Žvaigždžių savaitėje – Britney Spears ir Sylvesterio Stallone dukrų seksualumas

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Britney Spears ir seksualumą demonstruojanti Sylversterio Stallone dukra.<br> Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.
 Britney Spears ir seksualumą demonstruojanti Sylversterio Stallone dukra.<br> Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.
 Tallulah Willis.<br> Instagramo nuotr.
 Tallulah Willis.<br> Instagramo nuotr.
 Dainininkė Britney Spears.
 Dainininkė Britney Spears.
 Tori Spelling su dukra.<br> Instagramo nuotr.
 Tori Spelling su dukra.<br> Instagramo nuotr.
 Tori Spelling su dukra.<br> Instagramo nuotr.
 Tori Spelling su dukra.<br> Instagramo nuotr.
 Sylvesterio Stallone dukra.<br> Instagramo nuotr.
 Sylvesterio Stallone dukra.<br> Instagramo nuotr.
 Sylvesterio Stallone dukra.<br> Instagramo nuotr.
 Sylvesterio Stallone dukra.<br> Instagramo nuotr.
 Heidi Klum pasirodė su nauju mylimuoju.<br> Instagramo nuotr.
 Heidi Klum pasirodė su nauju mylimuoju.<br> Instagramo nuotr.
 Aktorius Sylvesteris Stallone.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorius Sylvesteris Stallone.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Apr 1, 2018, 9:00 PM

Bjaurusis ančiukas užaugo

Aktorių Bruce’o Williso (63 m.) ir Demi Moore (55 m.) dukra Tallulah (24 m.) gerbėjus nustebino itin pikantiškomis nuotraukomis. Atostogomis besimėgaujantis modelis nevengė apsinuoginti, o apie nuotraukas tiesiog sakė: „Ačiū Dievui, pagaliau nuspręsta nebebūti droviai.“ Trumpų atostogų T.Willis ištrūko su vyresnėle seserimi Scout. „Prašyčiau bent apsi-mesti, kad tai jus erzina“, – šmaikščiai po nuotrauka brūkštelėjo ji. Žvaigždė anksčiau ne kartą atvirai kalbėjo apie sunkią paauglystę, kai išgyveno ir priekabiavimą, ir patyčias, ir kovą su pačia savimi. „Dar nuo tada, kai buvau trylikos, žmonės be perstojo man kartojo, kokia aš bjauri ir kaip du tokie žavūs aktoriai galėjo susilaukti tokio baisaus vaiko. Tačiau dabar man lygiai taip pat daug žmonių sako, kad aš juos įkvepiu. Žinote, kol esi jaunas, tau neateina suvokimas, kaip kiekvienas mūsų gali jaustis nesaugus ir pažeidžiamas ir kokią stiprią galią turi paprasti žodžiai“, – ne kartą sakė ji.

Tapo reklaminiu veidu

Dainininkė Britney Spears (36 m.) ilgą laiką buvo vadinama scenos princese. Po gyvenimo dramų grįžusi į muzikinę sceną ji iš naujo užsitarnavo scenos dievaitės titulą. Vis dėlto moteris iki šiol sulaukia begalės kritikos dėl netinkamai pasirinkto įvaizdžio tiek scenoje, tiek asmeniniame gyvenime. Todėl žinia, kad būtent B.Spears tapo prekės ženklo „Kenzo“ pavasario kolekcijos veidu, buvo labai netikėta. Kolekcijoje „La Collection Memento No2“ dominuoja džinsinis audinys, kuris yra neatsiejama Britney gyvenimo dalis. Atlikėja neslėpė džiaugsmo, kad sulaukė tokio pasiūlymo. O gerbėjams liko tik aikčioti iš nuostabos, kad Britney – ne tik puiki dainininkė, bet ir geras modelis!

Nustebino gerbėjus

Pastarąsias savaites daug dėmesio buvo sutelkta į asmeninį serialo „Beverly Hills 90210“ žvaigždės Tori Spelling (44 m.) gyvenimą. Kai per savaitę dėl keistų priepuolių į aktorės namus net du kartus turėjo vykti gausios policijos pajėgos, šįkart ji pati nutraukė tylą ir papasakojo apie savo išgyvenimus. Socialiniame tinkle ji dalijosi jaukiomis šeimos akimirkomis ir džiaugėsi, kad visi penki aktorės vaikai auga sveiki ir aktyvūs, o stebėti juos jai – didelis malonumas. Gerbėjai, žinoma, kiek nustebo, kad aktorė nė žodeliu neužsiminė apie patirtus išgyvenimus dėl problemų, kurias turėjo spręsti pareigūnai. Vyriausiai šeimos atžalai šiuo metu vienuolika, jauniausiam sūnui – vieni. Vis dėlto šeima jau kurį laiką akylai stebima policijos dėl incidentų, vykstančių jos namuose. Neseniai aktorė policiją į namus iškvietė tik dėl to, kad išgirdo kažką braunantis į namus. Po to paaiškėjo, kad tai tebuvo namo grįžęs vyras. Jau tąsyk policijai tai sukėlė įtarimų dėl moters būklės. Praėjus vos kelioms dienoms pats aktorės vyras Deanas paskambino pareigūnams sunerimęs, kad vykdama pas gydytojus Tori kartu pasiėmė ir mažametį sūnų. Iki šiol nėra viešinama, kodėl moters išėjimas iš namų su vaikais sukėlė tokį vyro susirūpinimą.

Tėčio pasididžiavimas

Aktorius Sylvesteris Stallone (71 m.) gali didžiuotis savo dukterimis Sophia (21 m.) ir Sistine (19 m.). Kylančioms Holivudo žvaigždėms, žinoma, gerokai padeda garsi pavardė, tačiau ir pačios merginos nesnaudžia. Ant mados podiumų sužibėjusios aktoriaus atžalos vis labiau traukia dėmesį ir dėl dailios išvaizdos, ir dėl iš tėčio paveldėto aktoriaus talento. Pozuodamos įvairioms reklamos kampanijoms ir pristatydamos kolekcijas Sistine ir Sophia niekuomet nesinaudojo garsia pavarde, todėl dar labiau pelnė palankumą. Neseniai Sistine pasirašė itin pelningą sutartį su agentūra „IMG Models“, kuri merginai žada įspūdingą karjerą.

Netikėtas palydovas

Modelis Heidi Klum (44 m.) neseniai lankėsi Amerikos juvelyrės Lorraine Schwartz papuošalų pristatyme. O į šventės dūzges Heidi atvyko su netikėta palyda. Už rankos H.Klum laikė ne kas kitas, o vokiečių grupės „Tokio Hotel“ gitaristas Tomas Kaulitzas (28 m.). Pora kategoriškai atsisakė kartu pozuoti ir, žinoma, komentuoti savo santykius. Tačiau fotografai nepaisė jų norų ir įamžino saldžiąją porelę. Kartu jie vakarieniavo ir romantiškai šnekučiavosi. Jau žinoma, kad H.Klum su T.Kaulitzu susipažino per vokiečių projektą „Top Model“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.