Karščiausia pasaulyje močiutė įvardino amžino grožio paslaptis

Įdegusi oda, ilgi šviesūs plaukai ir tobula figūra – taip atrodo karščiausia pasaulyje močiute tituluojama gražuolė.

Gina Stewart. <br>Scanpix nuotr. 
Gina Stewart. <br>Scanpix nuotr. 
Gina Stewart. <br>Scanpix nuotr. 
Gina Stewart. <br>Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Gina su dukterimi.<br>Scanpix nuotr. 
Gina su dukterimi.<br>Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

May 6, 2018, 4:25 PM, atnaujinta May 6, 2018, 5:44 PM

Australijoje gyvenančiai ir daugiau nei 60 tūkst. sekėjų socialiniuose tinkluose turinčiai Ginai Stewart – 47-eri. Įspūdingai atrodanti moteris yra vieniša mama, turinti keturis vaikus bei vieną anūką.

Tiesa, Gina savo išvaizda gerokai pranoksta ne tik bendraamžes, bet ir kur kas jaunesnes. Šiuo metu moteris dalyvauja „Miss Maxim Australia“ konkurse, kuriame sėkmingai konkuruoja su perpus jaunesnėmis merginomis.

Dalyvaudama konkurse ji tikisi ne dėmesio, kuriuo ir šiaip nesiskundžia, jos tikslas – įkvėpti kitas vyresnio amžiaus moteris. 

„Manau, kad visi mes esame gražūs. Nedarau to dėl dėmesio, tiesiog noriu paraginti moteris nustoti teisti viena kitą. Didžiuokitės savo amžiumi ir figūra“, – naujienų portalui „Daily Mail“ sakė ji.

Paprašyta pasidalinti grožio paslaptimis, Gina nustebino atskleisdama, kad niekuomet negeria vandens iš plastiko buteliuko, o vietoje įprasto vandens renkasi šarminį.

Savaip gražina ir plaukus – juos lepina savo gamybos kokosų aliejumi. Visgi, anot Ginos, veiksmingiausia priemonė jai – erškėtuogių sėklų veido aliejus. Pasak moters, ši priemonė padeda veidui išlikti elastingam bei išvengti raukšlių.

Apie tai, kad moteris puoselėja natūralų grožį byloja ir faktas, kad ji yra pasidariusi vos vieną plastinę operaciją. Prieš dešimtmetį Gina nutarė pasididinti krūtinę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.