Turtingiausių vyrų – gražiausios žmonos, bet prabanga santykių neišgelbėja

Turtingų ir gražių žmonių gyvenimas ir pomėgiai visais laikais buvo lyg po didinamuoju stiklu. Jie įkvepia siekti savo tikslų ir geresnio gyvenimo.

 Jie – turtingiausi, o jų žmonos – gražiausios.<br> LR archyvo nuotr.
 Jie – turtingiausi, o jų žmonos – gražiausios.<br> LR archyvo nuotr.
Tomas Brady ir Gisele Bundchen.<br> LR archyvo nuotr.
Tomas Brady ir Gisele Bundchen.<br> LR archyvo nuotr.
Donaldas Trumpas ir Melania Trump.<br> LR archyvo nuotr.
Donaldas Trumpas ir Melania Trump.<br> LR archyvo nuotr.
François Henri Pinault ir Salma Hayek.<br> LR archyvo nuotr.
François Henri Pinault ir Salma Hayek.<br> LR archyvo nuotr.
Evanas Spiegelis ir Miranda Kerr.<br> LR archyvo nuotr.
Evanas Spiegelis ir Miranda Kerr.<br> LR archyvo nuotr.
Hassanas Jemeelas.<br> LR archyvo nuotr.
Hassanas Jemeelas.<br> LR archyvo nuotr.
Rihanna.<br> LR archyvo nuotr.
Rihanna.<br> LR archyvo nuotr.
Jay-Z ir Beyonce.<br> LR archyvo nuotr.
Jay-Z ir Beyonce.<br> LR archyvo nuotr.
 Jie – turtingiausi, o jų žmonos – gražiausios.<br> LR archyvo nuotr.
 Jie – turtingiausi, o jų žmonos – gražiausios.<br> LR archyvo nuotr.
LeBronas Jamesas ir Savana James.<br> LR archyvo nuotr.
LeBronas Jamesas ir Savana James.<br> LR archyvo nuotr.
Mariah Carey ir Jamesas Packeris.<br> LR archyvo nuotr.
Mariah Carey ir Jamesas Packeris.<br> LR archyvo nuotr.
Romanas Abramovičius ir Daša Žukova.<br> LR archyvo nuotr.
Romanas Abramovičius ir Daša Žukova.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (12)

Lrytas.lt

Feb 12, 2018, 6:55 AM

Šalia turtingiausių pasaulio vyrų nuolat sukiojasi gražiausios pasaulio moterys. Toks gyvenimas, tokia tiesa. To įrodymas – garsios poros, kurių vyrai – turtingi ir galingi, o moterys – tobulo grožio. Tiesa, kai kurios dėl savo grožio uždirba daugiau nei jų turtuoliai vyrai.

Tomas Brady ir Gisele Bundchen 

40 metų amerikietiškojo futbolo žvaigždė visais savo karjeros laikotarpiais buvo vienas geriausių, šiandien jis jau pagrįstai vadinamas legenda. Po įspūdingų 2017-ųjų Tomo pergalių jau niekas neabejoja, kas yra visų laikų geriausias amerikietiškojo futbolo žaidėjas. Tai – jis.

Sportininko žmona – žavingas brazilų supermodelis G.Bundchen (37 m.). Jos karjera taip pat įspūdinga. Tomo turtas vertinamas daugiau nei 150 mln. eurų, jos kapitalas – daugiau nei 300 mln. eurų. Tačiau nors vyras – geriausias pasaulyje visų laikų žaidėjas, o jo žmona uždirba šiek tiek daugiau milijonų, tai nėra dingstis porai bartis.

Donaldas Trumpas ir Melania Trump

Iki savo šlovės valandos politikoje JAV prezidentas D.Trumpas (71 m.) buvo nekilnojamojo turto magnatas ir investuotojas, tačiau visada sukiojosi ir aplink Holivudą. Beveik 4 milijardų eurų turtą valdantis D.Trumpas yra garsus dėl rizikingų su nekilnojamuoju turtu susijusių sprendimų, iš jų bene garsiausi – „Trump Tower“ Niujorke ir uždaras turtuolių klubas „Mar-a-Lago“ Floridoje.

