Žvaigždžių savaitėje – princesės diena darželyje ir Melo Gibsono pokyčiai

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Aktorius Melas Gibsonas ir princesė Charlotte.<br> ViDA Press nuotr.
 Aktorius Melas Gibsonas ir princesė Charlotte.<br> ViDA Press nuotr.
 Victoria Beckham.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Victoria Beckham.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Aktorius Melas Gibsonas su mylimąja.<br> ViDA Press nuotr.
 Aktorius Melas Gibsonas su mylimąja.<br> ViDA Press nuotr.
 Princesė Charlotte.<br> ViDA Press nuotr.
 Princesė Charlotte.<br> ViDA Press nuotr.
 Modelis Kate Moss.<br> ViDA Press nuotr.
 Modelis Kate Moss.<br> ViDA Press nuotr.
 Dainininkas Ricky Martinas su mylimuoju.<br> ViDA Press nuotr.
 Dainininkas Ricky Martinas su mylimuoju.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jan 20, 2018, 5:11 PM, atnaujinta Jan 20, 2018, 6:02 PM

Šokiravo gerbėjus

Vienas žinomiausių Holivudo aktorių Melas Gibsonas (62 m.) privertė sunerimti gerbėjus. Seksualumo ir vyriškumo etalonu kadaise laikytas vyras dabar, regis, šį titulą užleido kitiems. Aktorius neseniai pasirodė viešumoje, ir aplinkiniai tiesiog neteko žado. Su daugiau nei perpus jaunesne mylimąja Rosalinda Ross apsipirkinėjantis M.Gibsonas atrodė neatpažįstamas. Netvarkinga barzda, tokia pat apranga – tokio vaizdo nesitikėjo išvysti nė viena vyrą dievinanti gerbėja. Devynių vaikų tėvas per karjerą yra sukūręs daugybę reikšmingų vaidmenų. Dažniausiai jo įkūnijami personažai – vyrai, turintys didelį ego ir negalintys atsiginti moterų. Rodos, M.Gibsonas atleido vadeles ir nusprendė rūpinimąsi išvaizda nustumti į antrąjį planą.

Brangus grožis

Stiliaus ikona vadinama Victoria Beckham (42 m.) galiausiai atskleidė, kiek investuoja į savo grožį. O sumos – išties nekuklios. Buvusio futbolininko Davido Beckhamo žmona įvardijo, kiek kainuoja jos kasdien naudojamos veido ir kūno odos priežiūros priemonės. Veido odos puoselėjimo priemonės atsieina apie 732 eurus, makiažo priemonėms, kurias naudoja kasdien, moteris išleidžia apie 413 eurų, maždaug 140 eurų kainuoja kūno priežiūros kremai, dar apie 74 eurus – plaukų priežiūros priemonės, tad iš viso tai atsieina 1359 eurus. V.Beckham taip pat prasitarė, kad ilgą laiką kovojo su problemiška oda ir prireikė daugybės metų, kol atrado būtent jai tinkamas odos priežiūros priemones.

Į darželį!

Princo Williamo (35 m.), kunigaikštienės Catherine (36 m.) ir visos karališkosios šeimos gyvenime – džiugus įvykis. Sausio 8-oji – pirma princesės Charlotte diena darželyje. Oficialus Kensingtono rūmų šaltinis džiaugsmingai pranešė apie svarbią mažosios princesės dieną ir pasidalijo kadrais, kuriuose nauja mokinukė pozuoja ant laiptų. Raudonas paltukas ir batukai, švelniai rausvas šalikas, didžiulė šypsena veide – princesė Charlotte atrodė kaip niekada pasiruošusi svarbiam žingsniui. Drabužių spalva pasirinkta neatsitiktinai – kunigaikštienė Catherine praėjusį rudenį sakė, kad sodri raudona – mėgstamiausia dukrelės spalva. Gerbėjams žadą atėmė tai, kad šie kiekvieno simpatijas paperkantys kadrai daryti ne ko kito, o pačios kunigaikštienės.

Išblėsęs žavesys

Supermodelis Kate Moss (43 m.) ir jos netikra 20-metė sesuo Lottie Moss vakarieniavo Londono restorane „La Famiglia“. Čia vyko Lottie gimtadienis, į kurį gražuolė sukvietė tik artimiausius žmones. K.Moss šiai progai pasipuošė ilga juodo aksomo suknele, prie jos priderino tigro rašto trumpus kailinius. Visą derinį papildė lengva juoda skara ir juodi batai. Tačiau, kaip ir per kiekvieną viešą modelio pasirodymą, gerbėjai pastebėjo, kad žalingi įpročiai ir audringas gyvenimo būdas padarė savo darbą: K.Moss žavesys vis labiau blanksta.

Sumainė žiedus

Hito „Livin’ la Vida Loca“ atlikėjas Ricky Martinas (46 m., nuotr. kairėje) pranešė, kad susituokė su savo partneriu Jwanu Yosefu. Pora romantiškus santykius užmezgė prieš dvejus metus. „Aš – vedęs vyras, – televizijai „E!“ sakė iš Puerto Riko kilęs dainininkas, bet tikslios vestuvių datos neatskleidė. – Po kelių mėnesių surengsime didžiulį vakarėlį.“ Lapkričio mėnesį pora pranešė, kad susižadėjo, ir pastaruosius kelis mėnesius gyvena Los Andžele.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.