Savaitės blykstėse – A. Valentaitės mylimasis ir „120“ karjeros pokyčiai

Sūnaus gimtadienis

Asta Valentaitė ir grupė 120.<br>T.Bauro nuotr.
Asta Valentaitė ir grupė 120.<br>T.Bauro nuotr.
Astos Valentaitės širdies draugas Glenas Machesteris.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Astos Valentaitės širdies draugas Glenas Machesteris.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Gintarė Valaitytė-Bikuvienė, Vytautas Bikus.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Gintarė Valaitytė-Bikuvienė, Vytautas Bikus.<br>Socialinių tinklų nuotr.
Lina Stančiūtė-Gecevičienė, Martynas Gecevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Lina Stančiūtė-Gecevičienė, Martynas Gecevičius.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Grupė 120.<br>TV3 nuotr.
Grupė 120.<br>TV3 nuotr.
Grupė 120.<br>T.Bauro nuotr.
Grupė 120.<br>T.Bauro nuotr.
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>D.Lauručio nuotr.
Monika ir Andrius Šedžiai. <br>D.Lauručio nuotr.
Rolandas ir Ieva Mackevičiai. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Rolandas ir Ieva Mackevičiai. <br>J.Stacevičiaus nuotr.
Asta Valentaiė.<br>T.Bauro nuotr.
Asta Valentaiė.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

2018-03-30 19:47, atnaujinta 2018-03-30 19:48

Dainininkės Monikos Šedžiuvienės (25 m.) ir politiko Andriaus Šedžiaus (42 m.) sūnui Gabrieliui – jau dveji. Vaiko gimtadienio proga žinoma atlikėja pasidalijo šiltomis emocijomis.

„Kovo 20 d. mano gyvenimas pasikeitė visam laikui. Tą dieną išsipildė svajonės. Vartomės su sūneliu rytinės saulės spinduliuose paskendusiuose pataluose... Niekur nereikia skubėti... Žiūriu į jį ir prisimenu šią dieną lygiai prieš dvejus metus.

Toks pat mieguistas, nenori niekur skubėti ir patogiai įsitaisęs savo kokoniuke. Man, aišku, ši diena žymiai lengvesnė. Ir 18 valandų pasitinkant savo angeliuką – kaip nebūta. Su gimtadieniu, Gabrieliuk!“ – socialinėje erdvėje rašė M.Šedžiuvienė.

Pagausėjo šeima

Pagausėjo praėjusiais metais aukso žiedus sumainiusių krepšininko Martyno Gecevičiaus (29 m.) ir tenisininkės Linos Gecevičienės (31 m.) šeima. Porai gimė dukra.

Tėvai jau spėjo išrinkti vardą – naujagimę pavadino Ema.

„Sveika atvykusi į mūsų šeimą, Ema. Turėk laimingą gyvenimą. Už šį nuostabų angelėlį dėkoju savo nuostabiajai žmonai. Tu tokia stipri... Myliu tave. Myliu jus abi amžinai“, – gražių žodžių šeimai negailėjo krepšininkas.

Keičiasi vedėjai

Šių metų televizijos šou „X faktorius“ triumfavusi grupė „120“ sulaukė įspūdingos dovanos. Jie laimėjo ne tik 15 tūkst. eurų, bet ir lažybas su „Power Hit Radio“ laidos kūrybine komanda. Duetui buvo pasiūlytas darbas rytinėje radijo laidoje.

Kovo pradžioje Dovydas Laukys (28 m.) ir Šarūnas Januškevičius (28 m.) pakeitė ilgus metus čia dirbusią Ramintą Vasiliauskienę. Vis dėlto „120“ karjera radijuje truko vos savaitę.

„Kadangi visa tai buvo kaip ir lažybos, mes savo ledų dėžę pasiėmėme. Mūsų planuose radijo nebuvo“, – paaiškino D.Laukys.

Radijo stoties programų direktorius Saulius Baniulis pranešė, kad eteryje jau nebedirbančių Dovydo ir Šarūno pozicijas čia užims „Lietuvos balse“ išgarsėjusi Kamilė Tumelytė-Kaia ir „X faktoriaus“ filmavimų metu per pertraukas žiūrovus salėje kalbinęs Marius Vasilevičius.

Nebeslepia jausmų

Stilistė Asta Valentaitė (37 m.) džiaugiasi naujais jausmais. Jos širdį pavergė britų milijonierius Glenas Man-chesteris (52 m.).

Vienas kitam šiltus jausmus pora puoselėja jau bene metus. Įspūdingą turtą valdantis verslininkas puikiai žinomas lietuvių pamėgtame Londone.

Vyras britų žiniasklaidoje įvardijamas kaip klestintis verslininkas, novatorius ir netgi viena koja lenkiantis sparčiai kintantį technologijų pasaulį. Labiausiai G.Manchesteris išgarsėjo įkūręs įmonę „Thunderhead“. Tai bene didžiausia programinės įrangos įmonė Londone, kasmet atnešanti milijonus eurų pelno.

A.Valentaitės širdies draugas turi sūnų Jacką, aktyviai besidomintį lenktynių sportu.

Džiugios naujienos

Šokių studijos „Amber“ įkūrėja Gintarė Valaitytė-Bikuvienė (33 m.) su vyru muzikos prodiuseriu Vytautu Bikumi (31 m.) sulaukė šeimos pagausėjimo.

Kovo 16-ąją jiems gimė dukra, Bikai ją pavadino Žemyna.

2015 metais susituokusiems Gintarei ir Vytautui ši atžala – antroji. Žinomi pramogų pasaulio atstovai augina vienų metų sūnų Vytautą.

Išrinko šventą vardą

Radijo laidų vedėjas Rolandas Mackevičius (33 m.) ir dainininkė Ieva Ambrazaitė-Mackevičienė (29 m.) vasario mėnesį susilaukė antrosios atžalos – porai gimė dukra. Šeima atskleidė, kad mažylei nusprendė suteikti Meilės Marijos vardą.

Kaip pavadins dukrą, šeima žinojo vos pradėjusi laukti pagausėjimo. Gimus pirmam vaikui pora įvedė tradiciją atžalas vadinti vardais iš M raidės. „Mums labai gražūs M.M. inicialai“, – paaiškino I.Mackevičienė.

Tad pirmagimį pavadinusi Motiejumi dukrai pora suteikė Meilės Marijos vardą.

„Man beprotiškai gražus vardas Meilė. Tik kadangi jis gana trumpas, mums labai derėjo šalia švento Marijos vardo“, – sakė dviejų vaikų mama.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.