Savaitės blykstėse – Pocių dvyniai ir Astos Valentaitės seksualumo pamokos

Žurnalas „Stilius“ siūlo prisiminti įsimintiniausius praėjusios savaitės Lietuvos garsenybių nuotykius.

 A.Valentaitė.<br>P.Gasiūno nuotr.
 A.Valentaitė.<br>P.Gasiūno nuotr.
  A.Valentaitė.<br> P.Gasiūno nuotr.
  A.Valentaitė.<br> P.Gasiūno nuotr.
 Seržas Gandžumianas.
 Seržas Gandžumianas.
  Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas.
  Beata Tiškevič ir Saulius Baradinskas.
 Martynas Pocius ir Viktorija Pocienė.
 Martynas Pocius ir Viktorija Pocienė.
 M.Petruškevičius.
 M.Petruškevičius.
 L.Stonkienė.
 L.Stonkienė.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2017-12-22 16:34

Seksualumo pamokos

Stilistė Asta Valentaitė (36 m.) prieš šventes įsiamžino moteriškumu alsuojančioje fotosesijoje. Kaip Astai pavyksta išlaikyti ribą tarp subtilaus, paslapties šydu apgaubto seksualumo ir vulgarumo? „Mano, kaip moters, tipažas yra palankus tuo, kad man tinka atrodyti seksualiai. Tiesa, labai svarbu išlaikyti pusiausvyrą, neperžengti ribos. Jei renkatės gipiūrinę palaidinę, prie jos tikrai netiks mini ilgio sijonukas. Man tinka figūrą pabrėžiantys drabužiai, permatomi audiniai, blizgesys, prigludę siluetai, kokybiškas, švelnus audinys. Tokie drabužiai suteikia jausmingumo, o seksualumą sukuria detalės“, – pasakojo stilistė.

Rūbų dizaineris sukūrė metų interjero spalvą

Dizaineris Seržas Gandžumianas, sukūręs ir prekybai pristatęs interjero dažų liniją, šį kartą, atsižvelgdamas į pasaulines spalvų tendencijas, sukūrė metų interjero spalvą, pagal kurią pagaminti dažai jau keliauja į parduotuvių lentynas.

„Didžiuojuosi, kad šiemet būtent man buvo patikėta sukurti 2018 metų spalvą, atsižvelgus į pasaulyje madingiausias spalvų tendencijas. Po kelių mėnesių bandymų ir ieškojimų ji išėjo tokia, kokios ir norėjau, – pripildyta šilumos, jaukumo ir ramybės. Todėl šią spalvą, kuri tinka tiek gyvenamosioms patalpoms, tiek biurui, pavadinau „jaukiu kampeliu“, – sako S.Gandžumianas.

Kad įsitikintų, jog spalva tikrai yra tokia, kokia ją sukūrė, ir ant sienos, Seržas ją išbandė išdažydamas milžinišką patalpą.

Ieškoti naujų spalvų ir inovatyvių dažų namams S.Gandžumianas sugalvojo neatsitiktinai. Jis buvo tarptautinės interjero ir privačios architektūros konkurso „Tendencijos“ komisijos narys, pats ne kartą kūrė namų dizainą, todėl drąsūs ir madingiausi interjero sprendimai jam visada buvo labai artimi.

Tobula komanda – ir prieš kameras

Aktorė, žurnalistė ir rašytoja Beata Tiškevič (28 m.) ir jos širdies draugas režisierius Saulius Baradinskas savo meilę įamžino internetinės parduotuvės reklamoje. Charizmatiškoji pora neseniai skaičiavo pirmuosius draugystės metus. „Daug kartų gyvenime esu pozavusi fotosesijoje viena. Tai buvo taip nuobodu, palyginti su tuo, ką patyriau fotografuodamasi kartu su Sauliumi. Jam tai buvo pirma visą dieną užtrukusi mados fotosesija. Tačiau jis ne tik tobulai su viskuo tvarkėsi, bet ir man arbatos spėdavo atnešti. Mes su Sauliumi visur esame komanda, ir man džiugu tai kas kartą vis iš naujo atrasti“, – įspūdžiais dalijosi B.Tiškevič.

Laukia dvigubas džiaugsmas

Prieš ketverius metus susituokę Martynas Pocius (31 m.) ir Viktorija Pocienė (28 m.) gerbėjams pranešė džiugią žinią: netrukus jų šeimą papildys dar dvi gyvybės.

Krepšininkas ir šokėja apie tai pranešė socialiniuose tinkluose įsidėdami nuotrauką, kurioje matyti jų kojos bei du jų šuniukai. Šalia padėtos dvi poros batukų ir užrašyta: „+ 2 coming soon“ liet. („netrukus“).

Svajojo tapti gydytoju

Gėlių ir kvapų salono įkūrėjas floristas Mantas Petruškevičius (33 m.) savo darbą vadina mėgstama veikla. Savo salone paryžietišką dvasią siekęs sukurti floristas įkvėpimo sėmėsi iš kelionėse aplankytų vietų. O kiekviena detalė – jo paties ilgai apgalvota idėja. Lrytas.tv laidoje „Nuo ko pradėti“ M.Petruškevičius pasidalijo savo gyvenimo kelio istorija. „Vaikystėje norėjau tapti gydytoju. Tai buvo pirmoji svajonė. Bet gydytoju su dideliu glėbiu gėlių rankose. Tokie buvo pirmieji dar darželyje piešti piešiniai. Vis dar juos turiu... Viskas pasisuko visai kita linkme, nors jau vaikystėje gėrėjausi gėlėmis“, – prisiminė jis.

Gavo diplomą

Lietuvos gurmanų gildija žiemos šventes pasitiko „Stiklių“ restorane, kur pagerbė naujus gildijos narius. Šis vakaras buvo ypatingas ir Kauno mero Visvaldo Matijošaičio mylimajai Loretai Stonkienei. Maisto technologė gavo diplomą, kuriame pažymima, jog nuo šiol ji yra Gurmanų gildijos tarptautinės gastronomijos asociacijos „Chaine des Rotisseurs“ narė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.