Jennifer Aniston pasisakė apie asmeninį gyvenimą ir kodėl ji nenori vaikų

Beveik prieš 30 metų pradėjusi aktorės karjerą Jennifer Aniston (48 m.) nė nesapnavo, kad vos po metų nuo pirmųjų žingsnių televizijoje ji taps pasaulinio ryškumo žvaigžde. Per keletą dešimtmečių moteris buvo įvardijama ir kaip seksualiausia, ir kaip daugiausia uždirbanti ir, kad ir kaip netikėta, kaip keisčiausių savybių kupina moteris.

 Aktorė Jennifer Aniston.<br>„ViDA Press“ nuotr.
 Aktorė Jennifer Aniston.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Po skyrybų su Bradu Pittu aktorė laimę atrado šalia mylimojo Justino Therouxo. Ir nors jų santykius lydi gausios apkalbos apie skyrybas ar naujus susitaikymus, pora asmeninio gyvenimo detalių niekuomet neviešino.<br> ViDA Press nuotr.
Po skyrybų su Bradu Pittu aktorė laimę atrado šalia mylimojo Justino Therouxo. Ir nors jų santykius lydi gausios apkalbos apie skyrybas ar naujus susitaikymus, pora asmeninio gyvenimo detalių niekuomet neviešino.<br> ViDA Press nuotr.
Jennifer Aniston į karjeros viršūnę šovė žaibišku greičiu, 1994-aisiais nusifilmavusi seriale „Draugai“.<br> ViDA Press nuotr.
Jennifer Aniston į karjeros viršūnę šovė žaibišku greičiu, 1994-aisiais nusifilmavusi seriale „Draugai“.<br> ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jan 23, 2018, 12:55 PM

Seriale „Draugai“ 1994-aisiais pasirodžiusi Jen, kaip ją vadina artimiausi bičiuliai, pakerėjo pasaulį. O ir iki šių dienų komiškos serijos slepiasi milijonų filmų mėgėjų archyvuose.

„Aš kaskart pagalvoju, kaip tai neįtikėtina! Man tai sukelia ir keistų jausmų, tarsi būčiau užsišaldžiusi laike. Nes žmonės vis dar klausinėja manęs apie Reičel (serialo „Draugai“ personažas. – Red.) vaidmenį, prisimena net smulkiausias detales.

Vis dėlto man tai didelė garbė. Mano karjera susiklostė sėkmingai, neneigsiu. Tačiau neslėpsiu, labai malonu žinoti, kad žmonės įvertino mano talentą nuo pirmųjų vaidmenų“, – pasakojo J.Aniston.

Gerbėjams, labiau moteriškajai jų daliai, iki šiol atmintyje užsilikusi ir garsioji aktorės šukuosena, kuri per karjeros dešimtmečius mažai keitėsi.

Kol kai kurios Holivudo žvaigždės nesiliauja stebinti daugiau ar mažiau ryškiais pokyčiais, Jennifer liko ištikima savo stiliui.

„Išties sulaukiu daug klausimų, kodėl nenoriu pakeisti įvaizdžio. Kodėl reikia tvarkyti tai, kas nėra sulūžę? Man tikrai nesvarbu, ką apie mane mano žmonės. Ir tuo labiau nekreipiu dėmesio į kitų pastabas, kad man jau reikėtų pasikeisti, atgaivinti įvaizdį, šukuoseną. Tai juokinga.

Visą gyvenimą natūralius plaukus šviesinau sruogelėmis. Taip aš jaučiuosi puikiai ir nematau prasmės to atsisakyti. Esu išbandžiusi keletą kirpimų, kad ir populiarųjį bobo variantą. Ir žinote ką? Vos tik išėjusi iš salono klausiau savęs – na, kodėl tu taip padarei?!

Mano plaukai linkę pūstis ir garbanotis, tebūnie, man užtenka šio iššūkio“, – kvatodamasi kalbėjo garsi aktorė.

Ne ką mažiau klausimų nei apie išvaizdą, skyrybas su Bradu Pittu ar santuoką su Justinu Theroux aktorė sulaukia apie tai, kodėl ji dar neturi vaikų. Drąsesnės moterys rėžia, kad 48-erių laikrodis jau sunkiai tiksi, todėl galimybės pastoti labai menkos.

