Žvaigždžių savaitėje – nauja Leonardo DiCaprio meilė ir neatpažįstama Meg Ryan

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Meg Ryan, Leonardo DiCaprio ir Camila Morrone.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Meg Ryan, Leonardo DiCaprio ir Camila Morrone.<br> Scanpix ir instagramo nuotr.
 Meg Ryan prieš kelerius metus.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Meg Ryan prieš kelerius metus.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Meg Ryan dabar.<br> Scanpix nuotr.
 Meg Ryan dabar.<br> Scanpix nuotr.
 Skiriasi viena žaviausių Holivudo porų.<br> Scanpix nuotr.
 Skiriasi viena žaviausių Holivudo porų.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Phillipas ir karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Princas Phillipas ir karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Arnoldas Schwarzeneggeris.<br> Scanpix nuotr.
 Arnoldas Schwarzeneggeris.<br> Scanpix nuotr.
Leonardo DiCaprio.<br> Scanpix nuotr.
Leonardo DiCaprio.<br> Scanpix nuotr.
 Camila Morrone.<br> Instagramo nuotr.
 Camila Morrone.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (8)

Lrytas.lt

Apr 15, 2018, 3:12 PM

Gatvėje neatpažįstama

Viena garsiausių Holivudo aktorių Meg Ryan (56 m.) iki šiol gerbėjams įstrigusi dėl išraiškingos išvaizdos. Vis dėlto jau keletą metų aptarinėjami moters grožio pokyčiai ir šįkart privertė sunerimti. Gatvėje fotografų pagauta M.Ryan atrodė sunkiai atpažįstama. Dailios išvaizdos aktorė taip bijojo pirmųjų senatvės požymių veide, kad puolė varstyti plastinės chirurgijos specialistų durų. Prieš keletą metų nuskambėjo ir aštri kritika, kad aktorė pamažu primena moterį-katę. Nors kurį laiką netyla kalbos ir apie būsimas ar netgi jau įvykusias vestuves su roko žvaigžde Johnu Mellencampu (66 m.), jie patys tokių kalbų nepatvirtina. Nieko nebestebina ir banguojantys poros santykiai. Ne kartą skyręsi ir taikęsi, vėl draugėn juodu susiėjo praėjusių metų vasarą ir šįkart atrodo kaip niekada laimingi.

Netikėtos skyrybos

Pramogų pasaulį apskriejo liūdna žinia – skiriasi viena gražiausių laikyta garsenybių pora. Filme „Šokis hiphopo ritmu“ romantiškus ryšius užmezgę Jenna Dewan (37 m.) ir Channingas Tatumas (37 m.) apie tai pranešė savo socialinio tinklo paskyrose. Dukrą Everly (4 m.) auginančios poros santuoka truko beveik devynerius metus. Viešumoje aktoriai demonstravo neblėstančią meilę, o dar visai neseniai išvyko romantiškų atostogų į Meksiką. Pasirodo, prieš tris mėnesius į kelionę pora leidosi tam, kad atgaivintų blėstančią aistrą. Tačiau, šaltinių teigimų, per šias atostogas pora galutinai nusprendė padėti tašką santuokoje. Net ir dabar, dalindamiesi paaiškinimu, kodėl nusprendė pasukti skirtingais keliais, pabrėžė, kad vienas kitam jau tėra tik labai artimi draugai.

Pašlijusi sveikata

Jungtinės Karalystės karalienės Elizabeth II (91 m.) vyras princas Philipas (96 m.) praėjusią savaitę atsidūrė ligoninėje. Kaip pranešė Bakingamo rūmai, karaliaus Edvardo ligoninėje Londone vyro laukė jau suplanuota klubo sąnario operacija. Per pastarąsias dešimt dienų dėl suprastėjusios sveikatos Edinburgo kunigaikščio titulą turintis Philipas praleido net tris oficialius susitikimus. Neseniai princas Philipas paskelbė, kad atsistatydina iš savo karališkųjų pareigų ir viešumoje buvo matomas vis rečiau. Tačiau paaiškėjo, kad pastaruosius svarbius susitikimus vyras praleido kentėdamas baisius klubo sąnario skausmus.

Pademonstravo humoro jausmą

Holivudo veiksmo filmų žvaigždei Arnoldui Schwarzeneggeriui (70 m.) buvo atlikta širdies operacija atveriant krūtinės ląstą, bet dabar jo būklė stabili, pranešė jo atstovai. Jie pridūrė, kad atsibudęs po operacijos A.Schwarzeneggeris pirmiausia ištarė: „Aš grįžau.“ Aktyvistu tapęs aktorius, žinomas dėl visuomet filmuose ištariamos savo frazės „I’ll be back“ („Aš grįšiu“), operuotas vienoje Los Andželo ligoninėje. Jam reikėjo pakeisti vieną širdies vožtuvą, bet atliekant šią procedūrą iškilo komplikacijų, sakė aktoriaus atstovas Danielis Ketchellas. Gydytojai skubiai išgabeno filmų „Terminatorius“ ir „Grobuonis“ žvaigždę į operacinę atlikti atviros širdies operacijos, trukusios kelias valandas. Buvusiam „Misteriui visata“ ankstesnė planinė širdies operacija buvo atlikta prieš 21 metus. Tąsyk A.Schwarzeneggeriui irgi buvo pakeistas širdies vožtuvas, bet aktorius teigė, kad šios operacijos prireikė dėl įgimtos širdies ydos ir kad ji niekaip nesusijusi su steroidų vartojimu.

Vėl įsimylėjęs

Aktorius Leonardo DiCaprio (43 m.) Holivude jau senokai įvardijamas kaip vienas geidžiamiausių jaunikių. Tačiau paaiškėjo, kad aktorius jau išėjo iš šios rinkos, nes šalia jo – nauja mylimoji. Šįkart vyro širdį pavergė 20-metis modelis Camila Morrone. Nors pora vis dar viešumoje nedemonstruoja atvirų jausmų, jau ne kartą ji buvo pastebėta meiliai leidžianti laiką. Spėjama, kad pora susitikinėja nuo šių metų pradžios. Pati Camila taip pat turi artimų ryšių su Holivudu. Jos patėvis – garsusis Alas Pacino. Leonardo ir Camila pažįstami jau senokai, nes modelio motina Lucila Sola ilgą laiką susitikinėjo su Alu Pacino, kuris yra artimas Leo bičiulis. L.DiCaprio jau kurį laiką bando saugoti asmeninio gyvenimo detales ir apie santykius su mylimosiomis neatvirauja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.