Alos Pugačiovos kaimynai susirūpino jos sveikata: „Ji labai sulysusi“

Rusijos primadonos Alos Pugačiovos (69 m.) artimi kaimynai atskleidė jos gyvenimo detalių. Netoli dainininkės gyvenantys Galina ir Ivanas prasitarė, kad Ala atrodo labai sulysusi.

 Kaimynai susirūpinę dėl Alos Pugačiovos sveikatos.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Kaimynai susirūpinę dėl Alos Pugačiovos sveikatos.<br> Asmeninio albumo nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Socialinio tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova.<br> Socialinio tinklo nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais.<br>Socialinio tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 19, 2018, 8:46 PM

Ala ir Maksimas Galkinas prieš kelerius metus apsigyveno pilyje, kuri pastatyta Pamaskvyje, Griazio kaime. Kaimynai teigė matę, kaip garsenybėms suktis namuose padeda auklės ir virėja. Jie čia ir gyvena.

Anot kaimynų, Ala ir Maksimas dažnai laiką leidžia namuose.

„Dešinėje pilies dalyje gyvena jiems padedantys žmonės.

Kiek žinau, pilį statė baltarusiai. Maksimas vaikams įrengė atskirą erdvę, ten mažieji turi televizorių. Maksimas siekė nupirkti ir kaimynystėje esančius namus, bet čia gyvena senyvo amžiaus žmonės, jie nenorėjo kraustytis. Dabar tų senyvų žmonių ne tiek daug ir liko: kaimynystėje gyvena jų vaikai, anūkai. Kai kuriems kaimynams M.Galkinas padėjo dengti stogą. Apskritai jis yra labai geras vyrukas“, – teigė žvaigždžių kaimynai.

A.Pugačiova ir M.Galkinas puikiai sutaria su kaimynais ir netgi palepina skanėstais. Kartais iš atostogų jie kaimynams parveža brangių alkoholinių gėrimų ar produktų, kurių neįmanoma nusipirkti kaime.

Galina žurnalistams teigė, kad anksčiau Alai ir Maksimui padėjo jų giminaitė. Jai A.Pugačiova buvo griežta, tačiau mokėjo labai gerai.

„Ala visada stebėjo jos darbą ir sakydavo: „Turi būti padaryta taip ir taip.“ O Maksimas – labai malonus. Visada dosniai atsilygindavo. Giminaitė dvejus metus dirbo, o paskui išėjo. Žinau, kad dabar Ala atsivežė auklių ir virėją iš Maskvos...“ – sakė Galina.

Vienintelis dalykas, dėl kurio susirūpinę kaimynai, yra Alos išvaizda. 

„Jai, be sveikatos, daugiau nieko nereikia. Ji turi viską, o jėgų, matyt, jau mažai. Pastaruoju metu Ala labai nusilpo, sulyso. Praėjusiais metais susitikau ją žaidimų aikštelėje, ji dar buvo normali, o prieš du mėnesius, kai vėl ją pamačiau, pasirodė labai išsekusi“, – pridėjo kaimynė.

Rusijos žvaigždė prieš gerą mėnesį nustebino gerbėjus. Tuomet socialiniame tinkle ji prabilo apie šlubuojančią sveikatą.

„Gerieji, mielieji žmonės, aš senstu. Ir gana sparčiai. Organizmas šlubuoja. Man sunku kvėpuoti, sunku vaikščioti, bet aš dar gyva ir turiu gyventi, nes turiu mažų vaikų“, – prisipažino atlikėja. Paskui primadona kritikams ir gerbėjams palinkėjo laimės ir ilgų gyvenimo metų.

„Kuo ilgiau išlikite jauni dvasia, kūnu. Savo nuodus ir pyktį nukreipkite į kovą su svarbesnėmis gyvenimo problemomis nei mano senėjimas ir sveikatos bėdos. Vis tiek paskutiniais gyvenimo metais galvosiu apie jus – žmones, kurie plojimais darė mano gyvenimą turiningą ir nuostabų. Daugiau nieko nekomentuosiu. Išgirskite mane ir supraskite iš pirmo karto. Gyvename toliau!“ – rašė A.Pugačiova.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.