Giedrius Drukteinis išsakė savo versiją apie Mykolo Majausko skandalą

Pastarąsias dienas konservatorius Mykolas Majauskas išgyvena tikrai sunkius kaltinimus. Politikas anonimiškai buvo apkaltintas seksualiniu priekabiavimu.

 Mykolas Majauskas ir Giedrius Drukteinis.<br> LR archyvo nuotr.
 Mykolas Majauskas ir Giedrius Drukteinis.<br> LR archyvo nuotr.
 Giedrius Drukteinis.<br> LR archyvo nuotr.
 Giedrius Drukteinis.<br> LR archyvo nuotr.
 Mykolas Majauskas.<br> LR archyvo nuotr.
 Mykolas Majauskas.<br> LR archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 8, 2018, 10:55 AM, atnaujinta Mar 8, 2018, 1:55 PM

Dėl kilusio didelio skandalo M.Majauskui tenka raudonuoti prieš visuomenę ir aiškinti visą situaciją laidose. Ant plauko kybo jo karjera, be to, politikas prisipažino, kad ir namuose šiuo metu tvyro įtempti santykiai.

Viskas prasidėjo antradienio vakarą. Mergina INFO TV papasakojo, kad jis ją parsivedė namo ir bandė seksualiai pasinaudoti, nors tuo metu jau buvo vedęs ir turėjo vaikų.

„Dažni pasisėdėjimai baruose, pokalbiai. Dažniausiai besibaigiantys didelio alkoholio suvartojamo kiekiu. Ir tu supranti, kad jis ir tikisi pats prisigerti, bet ir nugirdyti su savimi tas pasirinktas jaunas moteris. Kurias atsivedė pasišnekėti gal apie politiką.

Galutinis tikslas yra parsivesti pas save į butą. Ir pateisinti savo poreikius. Jis užmetinėdavo replikas apie kūną, seksualumą“, – prisiminė mergina.

Ji pasakojo iš tikrųjų naiviai patikėjusi, kad į už kelių metrų nuo baro esantį M.Majausko butą jie užeina kažko pasiimti.

„Jis apsikabino mane per liemenį ir pradėjo bučiuoti kaklą. Ir pradėjo atseginėti mano suknelę, sakyti, kad nori manęs. Mane sukaustė didžiulė baimė“, – atsiminė pasakojimą paviešinusi mergina.

„Jis turbūt suprato, kad aš baisiai drebu, ir jam niekas nepavyks. Bet jis jau buvo nusirengęs ir tempėsi mane į lovą“, – pasakojo ji. Prisimindama, kad M.Majauskui supratus, kad niekas nepavyks, leido jai nakvoti namuose, jei nepaliks įtarimų žmonai.

Po šio pasakojimo visuomenė pasidalijo į dvi stivyklas: vieni gynė M.Majauską, o kiti teisė.

Etiketo žinovas bei rašytojas Giedrius Drukteinis trečiadienio vakarą buvo pakviestas į INFO TV laidą ir stojo į Mykolo pusę. Vyras buvo įsitikinęs, kad nederėtų politiko teisti, kai nėra įrodymų.

Be to, G.Drukteinis pridūrė, kad jei buvo taip, kaip pasakojo mergina, tai greičiausiai buvo abipusis susižavėjimas.

Dar prieš laidą etiketo žinovas savo poziciją išdėstė ir feisbuke:

„Susilaukiau Indrės Makaraitytės kvietimo šiandien per INFO TV pakomentuoti naujienas apie kaltinimą, sviestą Majauskui.

Ruošiuosi, nors negaliu susikaupti, nes šiaip jau šitoje istorijoje mane asmeniškai labai prajuokino ir tebejuokina Majausko būk tai pasakyta frazė: „Tu galėsi nueiti į vonią, tik susirink savo plaukus, nes mano žmonai nepatinka taip“!

Pradžiai – užskaitau pačios frazės natūralumą, nes joks scenaristas, kokį tik pažįstu, tokios dirbtinai nesugalvotų!

Tačiau bet kuris „Mossado“ operatyvininkas lygiai taip pat atkreiptų dėmesį į net tris tokios frazės alogiškumus, kurie tarsi įrodytų, kad joks vyras iš principo taip negalėtų pasakyti:

1. Nes joks prievartautojas-priekiabautojas, iš principo joks vyras svetimai siekiamai moteriai neklaustas niekada nemini SAVO ŽMONOS (nors dažnai mini savo vaikus) – tai tiesiog jokiame kontekste nelogiška ir gadina „romantiškumą“ dėl pasąmoninių „konkurencijos“/“priešpriešinės neištikimybės“ aspektų (antropologija/psichologija).

Būsimosios kaltintojos – atminkite tai!

2. Frazės dalis „mano žmonai nepatinka taip“ kelia priešpriešinį klausimą – nejaugi jų šeimoje esti precedento – svetimos moters šeimyninėje vonioje???

Ir dar tokios nevalos – nesusirenkančios savo plaukų (beje, kurių)??? Mažai tikėtina. Jei kalba eina apie „menage au trois“ arba paties Majausko šeimos narių plaukus, irgi labai nevyriška-nedžentelmeniška tai minėti bet kuriai moteriai (kaip, beje, ir sakyti „tu GALĖSI nueiti į vonią“).

Be to, kažkodėl neminimos jokios papildomos detalės, būtinos apsilankymui vonioje – kuris rankšluostis, kuris muilas, kiek vandens galima suvartoti, kuo pažastis patepti ir taip toliau“, – rašė jis.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.