Nustebsite, ko Meghan Markle nebegalės daryti tapusi princo Harry žmona

Prie Holivudo spindesio ir dėmesio pripratusi princo Harry mylimoji Meghan Markle gegužės mėnesį tapsianti karališkosios šeimos nare privalės atsisakyti kai kurių jai kasdienių įpročių.

Meghan Markle tinklaraščio nuotraukos.<br>„Instagram“ nuotr.
Meghan Markle tinklaraščio nuotraukos.<br>„Instagram“ nuotr.
Meghan Markle tinklaraščio nuotraukos.<br>„Instagram“ nuotr.
Meghan Markle tinklaraščio nuotraukos.<br>„Instagram“ nuotr.
Meghan Markle su princu Harry.
Meghan Markle su princu Harry.
Meghan Markle tinklaraščio nuotraukos.<br>„Instagram“ nuotr.
Meghan Markle tinklaraščio nuotraukos.<br>„Instagram“ nuotr.
Meghan Markle.<br>ViDA Press nuotr.
Meghan Markle.<br>ViDA Press nuotr.
Meghan Markle.<br>ViDA Press nuotr.
Meghan Markle.<br>ViDA Press nuotr.
Aktorė Meghan Markle.<br>VidaPress nuotr.
Aktorė Meghan Markle.<br>VidaPress nuotr.
Princo Harry mylimoji Meghan Markle.<br>„Instagram“ nuotr.
Princo Harry mylimoji Meghan Markle.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

2018-01-04 22:39, atnaujinta 2018-01-05 08:14

Moteris tik susižadėjusi privalėjo nutraukti savo aktorės karjerą ir jau praėjusias šventes jai buvo leista švęsti kartu su būsima šeima. Gegužės 19 dieną Meghan ir Harry turėtų prisiekti amžinąją meilę, po šios didžios dienos Holivudo gražuolės gyvenime įvyks didžiuliai pokyčiai, prie kurių ji jau dabar sparčiai pratinasi. Siūlome susipažinti su kasdieniais įpročiais, kurių nebegalės daryti Meghan Markle.

Darytis asmenukių 

Savo instagramo paskyroje iki šiol Meghan gerbėjus dažnai nudžiugindavo savo jaukiomis ir nuotaikingomis nuotraukomis, tačiau tapusi karališkosios šeimos nare, ji nebegalės jomis dalytis. Neseniai pirmojo savo pasirodymo viešumoje kaip oficiali princo Harry sužadėtinė metu, Meghan turėjo nemaloniai nustebinti minioje bedžiūgaujančius gerbėjus, kuriems paprašius kartu nusifotografuoti, ji tarstelėjo: „Mums negalima darytis asmenukių.“

Būti viešumoje viena

Ar kada nors esate matę Kembridžo kunigaikštienę Catherine Middleton vieną? Kaip ir kiekvienas karališkosios šeimos narys, princo Harry mylimąją visur lydės apsauga.

Dalyti autografų

Dėl karališkosios šeimos parašų svarbos, nė vienas šeimos narys negali viešai dalyti autografų gerbėjams, mat jiems tenka pasirašinėti ant ypatingų dokumentų. Iki šiol aktorei duoti autografus tekdavo dažnai, ji turėjo galybė gerbėjų, kurie ją atpažino iš ekranų. Nepaisant šio draudimo, 2010 metais princas Charlesas vienam nuo Kornvalio potvynio nukentėjusiam žmogui pasirašė ir atsiprašė už drebančia ranka suraitytą autografą.

Turėti asmeninių socialinių tinklų paskyrų

Princo Harry mylimoji greičiausiai prisijungs prie „Kensington Royal“ oficialios paskyros, kuriai dabar priklauso Catherine su vyru princu Williamu ir Harry. Šioje socialinių tinklų paskyroje gerbėjams skelbiamos oficialios naujienos apie karališkosios šeimos narius.

Viešai meilikauti savo būsimam vyrui

Dabar aktorė ir princas gali viešai reikšti meilius jausmus, prisiliesti vienas prie kito ar pasibučiuoti, tačiau visa tai turės baigtis kai tik pora vienas kitam ištars „taip“. Meghan ir Harry privalės meilius jausmus reiškti konservatyviai ir subtiliai, kaip kad Catherine Middleton ir Williamas. Nors naujajai karališkosios šeimos porai yra suteikiama daugiau laisvių nei broliui ir jo žmonai, jiedu privalės laikytis šio protokolo.

Balsuoti

Šiuo metu moteris vis dar yra Amerikos pilietė, tačiau priėmus Didžiosios Britanijos pilietybę Meghan vis tiek negalės balsuoti. „Nors tai ir nėra draudžiama įstatymiškai, tačiau balsuoti monarchams nėra priimtina“, – praneša Parlamentas.

Vilkėti permatomų rūbų

Jos drabužinė privalės kardinaliai pasikeisti, mat dabar aktorė pripratusi rengtis taip, kaip jai patinka. Monarchai turi aiškiai apibrėžtą aprangos protokolą, kuriam privalės paklusti ir princo mylimoji. Oficialiose sužadėtuvių fotografijose Meghan vilki „Ralph & Russo“ mados namų permatomą suknelę. Po vestuvių aprangos kodas privalės tapti kuklesnis.

Nešioti didelių rankinių 

Taip, tai labai patogu, ypač tokiai užimtai moteriai kaip Meghan, tačiau už monarchus daiktus nešioja kiti žmonės. Holivudo aktorei ten priprasti prie paprastesnio gyvenimo būdo. Karališkosios šeimos moterims galima nešiotis tik delnines ir tam yra aiški priežastis – kartais jos nenori spausti rankos kai kuriems asmenims, tad į ranką gali paimti rankinę.

Sėdėti, kur panorėjusi

Meghan nebegalės viešuose renginiuose sėdėti ten, kur panorėjusi – ji privalės sėdėti pagal specialiai nurodytą eilę. Greičiausiai moteris sėdės prie savo būsimo vyro princo Harry, tuo tarpu pirmoji dažniausiai sėdi karalienė Elizabeth II ir jos vyras princas Philipas.

Kryžiuoti kojų sėdėdama

Tai griežta karališkosios šeimos moterų taisyklė, kuomet būdamos viešumoje, jos privalo sėdėti „kunigaikštienės poza“. Tai pavyzdingai įvaldžiusi Catherine Middleton.

Eiti miegoti anksčiau nei karalienė

Ši taisyklė galioja tik tuomet, kai Meghan miegos tuose pačiuose namuose kaip ir Elizabeth II.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.