Katy Perry pažėrė kritikos Meghan Markle suknelei

Neseniai vykusios aktorės Meghan Markle (36 m.) ir princo Harry (33 m.) vestuvės sulaukė išskirtinio žiūrovų dėmesio. Visgi, apkalbų centre neišvengiamai atsidūrė ir naujosios Sasekso kunigaikštienės vilkėtos suknelės.

Scanpix nuotr. 
Scanpix nuotr. 
Kate Middleton ir princas Williamas. 
Kate Middleton ir princas Williamas. 
Katy Perry.
Katy Perry.
Meghan Markle ir princas Harry.
Meghan Markle ir princas Harry.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

May 22, 2018, 1:41 PM

Daugiau, nei 200 tūkst. eurų kainavusi oficialiajai daliai skirta Meghan suknelė buvo sukritikuota dėl jos stiliaus minimalizmo bei netinkamo dydžio.

Amerikiečių atlikėja Katy Perry (33 m.) pareiškė, kad garsioji suknelė neidealiai aptempė prieš vestuves gerokai sulieknėjusios moters figūrą.

„Trūko dar vieno primatavimo“, – televizijos laidoje „Entertainment Tonight“ kalbėjo ji.

Be to, dainininkė nutarė sugretinti ir Meghan Markle bei Kate Middleton įvaizdį.

„Kate laimėjo!”, – apie 2011 m. Kembridžo kunigaikštienės vilkėtą suknelę sakė ji.

Su ilgai nuo pašalinių akių slėpta vestuvių suknele Meghan pirmą kartą viešumoje pasirodė išeidama iš Šv. Jurgio koplyčios, kurioje vyko vestuvių ceremonija.

Baltą Meghan suknelę atvirais pečiais kūrė „Gyvenchy“ dizainerė Clare Waight Keller. Ši kūrėja yra laikoma pirmąja moterimi, tapusia Prancūzijos mados namų meno vadove.

Naujienų portalo „BBC“ duomenimis, feministines idėjas stipriai palaikanti Meghan šią dizainerę pasirinko dėl jos elegancijos bei estetikos pojūčio, nepriekaištingų siuvimo įgūdžių ir ramaus elgesio.

Visgi, panašu, kad Katy net ir negailėdama kritikos skandalingajam jaunosios apdarui Meghan atžvilgiu išliko itin pozityvi.

„Meghan yra savimi pasitikinti feministė ir man tai labai patinka. Aš ją palaikau kaip moteris, myliu ją ir linkiu jai bei princui Harry viso ko geriausio“, – šiltais linkėjimais, skirtais jaunavedžiams dalijosi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.