Su trečiąja žmona – dabar pirmąja JAV ponia Melania (47 m.) – turtuolis susituokė 2005-aisiais. Ji – buvęs modelis, ne kartą puošė garsių žurnalų viršelius („New York Magazine“, „Vogue“ ir kt.).

François Henri Pinault ir Salma Hayek

Prancūzų verslininkas F.H.Pinault (55 m.) gimė jau būdamas turtingas, mat paveldėjo turtą iš tėvo. Vyras yra prabangos prekėmis prekiaujančios kompanijos „Kering“ generalinis direktorius, be to, dar kelių įmonių vadovas. Viena jų – aukcionas „Christie’s“ – didžiausia meno dirbinių verslo meka pasaulyje. F.H.Pinault turtas vertinamas apie 14 mln. eurų.

Turtuolio žmona – garsi aktorė S.Hayek (51 m.), kino juostų „Frida“, „Nuo sutemų iki aušros“, „Desperado“ ir kt. žvaigždė. Pora susituokė 2009-aisiais, augina dukterį Valentiną Palomą.

Evanas Spiegelis ir Miranda Kerr

Ką daryti, kai tau vos 27-eri, o tavo turtai jau siekia apie 2 mlrd. eurų? Žinoma, vesti supermodelį. Dar būdamas Stanfordo universiteto studentas E.Spiegelis – „Snapchat“ įkūrėjas ir vadovas – žinojo, ko nori, ir ėmėsi kurti savo gerovę.

Prieš dvejus metus vaikinas pradėjo susitikinėti su „Victoria’s Secret“ modeliu M.Kerr, kuriai – 34-eji. Netrukus po to, kai Evanas susikrovė turtus, pora susižadėjo.

Australų supermodelis yra vienas daugiausia pasaulyje uždirbančių modelių. „Mes susitikome per vakarienę, skirtą „Louis Vuitton“ garbei, Los Andžele ir tapome gerais draugais. Iki tol, kol pamilome vienas kitą, ilgokai buvome tiesiog puikiai sutariantys bičiuliai“, – pasakojo Miranda.

Rihanna ir Hassanas Jemeelas

Dainininkė Rihanna (29 m.) visada renkasi aukščiausio kalibro vyrus, jos simpatijų sąraše – kanadietis reperis Drake’as ir aktorius Leonardas DiCaprio. Tačiau nė vienas iki Hassano nebuvo toks turtingas, koks yra šis „Toyota“ atstovas Saudo Arabijoje ir futbolo lygos valdytojas.

Hassano ir jo šeimos turtas vertinamas daugiau nei 1,5 mlrd. eurų. Kiek ilgai truks ši meilė, ar tai įprastas dainininkės pasismaginimas, parodys laikas. Tačiau sklando kalbos, jog buvęs Rihannos mylimasis Drake’as nėra patenkintas, kad naujasis moters mylimasis – turtingesnis nei jis.

Jay-Z ir Beyonce

Repo karaliumi tituluojamas Jay-Z (47 m.) milijardieriaus titulą pelnė ne taip seniai – šių metų gegužę, mat tuo metu anksčiau „vos“ apie 80 mln. eurų turtą valdęs atlikėjas ir prodiuseris pasirašė beveik 200 mln. eurų vertės sutartį su kompanija „Live Nation“ dėl pasaulinio turo. Kova dėl turtingiausio reperio vardo nuolat virė tarp Diddy ir Jay-Z, tačiau dabar ją laimėjo pastarasis.

Jay-Z gali didžiuotis laimėjęs kovą dėl vienos karščiausių ir geidžiamiausių moterų pasaulyje – jo žmona yra garsi dainininkė Beyonce (36 m.). Ji ne tik šoka ir dainuoja, bet ir yra puiki motina. Suvieniję savo jėgas sutuoktiniai greitai gali tapti vienais turtingiausių žmonių pasaulyje.

