Žvaigždžių savaitėje – Cristiano Ronaldo kūdikiai ir kirtis princui Harry

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Cristiano Ronaldo ir princas Harry.<br> Socialinių tinklų ir ViDA Press nuotr.
 Cristiano Ronaldo ir princas Harry.<br> Socialinių tinklų ir ViDA Press nuotr.
 Princas Harry.<br> ViDA Press nuotr.
 Princas Harry.<br> ViDA Press nuotr.
 Aktorė Katherine Heigl.<br> ViDA Press ir soc. tinklų nuotr.
 Aktorė Katherine Heigl.<br> ViDA Press ir soc. tinklų nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> Soc. tinklų nuotr.
 Liamas Hemsworthas ir Miley Cyrus.<br>ViDA Press nuotr.
 Liamas Hemsworthas ir Miley Cyrus.<br>ViDA Press nuotr.
 Silvio Berlusconi.<br> ViDA Press nuotr.
 Silvio Berlusconi.<br> ViDA Press nuotr.
 Silvio Berlusconi.<br> ViDA Press nuotr.
 Silvio Berlusconi.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2017-12-31 15:37

Trys mažyliai!

„Mane įkalino šie trys gražūs kūdikiai“, – juokavo futbolo žvaigždė Cristiano Ronaldo. Paviešinęs itin jaukią šeimos nuotrauką, sportininkas sulaukė daugybės liaupsių. Nuotraukai šypsosi dvynukai Eva ir Mateo, kuriuos birželio pradžioje C.Ronaldui pagimdė surogatinė motina. Ant rankų jis laiko ir jauniausia šeimos narę – lapkričio viduryje gimusią Alaną Martiną. Mergytę Cristianui pagimdė jo dešimtmečiu jaunesnė mylimoji Georgina Rodriguez. Tiek ji, tiek Ronaldo ne kartą yra sakę, jog labai myli vaikus, o patys yra šeimos žmonės. Pastaruoju metu C.Ronaldo neslepia džiaugsmo ir juo dalijasi su gerbėjai – juk pilni namai jaukumo ir malonaus rūpesčio.

Kirtis princui Harry

Prieš kelias dienas princas Harry vieno interviu britų radijuje metu atskleidė itin jaukias detales apie privačią karališką kalėdinę vakarienę. Karalienės organizuojamoje šventėje dalyvavo ir princo sužadėtinė Meghan Markle, kuriai monarchė padarė išimtį ir dar prieš vestuves pakvietė Kalėdas sutikti kartu. Interviu metu Harry atskleidė, jog Meghan labai patiko toks šiltas priėmimas ir ji jautėsi kaip tikroje šeimoje, kurios niekada neturėjo. Tokios kalbos netruko pasiekti užjūrio – prabilo Meghan tėčio dukra Samantha Markle, kurios jis susilaukė su kita moterimi. Moteris pyktelėjo ir savo socialiniame tinkle rašė, jog Meghan visuomet turėjo didelę šeimą, kuri ją palaikė ir mylėjo, tačiau pati moteris buvo pernelyg užimta, kad jai skirtų laiko.

Lyg vaškinis

Viena prieštaringiausių Europos asmenybių, Italijos Ministras Pirmininkas Silvio Berlusconi, pakliuvo į internautų pinkles. Šįkart užkliuvo skandalingo vyro išvaizda – žmonės pradėjo jį lyginti su vaškine figūra. Prieš kiek laiko viešai pasirodęs politikas nustebino susirinkusiuosius. 81-erių vyro oda neįtikėtinai lygi ir, rodos, lenkia jo amžių. Silvio visais būdais bando aplenkti savo amžių, ant jo nėra nė vieno žilo plauko. Daugelį metų pasaulio žiniasklaidoje buvo aptarinėjami S.Berlusconi nuotykiai su moterimis bei jo išvaizdos pokyčiai.

Kūdikio laukimo komplikacijos

Garsi aktorė Katherine Heigl (39 m.) kūdikio susilaukė dar praėjusių metų pabaigoje. Kol šeima šventė pirmąjį sūnaus gimtadienį, aktorė pirmą kartą viešai prakalbo apie sudėtingą gimdymą ir netikėtas komplikacijas, kai kūdikis tiesiog nustojo kvėpuoti. „Jis gimė vidurdienį, tačiau visiškai nekvėpavo... Medikai suskubo gaivinti mano kūdikį, kad jis įkvėptų tą pirmąjį gurkšnį oro. Mano vyras visą laiką buvo šalia ir stebėjo, kad ir aš išlikčiau rami, ir mūsų kūdikis laimėtų kovą dėl gyvenimo. Žinote, dabar aš dėkoju Dievui už tą pirmąjį mūsų mažylio įkvėpimą“, – pasakojo aktorė. Aktorė ne kartą kalbėdama su žiniasklaida neslėpė, kad kūdikio jos gyvenimo planuose nebuvo. Tačiau šiuo savo sprendimu pastoti ji iki šiol labai mėgaujasi.

Lauks gandrų

Dainininkė Miley Cyrus (25 m.) su mylimuoju Liamu Hemsworthu (27 m.) kurį laiką jau kurstė kalbas apie tėvystę, tačiau galiausiai ir patys jas patvirtino. Artėjančius 2018-uosius jie paskelbė „metais, kai pradėsime kurti šeimą“. Žinia apie būsimą Miley nėštumą pasklido po publikacijos „NW magazine“ žurnale. Pasakojama, kad praleidę jaukų laiką su bičiulio Victoro Ortizo šeima, kurioje – naujagimis, M.Cyrus ir L.Hemsworthas ir patys panoro tapti tikra šeima. „Kūdikio jiedu norėjo jau labai seniai, tačiau niekuomet neateidavo tas tinkamas laikas. Dabar jie jaučiasi pasiruošę nei bet kada anksčiau“, – skelbė šaltinis. Tampa aišku, kodėl šiais metais M.Cyrus atsisakė vartoti svaigalus ir nusprendė atgaivinti nuvargintą organizmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.