Savaitės blykstėse – A.Vilčinsko skyrybos, V.Numavičiaus vestuvės ir A.Valentaitės meilė

Žurnalas „Stilius“ siūlo prisiminti įsimintiniausius praėjusios savaitės Lietuvos garsenybių įvykius.

 Savaitės blykstės.
 Savaitės blykstės.
Dainininkas Arvydas Vilčinskas (60 m.) ir jo 30 metų jaunesnė mylimoji Rūta Gajauskaitė suka skirtingais keliais.  M.Patašiaus nuotr.<br>V.Alesiaus nuotr.
Dainininkas Arvydas Vilčinskas (60 m.) ir jo 30 metų jaunesnė mylimoji Rūta Gajauskaitė suka skirtingais keliais. M.Patašiaus nuotr.<br>V.Alesiaus nuotr.
Verslininkas Vladas Numavičius (43 m.) vedė savo mylimąją Jurgitą Bakstytę.
Verslininkas Vladas Numavičius (43 m.) vedė savo mylimąją Jurgitą Bakstytę.
Retai viešumoje matomos buvusios laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės (31 m.) ir jos vyro Lauro Stankevičiaus santuoka nutraukta.   T.Bauro nuotr.
Retai viešumoje matomos buvusios laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės (31 m.) ir jos vyro Lauro Stankevičiaus santuoka nutraukta. T.Bauro nuotr.
Stilistė Asta Valentaitė (36 m.) prisipažino, kad turi naują mylimąjį.
Stilistė Asta Valentaitė (36 m.) prisipažino, kad turi naują mylimąjį.
Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (36 m.) laukiasi ketvirtojo vaiko.   T.Bauro nuotr.
Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (36 m.) laukiasi ketvirtojo vaiko. T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Feb 9, 2018, 7:31 PM

Skyrybos – ketvirtą kartą

Dainininkas Arvydas Vilčinskas (60 m.) ir jo 30 metų jaunesnė mylimoji Rūta Gajauskaitė suka skirtingais keliais. Po beveik dvejų metų santuokos jie nusprendė skirtis.

Teismo skyrybų prašymas dar nepasiekė, bet Rūta apie tai pasiskelbė feisbuke. Pora kartu negyvena jau kurį laiką.

„Mūsų nebėra. Liekam geri draugai, kurie vienas kitam visada padės. Ačiū tau už visas akimirkas ir patirtis.

Nors tas laikas buvo trumpas, bet įvairiausių spalvų. Laimės mums abiem. P.S. Daugiau komentarų nebus“, – rašė Rūta prie bendros jos ir Arvydo nuotraukos.

Rūta ir Arvydas vasarį būtų atšventę dvejų metų santuokos sukaktį. Būtent prieš tiek laiko dainininkas su savo išrinktąja susituokė Jonavos civilinės metrikacijos skyriuje.

Tai buvo ketvirtoji atlikėjo santuoka. Iš ankstesnių santuokų A.Vilčinskas turi tris suaugusius vaikus.

Ilgai lauktos vestuvės

Verslininkas Vladas Numavičius (43 m.) vedė savo mylimąją Jurgitą Bakstytę. „Vilniaus prekybos“ akcininkas, Nerijaus Numavičiaus jauniausias brolis išrinktąją vedė po penkiolikos metų draugystės. Pora susituokė be didelės pompastikos, o jau pavasarį sūpuos pirmagimį.

Nutraukė santuoką

Retai viešumoje matomos buvusios laidų vedėjos Aistės Paškevičiūtės (31 m.) ir jos vyro Lauro Stankevičiaus santuoka nutraukta.

Apie savo asmeninį gyvenimą Aistė niekuomet per daug neatviravo. Nebuvo žinoma net ir apie jos santuoką, mat moteris ištekėjo tyliai ir be žiniasklaidos dėmesio. Tačiau yla iš maišo išlindo, kai teismą pasiekė skyrybų bylos dokumentai.

Skyrybų prašymą teismui A.Paškevičiūtė ir L.Stankevičius pateikė bendru sutarimu. Kadangi byla nagrinėjama rašytiniu procesu ir visi teismui pateikti dokumentai įforminti tinkamai, santuoka anuliuota.

A.Paškevičiūtė ir L.Stankevičius turi pustrečių metų sūnų.

Naujas mylimasis – britas

Stilistė Asta Valentaitė (36 m.) prisipažino, kad turi naują mylimąjį. „Mano gyvenime yra daug pasikeitimų. Pasakysiu tiek, kad į širdį beldžiasi jausmai. Tuo ir esu užsiėmusi“, – laidoje „Nuo... Iki...“ sakė Asta. Nors daugiau apie savo draugą ji kalbėti atsisako, „Stiliaus“ žiniomis, moters širdį užkariavo žavus už ją vyresnis britas, turintis savo verslą. Moteris jau kurį laiką vis dažniau lankosi Didžiojoje Britanijoje. Čia gyvena ir jos jaunėlė sesuo Giedrė. Pastaruoju metu A.Valentaitė su mylimuoju daug keliauja ir savo gerbėjus palepina įspūdingų atostogų nuotraukomis.

Atlikėja laukiasi ketvirtos atžalos

Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė (36 m.) laukiasi ketvirtojo vaiko. Su vyru Rolandu Damijonaičiu Rūta augina tris vaikus: Adomą, Anabelę ir Aroną. Adomo ji susilaukė su šokėju Deividu Meškausku.

Kiek anksčiau R.Ščiogolevaitė atviravo apie šeimą ir vaikų auginimą.

„Motinystė, šeima reikalauja daug laiko ir jėgų. Surasti pusiausvyrą tarp pašaukimo ir kasdienių pareigų – mano užduotis.

Visko būna – kartais ir paverkti tenka. Kaip juokauju pro ašaras, išsimiegosiu, kai numirsiu. Toks dabar mano gyvenimas – kai neturi auklių ar šalia gyvenančių močiučių, tenka suktis“, – atviravo R.Ščiogolevaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.