Ilgus metus princo Harry tėvu laikytas Dianos meilužis vėl pasirodė viešumoje

Ne paslaptis, kad princų Harry (33 m.) bei Williamo (35 m.) tėvų santuoka klostėsi ne itin sėkmingai. Keletą metų prieš mirtį Velso princesė Diana gyveno ne karališkuose rūmuose. Be to, moteris turėjo ir keletą meilužių.

 Scanpix nuotr.
 Scanpix nuotr.
Velso princesė Diana ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
Velso princesė Diana ir princas Harry.<br> Scanpix nuotr.
 James'as Hewittas.<br> Scanpix nuotr.
 James'as Hewittas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-05-19 11:09

Vienas jų – buvęs armijos kapitonas James’as Hewittas (60 m.). Po rožių princese vadinamos moters žūties jis įgijo ne pačią geriausią reputaciją – žiniasklaidoje vyras dažnai buvo ekskaluojamas kaip išdavikas bei storžievis. Mat jis sutiko parduoti jo ir Dianos meilės romano istoriją, kuri užminė nemažai karališkajai šeimai nemalonių mįslių.

Ilgą laikotarpį jis buvo įtariamas princo Harry tėvu. Tiesa, šiuos kaltinimus James‘as paneigė tik prieš kelerius metus. Paklaustas kodėl tiek metų oficialiai nepaneigė tokių apkalbų vyras vienoje televizijos laidoje atsakė: „Tai padeda parduoti spaudą“.

Princesės ir buvusio karo veterano romanas prasidėjo dar 1986-aisiais. Tuomet vyras įsidarbino Dianos žirgų jodinėjimo instruktoriumi. Tuo pat metu princesės vyras Charlesas jau susitikinėjo su savo dabartine žmona Camilla.

Slaptas James‘o ir Dianos romanas nutrūko po penkerių metų. Skandalingi santykių baigtis buvo susijusi su jų paviešinimu. Be to, įtakos santykių atšalimui turėjo ir faktas, jog 1991 m. vyras karinę tarnybą atliko Irake.

Šaltinių duomenimis, šiuo metu James‘as yra bankrutavęs. Praėjusiais metais jam buvo atlikta operacija. Nuotraukose jis yra matomas netoli savo namų – Eksteryje, Didžiojoje Britanijoje. Čia jis gyvena dviejų kambarių bute su savo našle mama.

Primename, kad princesė Diana žuvo auto katastrofoje Paryžiuje, 1997 – taisiais. Tuo metu moteriai buvo vos 36 –eri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?