Žvaigždžių savaitėje – tėvo akibrokštas lėlei Kenui ir Carmen Electros seksualumas

Kiekvieną savaitę žurnalas „Stilius“ apžvelgia įsimintiniausius ir labiausiai apkalbėtus užsienio garsenybių gyvenimo įvykius. Šįkart juose taip pat netrūko staigmenų ir atvirų pasisakymų.

 Gyva lėle Kenu vadinamas brazilas Rodrigo Alvesas ir Carmen Electra.<br> Scanpix nuotr.
 Gyva lėle Kenu vadinamas brazilas Rodrigo Alvesas ir Carmen Electra.<br> Scanpix nuotr.
 Brazilas Rodrigo Alvesas.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Brazilas Rodrigo Alvesas.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Eva Longoria.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Eva Longoria.<br> Scanpix nuotr.
 AP nuotr.
 AP nuotr.
 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 28, 2018, 2:00 PM, atnaujinta Apr 28, 2018, 2:05 PM

Karalienė sukrėsta

Jungtinės Karalystės karalienė Elizabeth II (91 m.) išgyvena skaudžią netektį. Jau seniai žinoma, kad karalienės augintiniai – korgių veislės šunys – itin globojami ir mylimi. Tačiau Willow, paskutinis karalienės korgių veislės šuo, nugaišo būdamas beveik penkiolikos metų. Šuo jau kurį laiką sirgo vėžiu, tačiau iki paskutinės dienos gyveno Vindzorų rūmuose. Sprendimas užmigdyti šunį buvo priimtas pačios karalienės, nes ji nenorėjo, kad mylimas augintinis kankintųsi. Su karaliene korgių veislės šunys gyveno beveik aštuonis dešimtmečius. Tai – mėgstamiausia jos šunų veislė nuo pat vaikystės.

Tėvo akibrokštas

Brazilas Rodrigo Alvesas (34 m.) nepaliauja stebinti. Pasidaręs sunkiai suvokiamą skaičių plastinių operacijų ir grožio injekcijų pastaruoju metu jis pamėgo ir moteriškus drabužius. Tačiau čia už vadelių truktelėjo įtakingas Rodrigo tėvas. Paaiškėjo, kad brazilo, jau vadinamo gyva lėle Kenu, tėvas – itin turtingas vyras, kurio banko sąskaitose puikuojasi septynženklės sumos. Ir jis griežtai rėžė, kad jei sūnus ir toliau žais žaidimus su moteriškais drabužiais, bus išbrauktas iš jo paveldėjimo dokumentų. Šie žodžiai vyrui išsprūdo po to, kai R.Alvesas nusprendė pristatyti moteriškąją savo pusę – Jessicą ir vakarėlyje pasirodė pasipuošęs ilgų plaukų peruku, liemenėle, trumpu sijonu ir aukštakulniais. „Kartais labai malonu pabūti kuo nors kitu, o ne tik Rodrigo Alvesu ar lėle Kenu. Kai viešumoje pasirodau kaip tikrasis aš, žinoma, sulaukiu daug dėmesio, tačiau kai esu Jessica, tiesiog mėgaujuosi savimi ir galimybe būti neatpažintam“, – sakė jis.

Žvaigždė žvaigždei

JAV aktorė Eva Longoria (43 m.), labiausiai garsėjanti darbu televizijos seriale „Nusivylusios namų šeimininkės“, turi savo žvaigždę Holivudo Šlovės alėjoje. Tokį aktorės pripažinimą gyrė ispanakalbių bendruomenė. „Atstovavimas svarbu. Tad kaskart, kai šioje Šlovės alėjoje atsiras kitas ispanakalbis, tai bus dar vienas laimėjimas visai bendruomenei“, – naujienų agentūrai AFP sakė meksikiečių kilmės aktorė. E.Longorios žvaigždės atidengimo ceremonijoje dalyvavo jos vyras buvęs meksikiečių žiniasklaidos kompanijos „Televisa“ pirmininkas Jose Bastonas. Gegužę porai turi gimti pirmas vaikas.

Atšaukė vestuves

Likus vos trims savaitėms iki suplanuotų vestuvių garsus imtynininkas Johnas Cena (40 m.) skiriasi su sužadėtine. Apie tai jo mylimoji, taip pat imtynininkė Nikki Bella (34 m.) pranešė „Twitter“. Įrašu pasidalijo ir jos sesuo, tačiau pats kovotojas šio fakto savo paskyroje neviešino. „Po šešerių drauge praleistų metų ir ilgų svarstymų Nikki Bella ir Johnas Cena nusprendė išsiskirti, – buvo pranešta socialinėje erdvėje, o paskui paviešintas ir poros komentaras. – Šis sprendimas abiem buvo be galo sudėtingas. Savo santykius užbaigiame vienas kitą mylėdami ir gerbdami. Šiuo sudėtingu periodu pagarbos bei privatumo prašytume ir iš jūsų.“

Vis dar seksualumo viršūnėje

Seksualioji Carmen Electra (46 m.) ir toliau gerbėjus stebina kūno privalumais. Dalyvaudama prabangiame kazino lošime ji labiau akį traukė ne lošimo gebėjimais ar pačiu pasirodymu, bet išvaizda. C.Electra pasipuošė ilga suknele. Blizgiomis detalėmis puoštas pastelinių spalvų drabužių derinys puikiai tiko prie sodraus Carmen įdegio ir lengvomis garbanomis krintančių šviesių plaukų. Nors moteris peršama su įvairaus amžiaus vyrais, o kiekvienas jos vakarėlio palydovas atrodo lyg potencialus mylimasis, neseniai pasklido kalbos, kad jos širdį pavergė amerikiečių aktorius Cliftonas Collinsas jaunesnysis (47 m.).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?