuksime į svečius, atsinešime užkandžių.“

Dažnam kyla klausimas: kaip tokio amžiaus moteriai pavyksta taip nuostabiai atrodyti? Kokia yra jos grožio ir lyg nulieto kūno paslaptis?

Labai daug aktorės gyvenime pakeitė diagnozuotas diabetas. Ši liga moteriai kone viską apvertė aukštyn kojomis.

Būdama vos 19-os H.Berry sužinojo, kad serga diabetu. Keletą metų bandžiusi prisijaukinti diagnozę aktorė galiausiai nusprendė gyventi itin sveikai ir taip užkirsti kelią ligai ar bent jau ją sutramdyti. Mat ji suprato, kad padėtis iš tiesų rimta.

Gražuolė visiškai atsisakė cukraus, o duoną išbraukė net iš dietų, kurių laikydavosi. Dabar ji atvira: jos dieta sveika ir gaivi. H.Berry valgo daug daržovių ir geria daug vandens. „Pasikoreguoti net savo dietas buvau priversta po to, kai man buvo diagnozuotas diabetas. Dabar valgau tai, kas nekenkia man ir „nemaitina“ ligos. Stengiuosi, kad mano dienos racioną sudarytų keturi mažų porcijų patiekalai. Mėgstu jaustis stipri ir sveika“, – pasakojo aktorė.

Savo maistą moteris vadina draugišku diabetui – tai produktai be riebalų, cukraus ir perdirbtų angliavandenių.

1. Ji vengia cukraus. Tą patį daro ir jos vaikai.

Aktorė žino, kokių problemų gali sukelti cukrus, ypač kai jo vartojama per daug. Jis kenkia ne tik jos sveikatai, bet ir odai. Cukrų aktorė kartą viename interviu net yra pavadinusi „tikrų tikriausiu nuodu“. Tačiau gražuolė neslepia – ji ir sau, ir vaikams, kai reikia, naudoja cukraus pakaitalus. Aktorės vaikai – 9-erių Nahla ir 3-ejų Maceo – kaip ir motina, gyvena ir maitinasi itin sveikai.

„Elgiuosi gana griežtai. Juo labiau kad vyresnėlė kone kas mėnesį eina į draugių ar draugų gimtadienius, kuriuose, be jokios abejonės, būna cukraus pilnų pyragų, tortų ar keksiukų. Negaliu jos nuo to apsaugoti. Vis dėlto esu įsitikinusi, kad vaikai, iš manęs dažnai girdėdami, koks nuodingas cukrus ir kokia svarbi sveika mityba, susiformuos tvirtą savo nuomonę šiuo klausimu. Tikiu, kad mano pavyzdys, kurį jie mato nuo gimimo, padarys įtakos“, – yra sakiusi Halle.

2. Ji geria baltymų kokteilius norėdama būti energinga.

Tokiais atvejais, kai yra beprotiškai užsiėmusi ir savo dienotvarkėje neturi laiko sveikai ir tinkamai pavalgyti, H.Berry nelekia į artimiausią parduotuvę ar degalinę ir neperka bet ko, kas vadinama maistu. Norėdama palaikyti savo energiją moteris ne prigula ant sofutės, o geria baltymų kokteilius.

3. Ji visada galvoja, ką deda į burną.

H.Berry yra iš tų garsenybių, kurios nuolat kalba apie sveiką mitybą ir ragina visus taip gyventi, skatina senti sveikai.

Tačiau ji neslepia – su išbandymais senstant tenka susidurti ir jai.

„Tai nėra baisu ir labai sunku – yra taip, kaip ir turi būti. Darydamasi vyresnė kartu darausi vis sąmoningesnė ir vis labiau kreipiu dėmesį į tai, ką valgau. Visada patikrinu, ar mano pietų dėžutėje yra pakankamai daržovių, vištienos ir žuvies bei kitokių skanumynų be riebalų“, – kalbėjo ji.

4. Ji labai daug sportuoja.

Kiekvieną kartą, kai H.Berry nuotraukos pasirodo viešumoje, daugeliui kyla klausimas: kaip, po velnių, šiai moteriai pavyksta kaskart atrodyti taip nepriekaištingai, kaip jos kūnas yra tokių tobulų formų?

„Niekada nesportuoju su sunkiais svarmenimis, nebent to reikia mano vaidmeniui. Pasikliaunu savo kūno norais, savo matymu ir dažniausiai apsiriboju kardiotreniruokliais. Tik jie. Be to, atlieku pratimus, kurie reguliuoja mano kūno svorį, nes niekada nenorėjau būti raumeninga.

Esu diabetikė, todėl sportas visada buvo mano kasdienybės dalis – taip susidoroju ne tik su papildomais kilogramais, bet ir su liga, kontroliuoju savo cukraus kiekį kraujyje“, – sakė aktorė.

Holivudo žvaigždes treniruojantis Natas Bardonnetas pasakojo, kad toks treniruočių režimas moters kūną daro skulptūrišką, bet neužaugina per daug raumenų.

5. Daug dėmesio ji skiria pilvo presui.

H.Berry pilvo presas yra tobulas, nes aktorė jo treniruotėms skiria daug dėmesio. Tai neturėtų stebinti. Tris kartus per savaitę po pusvalandį treniruočių su treneriu N.Bardonnetu ji skiria būtent šiai kūno daliai tobulinti. Pasak trenerio, ši treniruočių dalis praeina su šypsena.

„Jos pilvo presas yra nuostabus – taip jis ir atrodo. Tai, kaip spaudžiu aktorę per pilvo preso treniruotes, atlaikytų tikrai ne kiekvienas. Ir ji tai daro su neregėta energija bei plačia šypsena! Kaskart, kai ji ateina sportuoti, dar kartą įsitikinu, kokia seksuali ir graži ji yra“, – sakė ne vieną aukščiausio lygio žvaigždę treniruojantis vyras.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.