Rožinis pudelis šią savaitę papeikė Liucinos batelius ir stilisto lateksinį stilių

Žurnalas „Stilius“ dalijasi įdomiausiais feisbuko mados teisėjo Rožinio pudelio komentarais iš vakarėlių, kuriuos spausdiname žurnale. O portale pateikiame ir tai, kas liko aplota, tačiau neatsidūrė žurnale. Šios savaitės Rožinio pudelio komentarai:

 Liucina Rimgailė.
 Liucina Rimgailė.
 Rihanna.
 Rihanna.
 Jevgenijus Trafimovas.
 Jevgenijus Trafimovas.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

2018-04-22 20:24, atnaujinta 2018-04-22 20:25

Apie plaukų stilistą Jevgenijų Trafimovą:

Žiūrint į šį E.Rainio ir L.Larionovos kolekcijos pristatymo lateksinį svečio derinį, gal iš „Balmain“, o gal ir ne, aplankė mintis, kad drabužių dizaineriai derlingų idėjų semiasi net iš ten, iš kur galiausiai semiasi jau nebe kūrėjai. Ir taip, juoda gali būti nebūtinai nuobodi. Bet ir nebūtinai nejuokinga.

Apie Liuciną Rimgailę:

Šiandien Vilniuje į „Rituals“ kosmetikos vėlyvų pusryčių damų pulką įsiliejo ir Liucinos R. bateliai, taciau dėl vieno jų emocinės būklės esu labai sunerimęs. Ko gi toks liūdnas, brolau? Gal per šaltas pavasaris? O gal nedavė šampano? Neliūdėk, nosį aukštyn, viskas bus gerai!

Apie Rihanną:

Vienas visus parazitus iš žarnyno užkaborių valantis nacionalinis stiliaus festivalis jau praėjo, kaip ir garsioji „Coachella“, kur ne tik muzikuojama, bet ir svinguojama aprangomis. Tačiau įkvėptas Rihannos aukštakulnių bagečių ant kojų ir „Gucci“ slidininko kaukės, skelbiu „Pudelčelą“ atidarytą! Tagink visada pasirihaninusią draugę/draugą, komentaruose rodyk savo ar priešo festivalinį aprėdą bei būk papudelintas!

Rožinis pudelis – socialinių tinklų mados teisėjas. Jį rasite feisbuko paskyroje „Mama, žiūrėk, aš – Selebriti“ arba „Instagram“ @pinkpoodlecelebrity.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.