Milijonierė Julija Liubičianskaja karčiai prakalbo apie skyrybas su Žilvinu Tratu

Praėjusią savaitę per žiniasklaidą nuvilnijo žinia apie garsiojo aktoriaus Žilvino Trato ir buvusios rusų oligarcho žmonos Julijos Liubičianskajos santykių pabaigą. Apie tai tiesioginėje transliacijoje prabilo pats vyras.

Julija Liubičianskaja ir Žilvinas Tratas.
Julija Liubičianskaja ir Žilvinas Tratas.
Julija Liubičianskaja.<br>„Instagram“ nuotr.
Julija Liubičianskaja.<br>„Instagram“ nuotr.
Žilvinas Tratas ir Julija Liubičianskaja.
Žilvinas Tratas ir Julija Liubičianskaja.
Su Ž.Tratu dukters susilaukusi J.Liubičianskaja save vadina laimingiausia pasaulio moterimi.<br>„Instagram“ nuotr.
Su Ž.Tratu dukters susilaukusi J.Liubičianskaja save vadina laimingiausia pasaulio moterimi.<br>„Instagram“ nuotr.
Julija Liubičianskaja.
Julija Liubičianskaja.
Julija Liubičianskaja.
Julija Liubičianskaja.
Rimgaudo Kunstmono žmona Viktorija ir Julija Liubičianskaja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Rimgaudo Kunstmono žmona Viktorija ir Julija Liubičianskaja.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

Lrytas.lt

2018-01-08 15:40

Po audringo poros romano, poros sekėjams iškilo daugybė klausimų, kas šįkart nutiko dukrelę Lukeriją drauge auginančios poros meilei.

Sekmadienį savo socialinio tinklo paskyroje Julija Liubičianskaja išliejo širdį ir atskleidė pačias intymiausias nutrūkusių santykių detales.

„Draugai, jūs mane užvertėte klausimais apie Žilviną. Netgi Lietuvos žurnalistai prašo jiems duoti kokį nors komentarą. Suprantu, kad su filmo pasirodymu Žilvino įtaka ir populiarumas ypatingai išaugo, turint omenyje, jog interviu jis dalina į kairę ir į dešinę.

Atsakysiu visiems iškart, kad daugiau prie šios temos negrįžčiau. Aš daugiau nebendrauju su Žilvinu, todėl, kad šalia savęs turėti tokį depresuotą, save įsimylėjusį egoistą – mažas malonumas. Lieka paslaptis, kaip toks neribotas egoizmas gali derėti su nenusakoma galybe kompleksų. Aukoti savo gyvenimą tam, kad nuolat kelčiau savivertę žmogaus, kuris gyvenimą laiko mėšlu, man visiškai nepriimtina.

Ir taip daug laiko jam atidaviau, netgi tas filmas, kuriuo jis taip didžiuojasi, atsirado mano dėka. Man reikėjo didžiulių pastangų įkalbėti jį jame vaidinti. Dabar jis „pagavo“ auksinę žvaigždę, įsivaizduoja esąs idealus aktorius, režisierius ir scenaristas viename asmenyje.

Dabar jis mano, kad dabar pasiūlymai ant jo užvirs tarsi iš gausybės rago. Žinoma, gaila būtų jį nuvilti, bet vaidmenų, kur būtų reikalingas aktorius su lietuvišku akcentu, pasitaiko ne taip dažnai.

Jo kaip tėvo vaidmuo yra visiškas nesusipratimas.

Kartą jis pasakojo, jog buvo ant savižudybės slenksčio iki tol, kol jo gyvenime neatsirado Lukerija, ji tapo jo gyvenimo prasme. Visa tai, žinoma, skamba gražiai, bet įdomu, kodėl tuomet jis nepasveikino savo vaiko su Naujaisiais metais. Vienu žodžiu, nesutapo mūsų bio laukai, galima iš karto rašyti disertaciją.

Taip pat mane labai pralinksmino jo interviu, kuriame jis kalba, jog yra laisvas kaip paukštis. Tarsi jį kas nors kada nors laikė – akivaizdu, jog realybė yra iškreipta. Kažkokie psichologiniai žaidimai. Ačiū Dievui, turiu mylimą dukterį, be kurios aš neįsivaizduoju savo gyvenimo. Mūsų santykiai su jo mama ir seserimi yra nuostabūs – jos labai myli Lukeriją ir visada mūsų laukia Vilniuje, kuris mums tapo antraisiais namais“, – karčiai išsiliejo Julija.

Praėjusią savaitę Žilvinas tiesioginėje žiniasklaidos konferencijoje prisipažino, jog jo širdis jau nebeužimta.

„Žmonos aš neturiu, ne. Esu laisvas kaip paukštis“, – praėjusį antradienį prisipažino Žilvinas.

Kiek anksčiau žurnalui „Stilius“ Julija atviravo, kad savo santykiuose juodu padėjo tašką. Žilvinas nenorėjo prisiimti tėvystės rūpesčių, o jai esą nereikėjo netikros meilės. Tarp santykių krizių Julija nevengė atvirauti apie savo jausmus lietuvių aktoriui.

Po vieno iš išsiskyrimų J.Liubičianskaja sakė, jog Žilvinas nesirūpina nei ja, nei dukrele, todėl moteris, saugodama šeimą ir vertybes, inicijavo skyrybas.

Portalas lrytas.lt primena, jog Žilvinas ir Julija kartu augina dukrelę Lukeriją, gimusią 2016 metų liepą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.