Stipraus charakterio J.Aniston į tokias kalbas nesileidžia ir mano, kad kiekviena moteris pati pasirenka kelią, jei tik sugeba laikytis savo įsitikinimų, o ne paklusti kitų primetamiems standartams.

„Kalbos apie mano nėštumą nesiliauja jau metų metus. Taip, praėjusiais metais buvau kiek papilnėjusi ir nė nesistengiau to slėpti. Dievaži, aš juk moteris, kartais mėgstu daugiau pavalgyti, kartais mes tai priaugame, tai numetame svorio.

Problema – ne mes, o spalvota žiniasklaida, kuri stengiasi išpūsti kuo didesnį burbulą. Kiekvieną apkūnesnę moterį esame linkę pasmerkti, o priaugtus kilogramus nurašyti apsileidimui. Moterį, kuri neturi vaikų, išvis kalame prie kryžiaus. Kokį pavyzdį mato jaunos merginos? Kad turi būti tik kuo lieknesnės, kuo gražesnės ir būtinai nėščios? Juk tai žaloja besiformuojantį suvokimą apie gyvenimą!

Nebenoriu klausyti kalbų, kodėl aš nėščia ar nenėščia. Nė vienas mūsų neturime suvokimo, kas vyksta kito žmogaus gyvenime, tačiau vaidiname visažinius. Pirmyn, jei tik patogu, vaikščiokite be liemenėlės ir rodykite savo spenelius, priaukite keletą kilogramų ir nesivaržykite pūpsančio pilvuko.

Nuo kada kitų žmonių nuomonė turi turėti kokią nors reikšmę jūsų pasąmonėje? Aš gyvenu sveiką ir laimingą gyvenimą, tačiau jame neįsivaizduoju motinos vaidmens. Ir tai mano pasirinkimas“, – svarstė J.Aniston.

Jennifer yra viena iš nedaugelio žmonių, kurie visiškai nesinaudoja socialiniais tinklais. Dabartiniame amžiuje paprasčiau nusiųsti žinutę feisbuku, nei paskambinti bičiuliui, o viešinamos asmeninio gyvenimo nuotraukos kiekvienam ranka pasiekiamos.

Tačiau apie tokią visuotinę maniją aktorė turi priešingą nuomonę. Pasak jos, socialiniai tinklai ne sujungia, o kaip tik skiria žmones.

„Tikrai nesmerkiu tų, kuriems socialiniai tinklai reiškia labai daug. Ypač jaunajai kartai, kuriai tai įprasta nuo mažų dienų. Tačiau apsidairykite. Jei nueinate su bičiuliais pietų, jie nevalgo patiekalo, kol jo nepaviešina socialiniuose tinkluose. Ir tuomet laukia, ar kiti įvertins, ar pagirs.

Jaukius pokalbius keičia nuolatinis tūnojimas telefone, nes kas nors ką nors paviešino, kas nors parašė, kas nors laukia tavo nuotraukos. Patiri tik nuolatinį spaudimą ir norą įtikti kuo daugiau žmonių“, – įsitikinusi aktorė.

Šiuo metu J.Aniston filmuojasi seriale Niujorke, kur stūkso prabangūs jos namai. Šį laiką moteris itin vertina, nes bene pirmą kartą per karjerą po filmavimų ji skuba ne į viešbutį, o į namus.

„Suprantu, kad įdomu, ką garsenybės veikia namuose. (Juokiasi.) Tačiau tikrai nepapasakosiu, kaip išsipuošusi vaikštau terasoje, o tarnai man atneša arbatos. Neapsakomas jausmas grįžti namo, išsispausti šviežių sulčių, savaitgaliais su draugais gaminti pietus ar tiesiog mėgautis poilsiu ir laiku su vyru.

Sakysite, kaip nuobodu? O aš atsakysiu, kad jūsų nuomonė man mažiausiai rūpi“, – laužydama įnoringų Holivudo garsenybių standartus kalbėjo Jennifer.

Parengė RITA PILIPONYTĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.