Iš Rusijos kilusi garsi manekenė atskleidė vyrų viliojimo paslaptis

Per praėjusius metus supermodelis Irina Shayk (Irina Šaichlislamova, 31 m.) susižadėjo su amerikiečių aktoriumi Bradley Cooperiu (42 m.), pagimdė dukterį Leą ir padarė neįtikėtiną karjeros šuolį.

 Irina Shayk.<br> ViDA Press nuotr.
 Irina Shayk.<br> ViDA Press nuotr.
 Irina Shayk.<br> ViDA Press nuotr.
 Irina Shayk.<br> ViDA Press nuotr.
 Irina Shayk su B.Cooperiu susilaukė dukters.<br> ViDA Press nuotr.
 Irina Shayk su B.Cooperiu susilaukė dukters.<br> ViDA Press nuotr.
 Irina Shayk.<br> ViDA Press nuotr.
 Irina Shayk.<br> ViDA Press nuotr.
Irina Shayk ir Bradley Cooperis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Irina Shayk ir Bradley Cooperis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Irina Shayk.<br>AP nuotr.
Irina Shayk.<br>AP nuotr.
Supermodelis Irina Shayk
Supermodelis Irina Shayk
Supermodelis Irina Shayk
Supermodelis Irina Shayk
Irina Shayk.<br>ViDa press nuotr.
Irina Shayk.<br>ViDa press nuotr.
Irina Shayk ir Bradley Cooperis.<br>AP nuotr.
Irina Shayk ir Bradley Cooperis.<br>AP nuotr.
Prastas Irina Shayk stilius.<br>„Scanpix“ nuotr.
Prastas Irina Shayk stilius.<br>„Scanpix“ nuotr.
Irina Shayk.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Irina Shayk.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Irina Shayk.<br>„Instagram“ nuotr.
Irina Shayk.<br>„Instagram“ nuotr.
Modelis Irina Shayk.<br>AP nuotr.
Modelis Irina Shayk.<br>AP nuotr.
Irina Shayk.<br>Scanpix ir AP nuotr.
Irina Shayk.<br>Scanpix ir AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (15)

Lrytas.lt

Feb 4, 2018, 11:03 PM

Kur glūdi pasaulinio garso iš Čeliabinsko (Rusija) srities kilusios gražuolės fenomenas?

2015-aisiais Irinos atstovas patvirtino jos išsiskyrimą su žaliosios vejos žvaigžde portugalu Cristiano Ronaldo. Ir tuomet pikti liežuviai paskubėjo supermodelį pasiųsti ant atsarginių suolelio ir paskelbti, jog Irinos era oficialiai baigėsi.

Ar jie galėjo pagalvoti, kad Irinos era prasidės kiek vėliau – jos populiarumas pasieks tokias aukštumas, kokios nesisapnavo nė vienai buvusių C.Ronaldo draugių? Ir ne tik jai, bet ir kitoms Madrido „Real“ klubo futbolininkų mylimosioms.

Laisvos merginos statusu Irinai teko mėgautis vos porą mėnesių. Ir po to pasklido gandai apie rusų gražuolės romaną su Holivudo žvaigžde B.Cooperiu.

Savo santykių pora tuomet niekaip nekomentavo, nekomentuoja ir dabar. Net kai ant I.Shayk piršto suspindo sužadėtuvių žiedas su masyviu brangakmeniu ir ji su Bradley susilaukė dukters, kuriai davė neįprastą vardą – Lea de Seine.

„Nemanau, kad egzistuoja kažkoks idealus laikas vaikams gimti. Iš pradžių reikia rasti savo žmogų – idealų vyrą“, – pasakojo I.Shayk interviu „Hola!“.

Ir supermodelis neprašovė pro šalį: idealus šis laikas jai tapo ne tik šeimos pagausėjimui, bet ir karjerai.

Irina neilgai mėgavosi ir motinystės atostogomis: podiumu žygiavo praėjus vos dviem mėnesiams po gimdymo. Ji dalyvavo Kanų kino festivalio metu surengtame „amfAR“ labdaringame pokylyje.

Tuomet šimtams žiūrovų supermodelis pasirodė blizgančia ilga suknele su gilia iškirpte. Ir akyliausi pastebėjo: po gimdymo jos seksualumas tapo kitoks. Ne įžūlus ir rėkiantis, bet ramesnis ir itin gundantis.

Šis pokytis atsiskleidė ir per „Intimissimi“ katalogo „Every Wear Book“ fotosesiją. Šis prekės ženklas, su kuriuo gražuolė pradėjo bendradarbiauti dar 2006-aisiais, tapo savotišku jos tramplinu į mados pasaulį.

Bet prieš dešimt metų apatinių drabu-žių reklamos kampanijose ji atliko lemtingos suvedžiotojos vaidmenį, o „Intimissimi“ projektas „Every Wear Book“ leido jai būti savimi – moterimi ir motina, švelnia ir tikra.