Serena Williams ir Alexis Ohanianas

Kas tas Alexis (34 m.), paklausite? Jis – „tik“ vieno populiariausių amerikiečių portalų „Reddit“ įkūrėjas. Jame yra kone viskas, ko tik sugalvosite ieškoti internete.

Serena (36 m.), viena populiariausių ir garsiausių atlečių pasaulyje, nuolat laužo stereotipus – ir savo rekordais, ir pergalėmis. Nė viena moteris teniso pasaulyje kol kas jai neprilygsta, net jos sesuo.

Alexio ir Serenos bendras turtas siekia beveik 200 mln. eurų, vis dėlto didžioji jo dalis priklauso ne vyrui, o tenisininkei. A.Ohaniano turtas vertinamas „vos“ 4,5 mln. eurų.

LeBronas Jamesas ir Savana James

Nuo 2016-ųjų lapkričio skaičiuojama, kad NBA krepšininkas LeBronas Jamesas (32 m.) valdo apie 400 mln. eurų turtą. Už tai jis turi padėkoti krepšinio pasaulyje pelnytam vardui ir viso gyvenimo beveik 1 mlrd. eurų sutarčiai su kompanija „Nike“. Taigi net turėdamas laisvadienį be treniruočių ar rungtynių šis žmogus uždirba pinigus.

Kiek neįprasta, tačiau tai tiesa – LeBronas su žmona Savana (31 m.) kartu nuo aukštosios mokyklos laikų. Pora augina tris vaikus.

Turtai santykių neišgelbėjo

* Net dabar, kai Mariah Carey (47 m.) ir Jamesas Packeris (55 m.) nusprendė sukti skirtingais keliais, visuomenė nepamiršta: sėkmės lydima, populiari muzikos deivė 50-metį milijardierių pasičiupo pati. Kalbama, kad jųdviejų santykiai galėjo nutrūkti ir dėl to, kad australų verslininkas ir investuotojas perprato sužadėtinės tikslą – palikti jį pliką ir basą. Mat mylimojo pinigus dainininkė taškė į visas puses, net surengė vieną įspūdingiausių savo turų.

Nuo patogių kelionių savo šunims iki prabangių vakarėlių Jameso jachtose, nesuvokiamai kainuojančių SPA malonumų – taip milijardieriaus pinigus leido Mariah. Tačiau Jameso niekas nekaltina dėl tokio dosnumo – juk visi žino, kad dainininkė – dažno vyro svajonių moteris. O ta svajonė kurį laiką buvo jo glėbyje.

Vis dėlto galiausiai M.Carey poreikiai pasidarė per dideli ir per prabangūs net J.Packeriui. Atlikėja verslininkui net negrąžino sužadėtuvių žiedo, kuris jam atsiėjo beveik 10 mln. eurų. Tačiau jis dėl to greičiausiai nesielvartauja – vyro valdomas turtas siekia daugiau nei 3 mlrd. eurų.

* Neseniai sužlugo dar vienos garsios poros santykiai – oligarchas Romanas Abramovičius (51 m.) išsiskyrė su žmona Daša Žukova (36 m.). Savo turtus Romanas susikrovė iš naftos ir dujų verslo. Dabar jis – kompanijos „Millhouse LLC“, kuri užsiima aliuminio ir celiuliozės pramone bei draudimu, siela ir protas. R.Abramovičius yra tryliktas pagal turtingumą žmogus Rusijoje, jo turtas vertinamas daugiau nei 11 milijardų eurų.

Verslininkas net 6 metus sugebėjo nuslėpti faktą, kad vedė mylimąją Dašą. Ji kilusi iš pasiturinčios šeimos – regis, šiuo atveju turtai pritraukė turtus, mat Dašos tėvas Aleksandras Žukovas yra naftos magnatas. Daša ir Romanas augina du vaikus – sūnų Aaroną ir dukrą Leą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.