Buvęs Mariah Carey milijardierius mylimasis žengė neįprastą žingsnį

Australų milijardierius Jamesas Packeris (50 m.) į žiniasklaidos dėmesio centrą pateko dėl romano su dainininke Mariah Carey (48 m.). Poros prabangus gyvenimas ir įmantrios sužadėtuvės sulaukė daug atgarsio, tačiau Jamesas taip ir nenusivedė atlikėjos prie altoriaus.

 Mariah Carey ir Jamesas Packeris.<br> Scanpix nuotr.
 Mariah Carey ir Jamesas Packeris.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 30, 2018, 11:39 AM

Galiausiai, nesėkmingos sužadėtuvės iššaukė ir daugiau turtuolio asmeninių bėdų. Nepraėjo nei savaitė, kai vyras paskelbė paliekantis įspūdingą pelną nešantį kazino verslą, o visą dėmesį nusprendė skirti sveikatai. Turtuolis savo noru nusprendė gydytis psichinius sveikatos sutrikimus.

Jau kurį laiką J.Packeris kovojo su vis labiau aštrėjančia depresija, pykčio priepuoliais, nevaldomu elgesiu. Iki šiol nėra paviešintos detalės, kodėl netikėtai vyras nusprendė palikti savo verslą.

Jamesas – vienintelis žiniasklaidos valdytojo ir vieno turtingiausių Australijos žmonių sūnus. Jo turtas jau dabar vertinamas daugiau kaip 3 milijardais eurų. Tačiau dabar jis neribotam laikui atsitraukė nuo visų su darbu ir verslu susijusių įsipareigojimų.

„Jamesas Packeris kenčia dėl sunkios psichologinės būklės. Jis stabdo savo karjerą neribotam laikui“, – oficialiame pranešime skelbė jo atstovas.

Turtuolio gyvenime – dvi buvusios žmonos, nesėkmingos sužadėtuvės ir trys vaikai. Tačiau ryšys su M.Carey Jamesui atvėrė naują pažinčių ratą – didelė dalis garsenybių išreiškė palaikymą dėl vyro sveikatos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.