Šios fotosesijos autoriumi tapo mados fotografas Rowanas Papier. Jis fotografavo Iriną juosteliniu fotoaparatu esant natūraliam apšvietimui ir minimaliai retušavo.

„Iš šių nuotraukų sklinda tikroviškumas ir nuoširdumas. Jos perteikia ramiai nuteikiančių, patogių apatinių drabužių idėją, kuri idealiai dera prie naujosios kolekcijos koncepcijos.

Manau, kad nėra nieko seksualiau nei nuosavo kūno komforto jausmas... Bent nėra nieko seksualesnio nei Irina Shayk“, – pasakojo R.Papier.

Ir I.Shayk negailėjo pagyrų fotografui: „Šis projektas ir jį įgyvendinęs Rowanas atskleidė mano naująjį statusą, pabrėžęs švelnesnę ir tam tikra prasme net pažeidžiamą mano asmenybės pusę. Trumpai kalbant, fotografas sugebėjo atskleisti tikrąją Iriną Shayk.“

Natūralumas – viena I.Shayk paslapčių. Nepaisant būtinybės ant raudonojo kilimo vaikščioti vilkint dizainerių sukurtomis suknelėmis ir puoštis briliantų koljė, realiame gyvenime ji lieka pačia savimi – be spindesio ir žvaigždėms būdingų manierų.

Interviu Irina atvirai prisipažįsta, kad nepakenčia aukštakulnių ir jų niekuomet savo valia neavi per poilsio dienas. Ankstyvą sekmadienio rytą ją greičiau sutiksi ūkininkų turguje vilkinčią platų megztinį su išmoningu piešiniu ar raštu.

Puošnius drabužius, išskirtinę juvelyriką, aukštuomenės vakarėlius ir su visu tuo susijusį šurmulį I.Shayk laiko savo darbo dalimi. Bet būdama mados verslo dalis nesigėdija deklaruoti ir savų žaidimo taisyklių.

Kol dauguma supermodelių kankina save alinančiomis dietomis ir detoksikavimo programomis, I.Shayk aktyviai sportuoja. Ir niekuomet neatsisako savo mėgstamų keptų vištienos gabalėlių.

Ir nors gražuolės iš Rusijos figūra virtualiojoje erdvėje vadinama nepakankamai liekna ir gležna modeliui, I.Shayk nuolat pasirašo daugiamilijoninės vertės sutartis ir myli kiekvieną savo kūno centimetrą.

„Moters seksualumas visiškai nepriklauso nuo to, ar ji avi aukštakulnius ir dėvi krūtinę didinančias liemenėles. Seksualumas – tai vidinė harmonija, kuri moterį apdovanoja žavesiu ir magija. Ir jei harmonijos nėra, tai labai juntama. Pasistenkite iš pradžių patikti sau pačiai, o ne vyrui. Ir kai pasieksite harmoniją, vyras bus jūsų“, – sako Irina.

Mokykloje ji nebuvo populi tarp priešingos lyties atstovų. Užkliūdavo Irinos liesumas, aukštas ūgis, buvo šaipomasi iš jos tamsaus gymio. Jos tėvas buvo totorius, o motina – rusė.

„Tiesiog nekreipiau dėmesio. Dariau tai, ko norėjau“, – tvirtina Irina.

Supermodelis sako, kad gebėjimo mylėti save išmoko iš mamos Olgos ir močiutės Galios. Pastarosios garbei ant kulkšnies net pasidarė tatuiruotę „Galia“.

Būtent šeimai, kaip sako Irina, ji dėkinga už kiekvieną savo sėkmę. Ir ji stengiasi būti tokios pat stiprios valios kaip jos motina, muzikos dėstytoja, ir optimistė kaip močiutė.

„Kaip sako mama, kuri viena išauklėjo mane ir vyresniąją seserį Tatjaną (supermodelio tėvas – šachtininkas anksti mirė nuo plaučių ligos. – Red.), kiekviena moteris turi pasodinti medį, pastatyti namą ir išauginti vaikus. Štai ir aš turiu tokių planų. Pažiūrėsim, ar kas nors iš viso to man pavyks“, – sako I.Shayk.

Bet vargu ar tuo abejoja jos gerbėjai ir šeima. I.Shayk įsitikinusi, kad moteris neturi aukotis dėl vyro ir jam prašant atsisakyti karjeros.

„Kai vyras jums skiria daug laiko, eikvoja daug jėgų, tuomet jis moterį vertina kitaip. Moteris turi būti mįslė, kurią norisi įminti“, – įsitikinusi I.Shayk.

Laimei, supermodelio sužadėtinis B.Cooperis pritaria mylimosios mintims ir visapusiškai ją palaiko.

Parengė ONA KACĖNAITĖ

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.