Santykių krizę išgyvenanti O. Pikul-Jasaitienė namuose susikūrė rojaus kampelį

Atlikėja Oksana Pikul-Jasaitienė su gerbėjais pasidžiaugė savo namų kieme prabudusia gamta. Pražydę narcizai, tulpės, prasiskleidę medžių žiedlapiai, žaliuojanti veja – garsios vizažistės namų kiemas užburia spalvine gama.

O.Pikul-Jasaitienės namai. <br>Feisbuko ir T.Bauro nuotr.
O.Pikul-Jasaitienės namai. <br>Feisbuko ir T.Bauro nuotr.
Oksanos Pikul-Jasaitienės kiemas.<br>Feisbuko nuotr.
Oksanos Pikul-Jasaitienės kiemas.<br>Feisbuko nuotr.
Oksanos Pikul-Jasaitienės kiemas.<br>Feisbuko nuotr.
Oksanos Pikul-Jasaitienės kiemas.<br>Feisbuko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 30, 2018, 5:14 PM, atnaujinta Apr 30, 2018, 7:00 PM

„Koks šiltas ir gražus pavasaris namie! Gera“, – dalindamasi nuotraukomis bei vaizdo įrašu socialinėje erdvėje rašė O.Pikul-Jasaitienė.

Gerbėjai ne tik grožėjosi žinomos moters namų kiemu, bet ir suskubo priminti apie šeimyninę krizę.

„Kas iš tų namų, jei juose nėra laimės?“ – klausė vienas komentatorių.

Tačiau atlikėja nepasimetė ir pabrėžė, kad svarbiausia – sūnaus emocinė būklė: „Laimė yra! Laimė yra laimingas vaikutis“.

Negandos šeimoje

Primename, kad prieš dvi savaites O.Pikul-Jasaitienės sutuoktinis krepšininkas Simas Jasaitis pasirodė Vilniaus policijos komisariate. Vyras čia atvyko parašyti pareiškimo dėl sulauktų grasinimų iš artimo savo žmonos Oksanos Pikul-Jasaitienės gerbėjo. Krepšininkas pranešė apie grasinančio pobūdžio skambutį, kurio turinyje nuskambėjo užuomenos apie ketinimą susidoroti.

Neilgai trukus ši informacija pasiekė ir O.Pikul-Jasaitienę. Moteris savo poziciją išsakė socialinėje erdvėje. Čia taip pat pasidalijo nuotrauka, kurioje užfiksuota namo siena, ant kurios purškiamais dažais užrašyta: „Uždarykit Jasaitį – Oksana teisi“.

„Absurdas! „Nužudyti Jasaitį???“ Simo Jasaičio ir jo advokato Alberto Bandžiaus taktika skyryboms pasiekė aukščiausią tašką! Ir viskas dėl namo!!!

Vaiko poreikiai ir emocijos neįdomūs tėčiui! Po to, kai atsisakėme su vaikučiu išeiti iš jo namo su visais daiktais, tėtis ėmėsi taktikos. Klausimas, o grafiti kūrėjus irgi trauksi baudžiamojon atsakomybėn?

Gerbėjai, būkite geri, saugokitės Jasaičio, nes rašinės ant visų pareiškimus, įtraukdamas ir savo šeimą! Duokite krepšinio žvaigždei būti žvaigžde ir gyventi name!“ – skelbė O.Pikul-Jasaitienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.